300

България мрази БСП

преди 7 години

При Станишев спрени еврофондове и и АЕЦ Белене за 20 млрд заеми. При Орешарски спрени еврофондове и фалирала КТБ =геноцид!БСП значи кражби и геноцид!!!

299

Анонимен

преди 7 години

При Бойко Борисов да не би да е по-добре? Хайде бачкай за 500 лева заплата и 200 лева пенсия, да те видим. Ама ти не бачкаш, а чакаш на *** и баща------------По-добре е, само такива като теб и тук пишещите червени *** могат да бачкат за 500 лв, защото толкова си можете. Родителите ви също!

298

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТОЯ осъди милион и половина родители на гладна смърт, трябва ние от чужбина да им пращаме лекарства и пари за ток и храна.-----------Ми то каквито родителите, такива и децата - миячи на чинии, кенефочистачи....

297

Анонимен

преди 7 години

НЕ ХАРЕСВАМ ТВОЕТО АЗ ,АЗ С НАШИТЕ ПАРИ ,КАКТО И ГЕНОЦИДЪТ НАД ПЕНСИОНЕРИТЕ ! ДАЛИ ЩЕ СИ ТИ ,ИЛИ ДОГАН ИЛИ КОРНЕЛИЯ ЗА МЕН Е СЪЩАТА КАТАСТРОФА !

296

Анонимен

преди 7 години

Когато Борисов се погледне в огледалото и вижда Корнелия Нинова а понякога и Доган ! и аз искам да изхвърля това огледало на Бунището !

295

Анонимен

преди 7 години

Днес е Задушница. Да почетем паметта на мъртвите, като не забравяме и ГЕРБ.

294

Анонимен

преди 7 години

Ей и на задушница сипе закани сее злоба и се хвали колко е велик, Абе днес е ден за почит и смирение, елементарно възпитание да има човек би се сетил че поне на този ден не трябва да заплашва и рекетира ама пак егото му е на първо място и пак темата за властта е единствената която го вълнува. А да видим като му свалят охраната от НСО дали ще смее да си подаде носа навън

293

Анонимен

преди 7 години

Хората няма да гласуват за Бойко, защото не обичат ренегатите,послушковците на Меркел и с ие , самохвалковците.Големите грешки, които Бойко допусна, с кулминация оставка, ще му избодат очите, но неговото Его не му позволява да ги види. А верните му кариеристи ръкопляскат, макар да виждат, че вървят към дъното.

292

Анонимен

преди 7 години

ТОЯ осъди милион и половина родители на гладна смърт, трябва ние от чужбина да им пращаме лекарства и пари за ток и храна.

291

Анонимен

преди 7 години

До АМИ ,ДА .ХА,ХА,ХА... Такива като теб са лесни. Сорос ги купува за нула време.

290

Анонимен

преди 7 години

Тоя да не го виждам повече!

289

Гробокопач

преди 7 години

Голям актьор и тарикат;))) Герджиков работи отявлено за него, той мрънка срещу него. Герджика го върна ти, самият ти. Това е твой, платен човек, какво лъжеш хората? Излез и кажи: "Платих на Радев и хората му, да назначат Герджиков". Та ти нали беше част от тях?" Изгонили го били. Каквото искаше си правеше, дори стреляше с РПГ срещу хората. НДСВ сега му били виновни. Те реално създадоха ГЕРБ. Ако не бяха те, либералите, да дундуркат една Мутра във властта, сега щеше да се слуша и знае за теб, само като убитият бодигард от бандата на Маджо и Пашата.

288

той си знае

преди 7 години

забележете новата интонация на болисов - умолителна, гузна, мазно-фалцетна, *** ... липсва предишното невъзпираемо боботене... няма го политическият чадър който го покриваше 10 години, дните му са преброени...ненужен и обречен

287

Анонимен

преди 7 години

По плана на Бойко Харсъзина бюджета се пълни с увеличаване на броя на хванатите контрабандни стоки.Пита се защо досега,вече 27 г, правителствата на БГ не са "организирали" достатъчна и качествена контрабанда,за да не вземаме външни заеми и да увеличим заплатите и пенсиите?Простотията в управлението на държаната е страшно нещо!Както и в СМИ! Не случайно след банкстерите на вниманието на когото трябва в САЩ- а скоро и у нас- са журанализците!

286

България мрази ГЕРБ

преди 7 години

няма незащитена цифра - има незащитен народ ! герб = геноцид

285

Анонимен

преди 7 години

след 2-3 години ще ровиш по кофите-------------Това да не си ти, тролът на БСП.

284

България мрази БСП

преди 7 години

До България мрази ГЕРББългария мрази БСП - при Виденов глад и 3 000 % инфлация, чист геноцид!

283

до 322

преди 7 години

след 2-3 години ще ровиш по кофите

282

до 314

преди 7 години

Виж сега на мен банките не ми пречат, като искаш спасявай ги от джоба си прави им дарения и дотам твой си е проблема.

281

Анонимен

преди 7 години

Работя по програмата на ГЕРБ и заплатата ми е вече 800-лв.ЗАВИЖДАЙТЕ МИ НЕКАДЪРНИЦИ!