127

Тико

преди 7 години

Дано Русия не се противопостави - да вземе впредвид пърноначалното и име - Сталина !

126

Анонимен

преди 7 години

Ми то по-добре да я там и да не я виждаме. Че ако припне да става президент....

125

Анонимен

преди 7 години

Абе то хубаво си се излагаме като простаци в България, ама сега герб ни направи световно посмешище! Пълни ***. Нямам думи.

124

Анонимен

преди 7 години

Кога ще има НАРОДЕН СЪД за герб, Бойко Методиев Борисов, Росен Асанов Плевнелиев, Николай Нанков Ненчев, Петър Стефанов Москов, Николай Евтимов Младенов, Цветан Генчев Цветанов и други подобни, продали България, продали земята, небето, водите, образованието и всичко? КОГА, КОГА, КОГА?

123

Омерзен

преди 7 години

Не им стигна на герб, че унищожиха България, а сега искат да унищожат и света! Толкова ме е срам днес, че има такива "българи". Сега никак не е чудно, че 500 години са правели с нас каквото си поискат. СРАМ И ПОЗОР!

122

Анонимен

преди 7 години

*** от класа

121

christo_m

преди 7 години

Вероятно Сталинка забравя, че в надпреварата участва и бившия премиер (жена) на Нова Зеландия.

120

пл

преди 7 години

dolna istoriq!!!безсрамна кариеристка!! организираха и орезиляването на другия ни кандидат!!срамме е 4е съм българин!!!!

119

Затворко

преди 7 години

До АнонименСамо човек който няма връзка с главния мозък може да мисли така, достатъчно е Русия да каже, че не иска Георгиева и веднага е отсвирена.

118

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че "управляващата" партия СТРАШНО МНОГО ЩЕ ИЗГУБИ от този си акт на предстоящите избори! Това е най-големия позор от доста дълго време! ПЪЛНО ДОКАЗАТЕЛСТВО на приказката за казана и дяволите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

117

вижте някои заглавия

преди 7 години

в eprcenter.bg от днешншя ден и ще разберете какво е сътворило правителството на герб.С номинацията на георгиева се постигат няколко антибългарски цели: дискредитира се България с провалената "дипломация"; изваждат георгиева от ЕК, и парите на Европа се поемат от германия; провалят България за поста в оон и така всъщност принудиха България да играе в полза на кандидат от друга държава; с България вече никой няма да се съобразява и да я приема сериозно - след този резил светът ще ни смее завинаги

116

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ

преди 7 години

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ ..... беше казал някой преди време. И не е сбъркал!!!!!

115

cat

преди 7 години

А не те ли е срам, че те намества българското правителство неправомерно на чуждото място?!?Чест?Каква чест?!Народът ще се произнесе..

114

Анонимен

преди 7 години

ПРОСТАЩИНА

113

Анонимен

преди 7 години

*** така като я гледаш, точно на Сталинка мяза!

112

Анонимен

преди 7 години

Абе кръгли, полукръгли и тиквунести ***.ч.е.т.а., след като с неистови усилия съсипахте хубавата държава и докарахте най-тежката национална катастрофа на България, сега ни докарахте и най-големият срам! Скрийте се някъде и никога повече не се показвайте!

111

фейс

преди 7 години

Много неприятна муцунка. Пък и името - Сталинка...

110

Анонимен

преди 7 години

Сталинке, тука те насадиха на пачи яйца!

109

Геро

преди 7 години

Кристалина да се готви за номинация за НАЙ-МРАЗЕНАТА ЖЕНА В БЪЛГАРИЯ-СИГУРНО Е, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТАЯ ТИТЛА ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОСТА НА ГЕНСЕК НА ООН. Но явно това не я интересува-доказала е, че я интересува само кариерата и, по възможност-по-далеч от България.

108

Atom

преди 7 години

Леле каква простотия е заляла държавата ни! Не е за вярване! Аз съм *** и вие сте прости! Философията на шопа: я не сакам да съм добре, сакам Вуте да е зле! Затова Стамболов е искал да върне столицата в Търново!Срам за България и за нас като народ!