121

до 7777777

преди 7 години

Излагаш се яко, толкова ли си *** и завеян,бе момче ????? В Ирак не са загинали и 200 души цивилни при войната 2004 г. Загинаха няколко хиляди войници на Садам !!!! Не те ли е гнус от такива дебели лъжи ????????

120

Анонимен

преди 7 години

Браво на руснаците така се прави Сергей Железняк каза , че по добре да бьдат избивани в Сирия а не да се чака кога ще се вьрнат обучени в Русия а тези който бягат-бягат в Европа европейци тежко и горко ви нищо добро не ви чака защото сте нещастни продажници и нямате достойнство оня тираджия от Ница няма да е последен очаквайте продьлжение

119

егати

преди 7 години

Този толуп без съмнение е изпил 35 000 чаши водка за година. !,,, Това както виждате е самия Сатана , както и началника му мушмурока Путин !!!!

118

Я Русский

преди 7 години

До Анонимный Е, тогава, като член на НАТО, трябва да се гордеем с вас и бомбардираха болници членки на НАТО в Кундуз, Сирия и Ирак. Тя трябва да се гордеем унищожени сватби в Йемен. Войната в Либия. Войната в Ирак, защото на тръбите с пудра захар, която Колин Пауъл представени като биологично оръжие. Между другото, за биологичните оръжия в Ирак никога не е намерено и Саддам е обесен и създадени igil. Чест и слава на НАТО!

117

77777777

преди 7 години

САЩ изби САМО В Ирак над 3 милиона мирни жители...ама не пищите НПО драскачи..а то да беше само Ирак..Сьрбия..Виетнам...Корея...АФганистан...Йемен...Панама....Чили...и още над 50 дьржави по целият свят....Та поне си мьлчете козяци-че ставате за смях...

116

луд за връзване

преди 7 години

Тоя брои избитите ватенки !!!Колко ли водка е глътнал ??????? Няма доказателство до сега за убит и един джихадист от руснаци !!!!

115

Анонимен

преди 7 години

Браво на Путин аз сьм за Русия евразийския сьюз се разшиява а ЕС се разпада

114

Анонимен

преди 7 години

Малеее, то цялата ИД е 20 хил. души. Тия са преизпълнили плана - "Петилетката за една година!"

113

до скоро

преди 7 години

Само се хабим и се дърляме . Истината е, че Русия е в процес на фалит и няма спасение, заради безумната политика на мишока Путин !!!! Такъв ***, елементарен и комплексиран човек да ръководи такава голяма държава е необяснимо !!!!

112

гери

преди 7 години

Кремълски убийци и мародери !!! А този на снимката е самият САТАНА и решението за него е изгаряне на клада !!!!!

111

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 119Защо е тая истерика? България е член на ЕС и НАТО. Ако не ти харесва заминавай за Русия и ще се успокоиш. Ще се радваш всеки ден на убийствата извършени от руснаци в Украйна, Сирия и Кавказ.

110

Анонимен

преди 7 години

И в БГ има за "материал" за избиване!Кой по план "намали" населението на БГ с 4 млн ?Кой унищожи икономиката,науката,културата,армията и полицията на БГ?Кой организира срещи на чеченски и сирийски опозиционери в БГ?Кой изпрати невинни БГ войници да гинат по Косово,Афганистан и т.н.?Кой сложи територията и народа на БГ на прицела на руските ракети?Кой се закани да сваля руски самолети над Черно море? Кой искаше да "понаш-ляпа" руския президент?Докога СЕРгейчовци и Цецки ще ни управляват?

109

Анонимен

преди 7 години

До Ха- ха- хаВ тубата има и съвместния им парад даже в Брест.

108

Анонимен

преди 7 години

Когато Америка вършее из близкия изток плюйте Американците.Когато Руснаците вършеят плюете по тях.Абе хора вие нормални ли сте.Интересите се печелят с войни .Интереси нямате ли!!!Затва сме на тва диредже!!!

107

Ха- ха- ха

преди 7 години

До В Русия съм"Велика отечествена" я наричат белким се забрави, чеРусия и Германия заедно започнаха Втората световна война разделяйки си Полша. Цялата руска история е една огромна лъжа!

106

Анонимен

преди 7 години

Въпрос към Путин.Защо е това враждебно отношение към Русия от Запада.Защото ги е страх.Заявено пред немски журналист на 08.10.

105

Анонимен

преди 7 години

На Путин му падна пердето и ще стане много лошо.

104

Анонимен

преди 7 години

Хахаха тея руски стер.ви лъжат повече и от америте.

103

Ангел

преди 7 години

Мъчно ми става колко хора защитават Ислямисните.Били те жени и деца.Има едно видео в тубата.Как християнин с голям кръст на ланеца се разхожда в Саудитска Арабия.Точно на 2рата минута го карат да си го свали!!!А тук ги защитавате.Повръща ми се от вас!!!

102

Анонимен

преди 7 години

Изправя се утре Хилари и казва:-"На всеки избягал руски войник даваме американско гражданство".....След 10 дена Русия е без армия:))))))