18

Анонимен

преди 7 години

Излови ви като рибки Михаелчето...Аз не съм такъв, аз съм такава, той бил незнам к'ъв...Айде лягайте гугутки мамини и не се вържете на триковете й, като че ли имате да си връщате някому.Гууд нааайт.

17

Куха лейка

преди 7 години

Една умна жена би ... Абортирала една Куха лейка.. . Няма умна жена която ражда деца на *** Мъж. ??? Разбираш ли???

16

Много сте загубени!

преди 7 години

Не ви ли идва наум, че една умна жена винаги може да се престори на по-глупавичка и безобидна, ако усети, че мъжът, когото е харесала, се смущава от умна жена?Глупачката обаче никога няма да може да се престори на умна, нито пък има шанс някога да поумнее.Всеки що годе наблюдателен мъж е забелязал, че момчетата обикновено приличат на майките си. Кой иска да му се роди глупав син?

15

Куха лейка

преди 7 години

Мисленето не ви се отдава. Без значение какъв ценз имате. Това исках са кажа ...

14

UK

преди 7 години

А може би дамите от фотото са щракнати в момент в който по новините съобщават, че Анджелина Джоли е зарязала Брад Пит. Тъкмо са си казали "най-накрая", "сега вече е мой". Горките умни жени не са разбрали, че Брад вече не ще и да чуе за умна жена.

13

Куха лейка

преди 7 години

До 15: ако беше така от отдавна да си цункаш вибратора и да спиш... Лягай да спиш мисленето те ти се отдава.... дори:(((

12

UK

преди 7 години

И посред бял ден да се наливат с алкохол. Ще да са доста самотни.

11

UK

преди 7 години

Некоя от тия трите на снимката яко ни насвятка минуси на всички. Аз обаче не спирам да си блъскам съзнанието с въпроса "защо на тая снимка присъства и руса жена" при положение, че самото заглавие е в разрез с цвета на косата и. И на какво толкоз се радват тия самотни дами? Да не би да гледат порно?

10

Куха лейка

преди 7 години

Без да желая да обидя умните.... Дами тук, зад всеки един успял Мъж се крие една Пре-Успяла Жена... Без тях... сме нищо!!!! Няма амбиция - няма нищо....

9

UK

преди 7 години

Всъщност няма нищо по-секси от красивата и умна жена, защото тя определено знае как да омае мъжкото съзнание. Проблемът е, че част от умните жени се страхуват да не би да сбъркат и точно там бъркат. Защото любовта не подлежи на логика и анализ. Както се казва "сърцето има доводи, които разума не познава". И ако "умната жена" не е узряла за тази сентенция, излиза, че тя е просто глупава жена със самочувствие на умна, но без необходимото покритие. А такива бол по света. Прав ли съм Михаела? ;)

8

Анонимен

преди 7 години

Защото им се виждат мъжете твърде глупави и елементарни.

7

Анонимен

преди 7 години

щото се имат за прекалено умни за да гълтат

6

Анонимен

преди 7 години

Няма мъж, който да се страхува от умна жена. Мъжете се страхуват от жени, които само имат претенциите да са умни. Точно такива трудно си намират партньор. Иначе, мъжете душа дават за умна жена, но са голяма рядкост.

5

плеффнелиеф

преди 7 години

значи има и глупави жениМихаилче това е ксенофобия и расизъмот Брюксел ще ти дърпат ушите

4

Анонимен

преди 7 години

Умните жени не стоят сами.

3

Анонимен

преди 7 години

Направете им тест за интелигентност, на спаружените моми и ще разберете дали наистина са умни. Няма такова изследване.Но пък за предпочитащите кариерата пред това да се грижат за още някой освен за себе си, че ги обявявате за умни е добре. Всеки има нужда да се мисли за повече от другите.Не че семейните жени с по две-три деца не правят кариера, но друго си е да обявят, че си умна щото си сама.

2

Анонимен

преди 7 години

Ако една жена е умна ще си намери мъж. Но истината е че претенциите са много.

1

Анонимен

преди 7 години

Така си е.Но има и още една причина-мъжете се страхуват от тях и се комплексират.Друго си е жената да го гледа в очите и да му повтаря непрекъснато колко е велик,дори да е най-обикновен ц.ъ.р.в.у.л.