31

Генерал радка

преди 7 години

Не ме занимавайте с разни правителства, не ми харесва служебната кола,с какво да ходя на опера?преди всичко културата,така каза др. Решетникова!

30

Чичо

преди 7 години

Другарко Мента конституционния съд не е далече;пратете ваши хора да питат конст.съдии дали някой който не е заел някакъв пост има правомощия да извършва някакви действия.

29

Анонимен

преди 7 години

Кефи ме, как ГЕРБ го играят опозиция, обаче на кого и те не знаят, този да поеме отговорността, онзи да я вземе цялата, ми добре на следващите парламентарни избори, ще ги освободим от всякаква отговорност, считайте се за ненужни на България !

28

Далавери Симеонов

преди 7 години

Менда, без нас нищо не можете да направите с РБ. Най много да му запретнете ръкава, на моя , разбила се. Ти това го можеш, правила си го години наред на Цар Киро, като негов човек в НАП-Пловдив.

27

ognyanz

преди 7 години

Като в един стар филм от бай Тошово време: "Татко ще ми купи колело, ама друг път".

26

георгиева

преди 7 години

тези наистина ли са *** или мислят хората за такива Радев докато не положи клетва нищо няма да прави те неразбраха ли че човека когато се закълне тогава поема отговорностите си като президент а Плевньо и другарчетата ми каквото са дробили това ще сърбат въобше да не търсят някой да им помага

25

карина

преди 7 години

Все слушахме до сега, че виновно е правителството на Орешарски. Явно това се изтърка от употреба - сега мине се не мине ден и все се зове Радев нещо да прави. Я оставете всички на мира и правете вашето си, ама без да е виновен друг. Да видим да не би вие да сте си виновни.

24

Eрик А. Блеар

преди 7 години

До НадетоНе им се ядосвай Наде :). Това са прости хора!!! Не от БЪЛГАРИЯ бягаме ми казват, а от простащината, оскотяването,малоумието и чалгализирането на нацията. Това е тъжно, но факт.......П.П. Йоан 8:2-11

23

до Кольо

преди 7 години

Кольо, Кольо - честит имен ден, ама и с просто око се вижда, че от политика нищо не разбираш

22

Кольо

преди 7 години

Аре уа Румене! Ко са крийш под полата на ***? Въри у президентството, нал за там са напъваше кат глиcт на буца?

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24Какво има за проумяване - тупкане на топката в центъра докато изтече мандата на *** а през това вървят обществените поръчки и третия милард за "санирането".

20

помощ но тъпанарите

преди 7 години

*** до шия - щели да преговарят - демек да се спогодят - кой какво ще вземе - ще спечели - ще открадне - безсрамници - отвратена съм от управляващите - от политическите партий

19

айде бе

преди 7 години

В безисходица и паника, тия двамцата Мента и Дрогата самозабравили се пишман политици, нареждат на новия президент какво да прави?!!! Алоооо приземете се бе! Стига хвъркали, защото вече сте отсреляни, некадърни ***. Пийте си успокоителните и търсете помощ от специалисти психиатри!

18

Реалиста

преди 7 години

До Анонимен 16--Ше гласувам, разбира се, че ше гласувам някога, когато гласуването започне да променя нещо...Ама пък се сещам, че някой беше казал, че "ако демокрацията решаваше нещо, щяха да я забранят" ... И какво излиза - то май гласуването ми се отлага...за някой друг път...

17

Анонимен

преди 7 години

Не мога да проумея как се правят че не разбират какво иска народа.а народа го каза на референдума

16

Анонимен

преди 7 години

Защо Радев да чисти авгиевите обори на ГЕРБ

15

До 14

преди 7 години

Надя,току що ти си призна,че за теб ГЕРБ са направили най-много.Така и предполагах.Но за мен не са направили нищо.С кражбите си ме ощетиха и аз трябва да им плащам дълговете цял живот.Затова НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!

14

Анонимен

преди 7 години

СВЕТИ НИКОЛАЙЯ Е ПОКРОВИТЕЛ НА ТЪРГОВЦИТЕ, МОРЯЦИТЕ, БАНКЕРИТЕ И НА РАЗБОЙНИЦИТЕ. ПРАЗНИК Е И НА Разбойническия Блок

13

Анонимен

преди 7 години

Герберасткия *** "Nadia Nikolova" отново е на амбразурата.Толкова са жалки гербаджиите вече , чак са смешни :D

12

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ Е С ТЕЖКА ФОРМА НА НАПОЛЕОНОВ КОМПЛЕКС.Лекува се много трудно със силни антидепресанти, но дава постоянно рецидиви. Препоръчва се изолация от обществото.