6

поздрав от Ав$тралия

преди 7 години

До 19Нищо ама нищо от това дето си изброил го няма тук в Сидни. Няма го и в Мелбърн. Тия неща са в Бризбън и Пърт, Даруин, Каринс. Ти как си с географията? Знаеш ли колко е голяма Австралия. Има 4 климатични пояса. Мелбърн има 4 сезона и ски курорти където лифтовете са безплатни. Австралия е по голяма от ЕС а сме 22 мильона население. Бегай на частен учител по география да си завършиш основното училище бре!

5

поздрав от Ав$тралия

преди 7 години

До 17Преди беше 2 години но после променяха нещо и май го направиха като тук 4 години. Ама то за да дойдеш тук се иска да покриеш точки. Австралия и нова заландия е почти еднаква системата. Трябва да си млад под 30, да си завършил университет да имаш 5години опит по спецялноста която си завършил, да вземеш тежки изпити по англйски-IELTS, професията ти да е в списъка от търсени, аз съм ИТ специалист, но и много други се търсят. И да покажеш че имаш 30 бона за да се устроиш тукИ тогава ела тук

4

поздрав от Ав$тралия

преди 7 години

Австралиско гражданство държавата дава след 4-тата година тук. След това ако си живял 2години в Нова зеландия дават и новозеландско гражданствоПроблема на БГ е че като се изнесът кадърните хора с професия и бъдеще които реално генерират БВП,кой по Европа, по Америка, Канада или тук Австралия, и в БГ ще останат само такива оскотяли клошове като номер 7 които само да произвеждат кафяво и държавата ще срине, накрая ще има 2 партии, ЕвроРома и ДПС. Българите отдавна няма да живеят в България

3

ДО 7

преди 7 години

Люпиш ли семки в панелката или жулиш ракий4ица със салатка от село, серсемино?! Стой там и плювай и нареждай, дале4е ще стигнеш.

2

Анонимен

преди 7 години

До поздрав от Ав$тралияЕеее е?

1

KKK

преди 7 години

че им се налага да плащат и за инфраструктурата и почистването.----ейй, човек ще си каже че само плащат, а не прибират от туристите. :)