49

Анонимен

преди 7 години

Българинът си е свикнал все по тънкия начин. Да подбутне тук едни пари, да намекне, че може да де подкуп...Досега подкуп не съм давал и не смятам да давам, пък не помня някой за нещо да ми е правил спънки.

48

Анонимен

преди 7 години

Радев няма да промени нищо. Дори да иска, не му е в правомощията, ножа и хляба са в изпълнителната власт.А и, като гледам кои са около него, точно от Радев чудеса не могат да се очакват.

47

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Някакъв служител открива нередност. Предлага му се подкуп. Не се мисли много, взима го, щото и той е на 550 лева заплата. Следващата случка. Не открива нередност, но пак му се иска да вземе подкуп...И се почва едно увъртане...И хората не навиждат институциите и администрацията в България...За сигнал и дума да не става.Гледаме от управляващите - ако те се захванат да борят корупцията, ние ще помагаме със всички сили, но при положение, че те я стимулират и закрилят - Какви сигнали?!

46

Анонимен

преди 7 години

Подай сигнал за корупция в Несебър (или за друго чиновническо безхаберие) и ела да видиш какво става с теб. Там не бият като в галиче, но оставаш без препитание лятото! ГЛАДА Е ПО СИЛЕН ОТ ЗАКОНА!

45

Анонимен

преди 7 години

Българинът недоволен от корупцията. Ама не подава сигнали!--------------Е как да подадеш сигнал, като после ще те разберат кой е жалбодателя и ще ти разкатаят фамилията

44

Gost

преди 7 години

Здравейте!Само лек щрих, дано да разберете защо не се подават сигнали:Преди 16 месеца, бяхме в заведение в центъра на Варна, където се пуши на закрито. Подал съм лично 2 жалби и резултат -никакъв. Не констатирали при проверката...Но точно в този ден на моята маса, мои приятели пушачи ми помогнаха. Поискаха пепелник, запалиха цигари, снимахме всичко и изпратих 3та жалба. Със снимки от нашата, както и съседни маси.Резултата беше същия.Как да пускат сигнали за корупция, като същото ще последва

43

хахахаха

преди 7 години

ами на КОГО да се оплаче???Има ли смисъл??Само ще ти скъсат нервите и ще ти вземат още пари!!!То където и да идеш и погледнеш,и те гледат в ръцете какво им носиш!!!!!!!!!!Особено пък тия,дето трябва да гонят КОРУПЦИЯТА....Типично за ГРОБаджийско управление...Хората министри опандизват а тука пладнешки бандити им викат ЦАР...

42

Циник до анонимен 56

преди 7 години

Неизчерпаема ......е .....людската наивност! :-) Генерал Радев ще извади от задните си части пръчицата на Хари Потър, и ще брули корупцията по ушите! Или ще приготви и той дисагите, и ще трупа народно имане за деца, и внуци! Ще видим на следващите избори, кой ще е виновен за мизерията - защото тя е ПОСТОЯНЕН спътник на всички правителства през последните 27 год."Блаженни са вярващите!" - пише го в библията!

41

.

преди 7 години

Четвъртия свят

40

До Американ

преди 7 години

Вярно е ,че е възможно без подкупи,но трябва да си по компетентен от чиновника насреща.За да не те измами или да я свърши като кучето на нивата.Трябва да си много отракан,адски нахален и борбен.Изобщо да си герой на нашето време.Иначе ще те прецакват кой откъдето свари.И накрая ще си хванеш шапката и ще се махнеш от тази корумпирана държава.Както гоправят хиляди.

39

Анонимен

преди 7 години

Важното е, че хората биха шута на крадливите мутри. Дано Генерал Радев донесе толкова дълго очакваната промяна.

38

Анонимен

преди 7 години

То резултатите от изборите не са никакъв сигнал." Ти го плюеш, то вика" Роса вали"- казва народът

37

Ай сиктир

преди 7 години

Аз сън готов да подам сигнал, ако има кой да ми плати за усилието. Иначе пръста си не мръдвам. Баси хората. За толкоз пари, толкоз...ше им подавам аз.

36

Циник

преди 7 години

На кой да се оплачеш от Корупция? Че то освен Корупция остана ли друго? Най грозната , и голяма Корупция - цари при тези, на които трябва да се "оплачеш" .....пък и след оплакването....твърде възможно е и самия теб да те "оплачат"Съдебна, полицейска, общинска, градска, управителна власт - РАЗВЪДНИЦИ НА КОРУПЦИЯ - ТЯ Е ТЕХЕН МОНОПОЛ!

35

Анонимен

преди 7 години

На кого да подаваш сигнали за извършени закононарушения?На този,който получава държавна заплата,за да изпълнява законите и следи за тяхното изпълнение?Да се оплакваш на назначилите ги потомствени и професионални предатели, крадци и убийците?Американски посланик писа,че един дондуркан премиер на БГ е рекетьор,, наркотрафикант и контрабандист,а друг- че е обикновен !На потомствените престъпници -папата,английската кралица, Буш или Клинтън да се оплачем?Привет на деловите САЩ и Русия!

34

Анонимен

преди 7 години

Тези, които дават подкуписа заплаха за държавата.В един момент ще трябвада се поливат с бензин ипалят.

33

Американ

преди 7 години

Миналата година имах административни работи за уреждане в Бг и ми обясняваха как няма да стане без "връзки", без подкуп и т.н.. А аз просто си свърших работата и без връзки, и без подкуп и без много зор даже. Учудва ме как на хората в Бг първата мисъл е как да подкупят системата, даже преди да са пробвали без подкуп, как все са гяволи и в същото време пискат срещу корупциятя която сами създават, поощряват и поддържат.

32

komentar 67

преди 7 години

По вероятно е че всеки дава подкупи когато загази, ,, ок ,,повечето...не обичат да си поемат отговорността...или искат да стане по вторият начин...

31

Анонимен

преди 7 години

НЕКАДЪРНИТЕ КРАДЛИ И ТИКВИ ЗА ВТОРИ ПЪТ В РАМКИТЕ НА ТРИ ГОДИНИ ФЧЛИРАХА ДЪРЖАВАТА И ИЗБЯГАХА ОТ ВЛАСТТА.

30

Анонимен

преди 7 години

Като подадем сигнал ква фаида колко пъти подаваме за биене на цени е кои гледал оня що да го подавам да ми се смее бие цени надолу туз е какво значи конкуренция конкуренция е нагоре а не надолу и да подам сигнал се едно арменския поп и радиото ще разберат ама тия не проста държава