40

Анонимен

преди 7 години

"До АнонименСамо при комунизма няма финасови кризи! Това го е предсказал още Карл Маркс. Защото няма жестоката експлоатация на работниците."Маркс никога не и работил и не е полагал физически труд.За каква експлоатация на работниците е имал предвид в писанията си и какво има общо това със финансовите кризи в днешно време?

39

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПичове,трябва ни система,която хората да са задоволени с всичко най-необходимо и да има демографски бум---Ами има я такава система пич, технологиите и авотматизацията на производството са толкова напред, че 80% от стоките могат да не се продават а да се пускат свободно за всеки. А който иска лабморджини да работи и да изкара пари да си купи. Но вие пичагите още не сте узряли за това, след няколко хиляди години ако еволюирате и това може да стане. Сега бачкай и се развивай.

38

Анонимен

преди 7 години

Неолиберализъм това се регулаторни мерки на държавата които улесняват едрия финансов капитал. Като например стъпаловидния данък. Банки, инвеститори, борсови играчи които правят милиони не плащат данъци, но който работи и взима по висока заплата му налагат по-голям данък за да има достатъчно в държавната хазна и да не се налага да облагат финансовата олигархия.

37

Анонимен

преди 7 години

Така наречения неолиберализъм е просто диктат на банките.

36

бай ганю

преди 7 години

До До 37ква камара глупости си изръсил само

35

ТО

преди 7 години

хa..хa..хa.

34

Анонимен

преди 7 години

Нролиберaлa е педофил

33

Анонимен

преди 7 години

Грешката е че фокусирате на думата либерализъм, но не виждате класически. Класическият либерализъм е днешният консерватизъм на запад. Затова статията го нарича "фашизъм". Днешните либерали са социалистите.

32

Анонимен

преди 7 години

До 37Евроатлантическото ви образование по География е зациклило само на 3 държави. А в час по икономика сте гледали *** на Азис по телефона си....

31

Анонимен

преди 7 години

Неолиберализмът е модел за социално-икономическо устройство на обществото, в който старият класически либерализъм от 19-и век е заменен с "нов", при който държавата имa много по-активна роля в икономиката и политическия живот е вечният незаменим социализъм в България изгоден и практикуван от БКП БСП СДС ГЕРБ и следващия.

30

Анонимен

преди 7 години

Само при комунизма няма финасови кризи! Това го е предсказал още Карл Маркс. Защото няма жестоката експлоатация на работниците.

29

последният Джедай

преди 7 години

До а18 човека притежават богатсво и капитали равни на половината земно кълбо!!!!--Твоето богатство не струва нищо, ако АЗ (отделният човек) не го признавам! Схващаш ли?! Ти имаш златен часовник, купен на 10 000 лв, и си мислиш, че ще можеш да ми го продадеш за 10 000 лв. Да ама аз не давам и 5 лв за него. Е къде ти е "богатството" от 10 000 лв ?Така, че богатството на тия струва точно толкова, колкото го ценят другите! СИЛАТА е в хората!

28

Ян

преди 7 години

Истината и преди, но сега най-вече. Не вземайте кредити. Банките заробват. Ако имаш печеливша идея, пари и съмишленици, ще се намерят.

27

Анонимен

преди 7 години

ЦИОНИСТИ ЗАЩО МРАЗИТЕ ХОРАТА?

26

Скарлет

преди 7 години

Човечеството стана ЭАЛОЖНИК на таэи прословута БЕЭУМНА СИТУАЦИЯ!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Нищо не разбирам от написаното в статията, но аз като всички антилиберасти тролля.Статията не е написана особено добре и понеже в България няма леви и десни в смисъла в който те са в Англия или САЩ е трудно да се разбере за какво става дума. Ако някой се интересува, Гардиан има по-добра статия на темата с картинки за кой какъв е :)

24

Анонимен

преди 7 години

"Нашата мечта е за свят без граници и народи!"Истината е, че нас българите и световно правителство ни устройва, защото няма как да станем по-зле, отколкото вече сме.Но такова нещо, такъв строй може да се наложи, след като предишните системи бъдат разрушени и глобализма бъде представен като спасението."прогресивни"Това да целенасочено да се опитваш да разрушаваш чуждото, за да наложиш своето... не е прогрес. Къде го виждаш този прогрес?С какво е по-лек живота сега от преди 10-15 години?

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонименразбирам защо чомски бе изритан като куче от САЩ и защо другите като него бяха изритани

22

Анонимен

преди 7 години

Нищо не разбирам от написаното в статията, но аз като всички антилиберасти тролля.

21

Добър ден

преди 7 години

Глоби до смърт,лихви до небето,ЧСИ и монополи с държавни протекции убиващи масово Българи с помощта на корумпирани политици и администрация,това е ур'од'ли'во'то лице на неолиберализма в България тоест модерно робство!Видими резултати!