268

бг

преди 7 години

Исус Христос не е евреин.

267

бг

преди 7 години

Синагогата ли е създала Християнството? Фарисеите ли са били против Разпъването на Исус Христос?

266

Анонимен

преди 7 години

До бгИзчадие путиново. Ще гориш в ада.

265

бг

преди 7 години

Не се фокусирвай на мене,фокусирай се на еврейската омраза към Християнството.

264

Анонимен

преди 7 години

До чекистНаправо те съжалявам, честно.Останал си без никакви доводи........пишеш небивалици........за дребни копейки........От друга страна те разбирам -ако децата са гладни и *** ще даваш. Късмет!

263

Анонимен

преди 7 години

До бгНаправо те съжалявам, честно.Останал си без никакви доводи........пишеш небивалици........за дребни копейки........От друга страна те разбирам -ако децата са гладни и *** ще даваш. Късмет!

262

чекист

преди 7 години

До АнонименИ как впрочем е доказала Европа. Русия три пъти я вади от говната-сложи край на всемогъществото на шведите, на франсетата , от германците. ще я спасят и четвърти път-от радикалния ислям-ето накараха в Сирия и врабчетата пеша да ходят ЕС е могъщ икономически конгломерат, но много слаб като политически и военен потенциал-абсолютно беззащитна е Европа при съвременен военен сблъсък Щитовете са за едни пари които трябва да се вземат. При евентуален удар Западна Европа е под во

261

бг

преди 7 години

Все още има някои,които не знаят че евреите най-много мразят Християнството.

260

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 334В България също има хора и организации, които проповядват изоставяне на европейския път на развитие и ориентиране към Русия и предвожданото от нея Евразийско икономическо пространство.-----------Има, чадо , имаима *** спнсорирани от кремъл/като теб/И.....др, Нинова що не прати синчето си да учи в Масква ами в САЩ???? А в класацията на най-престижните университети в света късе е ПЪРВИЯ РУСКИ???На............96-то място! Гадничко, а???

259

бг

преди 7 години

За първи път чувам че китайците искат САЩ да господстват над Жълто Море,Южно Китайско Море,Тайван,Тибет,Уйгурия с муслемите-джихадисти,Макао,китайския мандарин език да бъде заместен с английския и един милиард китайци "доброволно"да умрат.

258

Анонимен

преди 7 години

Ехо, Боби!! Падна под масата или заспа на нея??!?!? Ой , милия, цял ден да тролиш е уморително.......

257

бг

преди 7 години

В Библията пише че Русия е унищожителката на Възродената Римска Империя (Западна Европа и САЩ).

256

Анонимен

преди 7 години

Накрая Русия ще бъде разделена на европейска, американск и китайска окупационни зони и след 10 годишен период на депутинизация ще има шанса да стане нормална държава.

255

Анонимен

преди 7 години

До бгИздишаш като пробит балон. "Евреите да избият всички християни".........и да 'подкрепят джихадистите".............???? ЪЪЪ?? Опссссс, забравих! в БГ е вече 20.00ч. Самогона не прошава. Боби, може ли всяка вечер да си напит като кирка бе, братче??!? ами пази черния дроб!! И очите!! Че самогона бука от метилов алкохол!

254

бг

преди 7 години

Вашингтон се ръководи от Тел Авив.

253

бг

преди 7 години

Обам Евреина каза това,което хич,ама хич не му се искаше да каже.

252

бг

преди 7 години

Русия възпира плановете за създаването на сатанинското Световно Правителство на масоните и евреите,които искат да избият всички християни,и за целта подкрепят радикалния джихадистки ислям навред по света.

251

Анонимен

преди 7 години

До бг...Обама... Русия военна суперсила..Искал е да каже "На гол ***, чифте пищови".

250

бг

преди 7 години

Тогава от кое еврейско племе са?

249

тролгеносен

преди 7 години

Путин рекетира. Неистово иска отпадането на санкциите. Щото............"глада е по-силен от тока". така като го гледам играе "ва банк" . Ама ще "охлади супата". До колкото гледах по ТВ Конгреса на САЩ е охлади Тръмп и ще гласува нови санкции. *** се разпада. Глада е страшно нещо. Даже и Су-35 не помага.