189

Анонимен

преди 7 години

Борисов и министрите му трябваше да са в арестът на "Майор Векилски" и да бъдат разпитвани за грабежи и престъпления срещу българският народ.Вместо това продажните медии ежедневно канят престъпниците в студията,които пък правят анализи и коментари.

188

Анонимен

преди 7 години

ТАКЪВ ЯК ШУТ ВИ ТРЯБВА НА ВСИЧКИ И ВКАРВАНЕ В ЗАНДАНА ТАМ ДА СЕ ИЗЯСНЯВАТ КОЙ КОЛКО Е КРАЛ И КОЙ-ПО-ВЕЧЕ Е КРАЛ. НЯМАМ ДУМИ ЗА ВЕЧНИТЕ УПРЕЦИ И СПОРОВЕ НА ЕДНАТА ПАРТИЯ И НА ДРУГАТА. НАРОДА БЕДСТВА ,НЕ ГЛЕДАТЕ ЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ ,ДНЕС УЧИТЕЛИТЕ НЕ ВЗЕМАЛИ "ГОЛЕМИТЕ " СИ ЗАПЛАТИ ОТ 5 МЕСЕЦА, ВЧЕРА УБИЛИ ЦЯЛО СЕМЕЙСТВО ЗА 5 ЛЕВА,ВДРУГИДАН МЛАТИЛИ НЯКОГО НА ОКОЛОВРЪСТНОТО,НЯКОЙ КМЕТ КРАЛ ,КРАЛ ТА СЕ ЗАБРАВИЛ.ЗАЩО НАРОДА БЕДСТВА В СИРОМАШИЯ А ТИЯ НАГЛЕЦИ ДЕТО СЕ НАГУШИХА ПОДОБАВАЩО ОЩЕ СПОРЯТ.МАЙ БЕЗ ВАС

187

Анонимен

преди 7 години

Банкянската мишка затова избяга. Усети, че България я чакат тежки дни, че е заплашена от нашествия благодарение на неговата жалка , раболепна и безпринципна политика пред ЕС и Турция. Потърсете в нета и вижте как изглежда оградата на Сърбия и после я сравнете с нашата "евтина ограда"!!! Въмутително, скандално!!!

186

АЗ...

преди 7 години

АЗ МИСЛЯ ЧЕ Г-Н БОРИСОВ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕВОЖИ ТОЛКОВА КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ БСП ИЛИ ТАМ КОИТО ЩЕ СА МИНИСТРИ ЗАЩОТО СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ КОЙТО НЕ СИ СВЪРШИЛ РАБОТАТА ЩЕ ОТГОВАРЯ, ЗА ТОВА ИМА СЪД ИМА И ЗАТВОР ДАНО НЯКОЙ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ЗА ДА СТРЕСНЕ НОВИТЕ КОИТО ЩЕ СА ЧЕ ДА НЕ ПРАВЯ ГРЕШКИ/УМИШЛЕНИ/

185

tralala

преди 7 години

Тикво мутрясала, на теб проблемът ти е, че ти и да не си в предизборна кампания, лъжеш като дърт сигънин. И уличните котки разбраха, че тези 202 млн. са освен за транспортна гранична техника, също и за построяването на 3 нови бежански лагера. Ти това пропусна да го кажеш май.

184

Анонимен

преди 7 години

Упражнения на гърба на народа.

183

Komentator

преди 7 години

Кой открадна ПАРИТЕ по ДУНАВСКАТА ПРОГРАМА???? КЪДЕ е ДУНАВ МОСТ СИЛИСТРА_ КЪЛАРАШ???

182

Ванга от ОТВЪДНОТО!!

преди 7 години

До Боко договаря, но... А МОСТА КЪДЕ Е ??? СИЛИСТРА -КЪЛАРАШ??? ИМА ЛИ МОСТ????

181

Вaсил

преди 7 години

Сaмо не ми кaзвaйте че единственaтa aлтернaтивa нa този крaдец и лъжец сa другите крaдци и лъжци комунисти

180

ЦИК

преди 7 години

Всеки след теб ще се оправи по-добре.Дано съда да ви потърси сметка за всичко,а иначе народа си знае.

179

Анонимен

преди 7 години

По-голям лъжец от теб едва ли се е раждал.Добре е ,че ти идва края.А като за последно хвърляш милиони наляво и надясно,а оградата на границата зее широко отворена,да могат мигрантите необезпокоявани да си влизат.Народа и господ ще те накажат за предателската и некадърна политика с която съсипваш народа.

178

Рекет

преди 7 години

мигрантите идваааааааат......БСП, ги пускаааааааааааааааа.....После ше иска пари от ЕС!!!!!!!

177

Анонимен

преди 7 години

Алоооооооооооооооо 215 а кой управлява в последните 10г. бе ? Кой разруши България?

176

ДО 221

преди 7 години

Хората ги е страх от мутри.А прокуратура и съд кой ги назначи?

175

Анонимен

преди 7 години

Къде видяхте у нас проблем с бежанци ?!Защо ревете бе?!Нищо не е станало - набиха ги в Харманли и готово!Колят ли, насилват ли ?!Много страхливци съанахте бе :)))Смешници сте, мъже ама само пред компа!

174

БСП - жалки...

преди 7 години

Защо никой не докаже кражбите на ГЕРБ и Борисов ?Защо левицата и догановите хора не извадят документи?Защо опозицията не следи кое как се прави, нали това и е работата?!Защо само голи думи?!Защото няма кражби, няма и такива доказателства!

173

Горко ви

преди 7 години

За няколко рубли плюете Борисов, а той работи най-здраво досега!За няколко рубли продавате бъдещето на децата си!Ок, но рублите ще свършат и тогава... ще остане само опоскана от комунисти и депесари държава, а Кремъл ще се радва...

172

Боко договаря, но...

преди 7 години

Сега *** ще откраднат 160-те милиона... и нищо няма да свършат, както винаги!

171

Анонимен

преди 7 години

Аз не знам кой има двоен стандар и кой лъже. Ама цяла България видя как Борисов лъже. Първо излъга, че щял да си подаде оставката при загуба на първи тур, но я подаде след втори. После излъга, че ще се съобрази с волята на народа на референдума а след това ГЕРБ си гласуваха по 11лв. На глас а ден преди това се кълняха, че не 1лв. А дори искали по 0лв. На глас. Борисов сам се закопа в собсвените си лъжи. Дори обеща но патриотите да ги подкрепи за мандат, но и за това излъга. И това е за 2 седмици

170

Бай Ставри

преди 7 години

Абе, тоя още ли е на свобода и дрънка глупости? Айде,че го чакаме в Централния с 2-ри затворнически отряд с ръководител РЪНЪРСА!!