44

дн

преди 7 години

е не е така .малко я разбираме демокрацията

43

дн

преди 7 години

някой да не си помисли че тоя е виновен за нещо. всичко е точно няма лъжа няма измама

42

Анонимен

преди 7 години

А КОЙ "ПРОДАДЕ" БУЛГАРТАБАК? НИТО ЕДИН ЛЕВ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НЕ Е ПОСТЪПИЛ ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА ПО ЗАКОН - СРЕБЪРНИЯ ФОНД! ТРАЙЧО ЗАЕДНО С КАРАНИКОЛОВ ДЕЛИГИРАХА ПРАВА НА БАНДЮХИТЕ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО СМЕТКИТЕ НА БУЛГАРТАБАК, РАЗБИРА СЕ С ПОМОЩТА НА ДИРЕКТОРИТЕ ОТ ХОЛДИНГА!

41

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли ,че за да започнеш работа във Мини Марица изток в Раднево трябва да бутнеш на съответният началник 20 хилки,има някой дават и по 50 бона и то за мизерни позиции

40

Ти сам си го избра

преди 7 години

Цацата и Тиквата не си поплюват - мачкат здраво неудобните.Мачкат тези, които могат да им извадят кирливите ризи на показ.

39

Анонимен

преди 7 години

Абе, Цацаров, какъв Трайчо, какви пет лева. На умряло куче нож вадиш. От тази трънка няма да излезе заек. Ако искаш да вкараш някой наистина корумпиран в затвора Москов и Ненчев са ти пред очите... ама ти май посягаш само на тези които се опитват да късат гласове като живо месо от туловището на Баце. Спри се бе... и на теб ще ти дойде реда..

38

Анонимен

преди 7 години

Герберастията е като лидера си - злобна и отмъстителна, следваща принципа - ако не си с мен, си против мен. А прокуратурата е гербавото оръжие за саморазправа.

37

Анонимен

преди 7 години

Екипът ББ-Цацаров действа в синхрон преди изборите, но справедливостта ще надделее.

36

Анонимен

преди 7 години

Цацаров мачка Трайков по заръка на шефа си Тиквата.

35

Тихомир Томов

преди 7 години

Още една фирма привлича вниманието Енергони. Тя пък е разковничето, защо Сидеров се отметна през 2009 г. и от антибойковист стана пръв лакей на лидера на ГЕРБ. И покрай това дружество отново срещаме името Максим Димов чрез руските капитали, които той управлява в Руснефтехим България, която пък е акционер в Енергони. Но най-интересното е, че зад Енергони стои един-единствен патент на стойност над 500 милиона. Нарича се Метод за изграждане на вятърна електроцентрала, собственост на Енергони АД и носи номер 64239. И досега остава неясно дали тази оценка е реална, или не при поло

34

Тихомир Томов

преди 7 години

в поведението му в парламента. Проследявайки връзките на Волен Сидеров с олигархията, няма как да подминем това име. Бивш подуправител на БНБ, бивш депутат от ДПС и НДСВ, известен като ковчежника на царя, съдружник на Цветан Василев в Бромак, съдружник на Пламен Орешарски в Нова България-АД всичко това е Максим Димов. Тези факти обясняват как стана така, че олигархията си назначи за премиер Пламен Орешарски чрез златния глас на Волен Сидеров.

33

Тихомир Томов

преди 7 години

Красимир Илиев, чрез фирмата Бромак, е в съдружие с двама емблематични за годините на преход у нас олигарси Максим Жеков Димов и Цветан Радоев Василев (собственик и управител на Корпоративна търговска банка, в която се намира огромна част от държавните пари). За банкера се знае, че е в тесни контакти с Ирена Кръстева и Делян Пеевски, които са пък притежатели на огромна медийна империя и собственици на печатницата на ИПК-Родина. Точно там през 2011 г. се печата и вестник Атака. На практика именно в бизнес участията на Волен Сидеров се крие истината за много от решенията му и обратите

32

Тихомир Томов

преди 7 години

Кой се крие зад фирмата Артстрой? Управителите на Артстрой са по същата схема съюз между юридическо и физическо лице. Фирмата съсобственик е ФК-ИФФ-ЕООД, която е в съдружие с Красимир Павлов Илиев, един от най-богатите хора в България. С други думи, Волен Сидеров управлява, заедно с Красимир Илиев, фирма Панорама прес. В Търговския регистър като собственик на това дружество е записано още едно име това на *** Ганчева Колева. Именно Илиев и Колева са пряката връзка на Сидеров с олигархията.

31

Тихомир Томов

преди 7 години

Преди повече от 18 г. в една наглед невзрачна фирма Куриер-север.Волен Сидеров участва с няколко фигури от бившата комунистическа номенклатура. Единият е Степан Ерамян, бивш отговорен секретар на в. Работническо дело, а след това и издател на вестник Марица. Неговото име се свързва и с масонската ложа в Пловдив. Вторият е Георги Апостолов, член на УС ПП БКП-Георги Димитров. Съсобственик на фирмата Куриер-север е и юридическо лице фирмата Панорама прес. Поглеждайки досието на Панорама прес виждаме, че тя се управлява отново от Волен Николов Сидеров и от юридическото лице Ар

30

Анонимен

преди 7 години

КОЯ приватизира Пампорово без пари и КОЙ и помогна.That is question !

29

Тихомир Томов

преди 7 години

Прокуратурата пак е започнала финансовия риболов ! Щом е да изкарат някой милион са готови на всичко и добре се справят ! Само се запитайте къде изчезна Кокинов с двата ЛИМОНА по делото на Ковачки за данъците .......................................

28

Анонимен

преди 7 години

А нещо за Цветелина-Банкя Топ Енерджи и основните крадци във ВЕИ-бизнеса няма ли да напишете. Или това е тема табу. Трайчо е лесен, понеже е никой, нали ?А Баш Крадеца ?

27

Анонимен

преди 7 години

Браво, хайде за новата година още един в панделата.

26

Анонимен

преди 7 години

Той ли е най-големия престъпник?Акъде е неговият патрон,който го постави на този пост.Само не излизайте с номера,че еднолично е взимал решения.

25

Анонимен

преди 7 години

Какво го мотаят тоя бе. Нека после пак крадат тиа ***