63

поп грую

преди 7 години

до 61Полу-човеци с примитивно мислене като твоето ("или си с нас, или против нас") не ни трябват, имаме си бол. Хващай първия самолет за чужбина, па дано там те налагат с боксове, барем станеш човек.Против съм бежанците, но съм и против пещерняци с боксове, биещи невинни деца. Гледайте "крими" новината за присъдата на субектите, претрепали Ники (БЪЛГАРСКО дете). Точно такъв сорт ненормалници са налетели на бежанците.

62

ээээээ

преди 7 години

До Анонимен-А ,да ти го Отпера не щеш ли ?

61

Анонимен

преди 7 години

Па да ги бяхте пребили вие бе, нали сте джустьие.

60

Гражданин/Селянин

преди 7 години

Джудисти ли са, джихадисти ли са не ме интересуват, тези *** разбират само от бой, така ще се възпитат в уважение и ред. Щом родителите не могат да ги възпитават, полицаите трябва да ги възпитават.

59

Анонимен

преди 7 години

Трябва да има повече организирани групи, като тия момчета, като Перата и като Динко, щото явно те са ни единствената защита от афганистанските орди, след като нито градската полицията, нито граничната полиция, нито и армията си вършат работата за която им се плаща от народните данъци! На всички е ясно, че полицията и армията изпълняват заповеди от ЕвропейскияГейски Съюз и терористичната групировка НАТО да осигуряват протекция на арабските и африкански орди за безпрепятсвено проникване в Европа!

58

Анонимен

преди 7 години

Бедните афганистанци ако си бяха в лагера нямаше да ги бият.Ама не -трябва по 30-40 на дефиле от сточна гара до лъвов мост с ръце в гащите по цял ден! Вижда се какви смели мъже са арабите, нищо чудно че са дезерьори срам за земята си.Ченгетата на България НИКОГА не са защитавали българите-запомнвтв ги това,те са помиарри които вдигат опашка пред който им свирне.

57

Анонимен

преди 7 години

Много е плоска лъжата на полицейския шеф, че раните по лицето и тялото на едно от момчето са от охлузване при падане, като тренирал джудо, ще ви кажа, че едно от нещата които джудистите владеят най-добре е да знаят как да падат без да се наранят. Къде е тая полицаика с комоциум, дето била ударена от момчето, що не я покажат да я видим, или е като оная биячка-полицайка, дето биеше митингуващите пред народното Събрание преди време.

56

Анонимен

преди 7 години

Много е плоска лъжата на полицейския шеф, че раните по лицето и тялото на едно от момчето са от охлузване при падане, като тренирал джудо, ще ви кажа, че едно от нещата които джудистите владеят най-добре е да знаят как да падат без да се напанят. Къде е тая полицаика с комоциум, дето била ударена от момчето, що не я покажат да я видим, или е като оная биячка-полицайка, дето биеше митингуващите пред народното Събрание преди време.

55

Анонимен

преди 7 години

На тияНещастници, които защитават полицаите и афганистанските нашественици, им пожелавам арабите да ги изнасилят, и тях и децата, и жените им, така както правят в Германия и Швеция, а на полицаите там им е наредено да потулват такива случаи и да си затварят очите, за да не обидят мюсюлманските нашественици!

54

Анонимен

преди 7 години

Полицаите, че бият, бият. Ама рядко е без причина.

53

Анонимен

преди 7 години

ПолицейскитеПсета мислят, че като са запасали пищов и палки могат да мародерстват невъоръжени малолетни лица. В полицейското са ги пребили от бой, петима полицаи в тоалетната ритали с кубинки момчетата с белезници на ръцете, едно по едно, и се гаврили с тях. Битите от полицаите момчета са джудисти, и ако ги пуснат да се бият в затворена стая един срещу един с полицаите, полицаите ще бъдат изкарани с изпочупени кости.

52

Анонимен

преди 7 години

Полицейските *** мислят, че като са запасали пищов и палки могат да мародерстват невъоръжени малолетни лица. В полицейското са ги пребили от бой, петима полицаи в тоалетната ритали с кубинки момчетата с белезници на ръцете, едно по едно, и се гаврили с тях. Битите от полицаите момчета са джудисти, и ако ги пуснат да се бият в затворена стая един срещу един с полицаите, полицаите ще бъдат изкарани с изпочупени кости.

51

Анонимен

преди 7 години

Нито тия джудисти са хора, нито тия, дето ги защитават. На последните пожелавам да им се случи същото и на техните деца!

50

Анонимен

преди 7 години

Не е хубаво така.. Някакви криминални елементи налагат бежанците и накрая ще си припишат всички заслуги и ще влязат в политиката. Трябва да сме по-единни срещу бежанците, за да не може някои елементи да изпъкват повече.

49

ген.Колев

преди 7 години

Нека всички тарамбуки да знаят че в България ги бият и да не идват тук.Тия момчета са истински български патриоти защитаващи родината ни.Аз съм виждал как нахално се разхождат пришълците,все едно София е тяхна!Жив е воинския български ген и затова България я има вече 1300 години.А полиция да бие български момчета и да пази ислямисти наистина е яничарство!ГЕРБ така им заповядва-антибългарска партия.Никакви облаги и пенсии за куките-яничари!Вече свалиха маските

48

Анонимен

преди 7 години

Чакаме версията на робовласелците от Козяк, те имат последната дума

47

Анонимен

преди 7 години

Тези момчета са за похвала а не да ги бият кварталните. Кога ще разберете , че арабелите никак не са толерантни или готини клети хора. Тези "бягащи" за живота си , ако имат възможност ще грабят и изнасилавт. Помнете тези думи!

46

младен

преди 7 години

Еми тия ми ти джудисти не са били правилните хора. Трябвало е да смачкат тия от БХК, което е спирачка полицаите да блъскат и църните и мигрантите. "змията се хваща откъм главата" са казали старите хора.

45

Анонимен

преди 7 години

Бежанец равнозаначно на предател-изменник, вместо да защитава страната си той дошъл тука да плюска манджа един изменник не е нужен на никого

44

Анонимен

преди 7 години

Нека се спрат спекулациите с думата бежанци, защо не бягат към Китай Япония или Африка ще ви кажа защо, защото не са бежанци, а икономически емигранти и терористи. Когато момента настъпи тая *** бягаща само и еинствено към НАТО-вски държави може и да реши да стори туй-онуй с вика Алах-акбар.