20

Малко им е

преди 7 години

Колко трябва да си ***, за да риташ паднал човек в главата...Тия хора нямат чувсто за самосъхранение. Мислят се за безнаказани. Господ не прощава. Понакога и съдът. А трябва да е обратното.

19

Без милост!

преди 7 години

Честито на печелившите. Добро наказание. Жалко, че няма да върне момчето...

18

Анонимен

преди 7 години

Едно време и мен така все идваха да ме бият по няколко човека.Като са по един нещо им стяга около врата.Трима човека за 16-годишен.....пълни мишоци

17

Един

преди 7 години

Тримата убийци нямат късмет - ако бяха с по-тъмен цвят на кожата или чужденци имаха реален шанс БХК да ги оттърве и да ги номинира за личности на годината.

16

Анонимен

преди 7 години

ех..., всеки ден трябва да има избори!

15

Анонимен

преди 7 години

Петков.....Петков.....????........Ти няма да разбереш никога....Такава ти е ...маята.........Петков....!!!!!!

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен16До сега не съм видял тъмнозелен да е платил нещо. Едно девойче беше блъснато от зеленикав без книжка (щото тя не карала колата, а той пък не бил учил, щото си е бил умен и затова нямал диплома за основно и нямало как да има книжка...) Та той беше осъден да плати. И не е платил и стотинка, защото не работи ... Чакайте го да проработи. И да плаща данъци де. Ама за кражби и разни такива дейности пак не съм чул някой да плаща данъци.Та така... Пак ни прецакаха. Разлики с робството?

13

Петков

преди 7 години

Така и не можах да разбера причината за побоя. Все е имало някакъв повод да го бият. Не казвам, че е трябвало да го пребият, но повод е имало.

12

Анонимен

преди 7 години

Значи за младо момче плащат 70 бона, за оня *** дето крал царевица - 250 бона.... евала държава, добре демонстрирате кой колко струва ...

11

Анонимен

преди 7 години

Чака ме ви в затвора, ще има доста добро посрещане.Никой в затвора не обича убийците, всеки ден ще ви бием и ще се държим и мило с вас във банята.Първи взвод , Централен Софийски Затвор.

10

анонимен

преди 7 години

Няма смъртно наказание,но за убийство присъдата трябва да е доживот без помилване.

9

sud za lekarite

преди 7 години

наха ни от болницата с подобрение. Така ни казаха. Епикриза не сме получавали. На другия ден беше дезориентиран, вечерта вдигна температура, а в следващия един час направи страхотен гърч и изгуби съзнание. Нещата се развиваха страшно бързо и по тази причина го вкараха в медикаментозна кома. После изпадна в собствена кома. В Пирогов лекарите го прегледаха на скенер със съдова програма и казаха, че такава картинка не са виждали. Външно той имаше нараняване само на лявото около и слепоочието, но вътре и имал травми по целия мозък, разказва майката.

8

ostavime

преди 7 години

Е такива са публичен разстрел. Отнемаш човешки живот и 10 години. Нема що.

7

художника

преди 7 години

Що сте сложили снимка на починалото момче бе?Убийците вече са осъдени, защо не ги изтипосате тях? Правата ли ще им накърните, или бандитите в България по закон са анонимни?

6

кольо99

преди 7 години

До Анонименне е браво, позор е!

5

.

преди 7 години

Sud stana sinonim na korupcia i nespravedlivost.

4

ивчо

преди 7 години

пък като излезат от пандиза....

3

Анонимен

преди 7 години

в бяла държава щяха да получат доживот .

2

Анонимен

преди 7 години

Като имате предвид, че тия ще излежат по 7-8 години и ще излязат "за добро поведение", сумите на които са осъдени няма да ги платят, а всеки месец ще ги пускат в "отпуска"... ами не - не е справедливо, спрямо извършеното престъпление!Но пак браво, че все пак са признати за виновни - това е постижение за българския съд.

1

Анонимен

преди 7 години

18 години ? **** и скапаното правосъдие ...