47

Е

преди 7 години

Колкото и да вдигат шум, все едно. Ще видят парламента през крив макарон. Не бива да им се връзваме.

46

Българина

преди 7 години

Стягайте се българи, навремето сдс регистрираха дпс под натиска на сащ, герб регистрираха дост под натиска на ердоган, само 200 депутата патриоти и никакви други продажници, стига вече, турските партии до една ще бъдат закрити, в джамиите проповядване на български както в италия айсиктир тая османска пасмина до кога ще се разправяме с нея!!?!?!

45

2233

преди 7 години

Гласуваш за Муфтан и получаваш Ердоган.Този подлец сложи преди време жена си , туркинята Ширин за шеф на агенцията за закрила на детето , а после се скри като мишка в турското посолство.Ако не беше Доган ,зализания резак още щеше да е *** даскал в някакво кърджалийско село.

44

Анонимен

преди 7 години

ДО 37 НЕЖЕЛАЕШ. АМА МНОГО РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ГЛЕДАШ И ТИ Е ПРОМИЛА МОЗАКА.

43

Андрешко

преди 7 години

До #40. Аутист. Не какво трябва да направи човек,а какво да направи народът. Да не гласува за партия Герб начело с гъзоблизецът на Ердоган-Тиквата от Банкя.

42

Керим Мурзиев

преди 7 години

На изборите ще гласувам за ДПС,защото не искам турската политика да се намесва на българската.Не трябва да забравим,че сме граждани на Р.Б. и трябва да се борим в тази кауза.партия ДОСТ няма да може да влезе в парламента.Трябва да приромним,че котките винаги сънували мишките, така,че......

41

Анонимен

преди 7 години

ДО 40 КОЙТО ПИТА, ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА Агент САВА, ЕНЧЕВ, Р. Офч. ЗНАЕЯТ КАК ДА НЕ ГИ СЪДЯТ. ЗА ТЯХ ЛИ ПИТАШ.

40

Анонимен

преди 7 години

Слагаш баце дуки остави тия скечове край слагаш на Макавей :)))

39

Андрешко

преди 7 години

Петата колона на Ердоган наречена ДОСТ.

38

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ ще бъде голямата изненада.Очаквайте неочакваното.За добро или лошо.То какво ли по -лошо това.

37

Българина

преди 7 години

Всичките османлии под ножа, а забравих те вече са били пид ножа, и не помага значи на бесилото

36

u4en

преди 7 години

Браво на Местан !!! Ще агитираме сред мюсолманите за ДОСТ ! На изборите - ДОСТ-4%.... ДПС - 3.7% и прехода свършва !!! Доган в затвора и всички далавери на светло !

35

обективен

преди 7 години

На въжето веднага.Или вързан за два коня и галоп за конете.Видях как го правят турците във "Време разделно" и още е пред очите ми.

34

Гери

преди 7 години

Как така ще се бориш със сарайте,докато ДОСТ се управлява от сарая на диктатора Ердоган

33

ГНЕВЕН

преди 7 години

Даскала от с.Черноочене май се е нашмъркал. Да отива в турското посолство и да търка ибрика.За държавна измяна присъдата е една-куршум в кратуната.

32

ПОМАКЪТ

преди 7 години

НА ЖИВОТ И СМЪРТ СМЕ С ТЕБ МЕСТАНЕ!БЪЛГАРИ, РОМИ, ТУРЦИ, ПОМАЦИ, МАКЕДОНЦИИ ДРУГИТЕ НАРОДИ ЩЕ ЗАСТАНЕМ РАМО ДО РАМОС ТЕБ И ЩЕ ИЗХВЪРЛИМ МОСКОВСКИЯ АГЕНТ ДАИЗГНИЕ В ЗАТВОРА!

31

Аутист

преди 7 години

Когато отново се появява някой от тези деятели с поредните претенции за още власт, се питам:Какво трябва да направи човек в България за да бъде осъден ефективно за държавна измяна?

30

Циник

преди 7 години

***** ш*оп*а*р е думичката!

29

Циник до 36

преди 7 години

Ъхъ....и Делян Пеевски е етнически...български...угоен....***!Виж - може и за теб да падне някоя лоясала овча мръвка - от софрата на бея!

28

анонимен

преди 7 години

не желаем турци да ни определят сьдбата както бьлгарите в чикаго не гласуваттака и турците в бурса нямат никаква работа да гласуват или да идват с автобусивсеки си е избрал пьтя в живота и си го следва