432

2

преди 7 години

голям гнуснар е тоя....и *** и нахален, селянин безпросветен, е това е журналист с село Македония. А нашите управници са си п-утьовци, както болшинството от нас...това е положението. Владо Черноземски вече няма да се роди.

431

от 475

преди 7 години

Цариброд е град в Сърбия. Слави целенасочено питаше как звучи на Сръбски да не се прецакаш - защото си е забавно. Как може да говорите глупости без поне картата да погледнете къде е Цариброд..----Бе мъка. Онзи сигурно си мисли че западните покрайнини са в Македония. Цариброд (Димитровград) си е в Сърбия.

430

factotum

преди 7 години

Това е манипулация на ЦРУ, които контролират балканските правителства, за насъскване на православните народи един срещу друг. Докато се ядем един друг постепенно надвисва над нас ислямската заплаха. Не помним историята и тя се повтаря!

429

Анонимен

преди 7 години

до 475 за голямо съжаление, Цариброд не е български град! населен е предимно с македонци............Какви македонци те гонят господине? Цариброд (Димитровград) е град в Западните покрайнини, днешна Сърбия.

428

До 475 и 477

преди 7 години

Цариброд е град в Сърбия. Слави целенасочено питаше как звучи на Сръбски да не се прецакаш - защото си е забавно. Как може да говорите глупости без поне картата да погледнете къде е Цариброд...

427

Наблюдател

преди 7 години

Хммм, очаквам адекватна реакция на премиера след това, меко-казано, арогантно изказване от дехните дипломати. Не мога да рабера, не е ли явно че с добро няма да стане - сериозно промити мозъци са и честно казано се надявам скоро Албания да отдели автономна провинция на запад от скопие!!! Поговорката "храни куче, да те лае" явно е измислена в ф.и.р.о.м ! Гледам и сърбите нещо за се окрилили от Путин да си връщат реп сръбска (област) от Босна. Май май ще стане война на запад от нас.

426

Анонимен

преди 7 години

Като ги подпрат скоро албанците от запад, ке се наблъскат като овци у кошара на границата ни. Треба просто да седнат нашите и албанците отсега и да се разберем по комшийски дека ке минава границата.

425

Анонимен

преди 7 години

до 475 за голямо съжаление, Цариброд не е български град! населен е предимно с македонци.

424

Хване Юрганевски

преди 7 години

...4часа по късно спорадична стрелба по българските постове принуждава войниците да проведат разузнаване с бой, като резултат македонските сили в района са разоръжени за избягване на инцидентите. президента е в ефир и заявява че е дълг на всеки да пази отечеството , и че е наша отговорност да защитим българскоезичното население на територията на съседната република. по това време, български су-25 прелитат над скопие....и оттам насетне, ако искат :)

423

Анонимен

преди 7 години

Слави Трифонов когато оня ден гостуваше в Цариброд и направи предаване..пита една македонка...Как е на български" да не се прецакаш" и тази не може да отговори понеже не знае какво е прецакаш и преводачката дето е на 60 години казва" Да не се ***.беш" Цялата зала в бурен смях!------------За сведение на чужденците пишещи тук Цариброд е град в Западните покрайнини.

422

Хване Юрганевски

преди 7 години

как биха реагирали ***: 15 минути след видеото , македонския посланик е арестуван по подозрение в антидържавна дейност. обявена е повишена бойна готовност и има официална нота към македонците да спрат с провокациите. 2 часа по късно горнобанската бригада и бригада специални сили са на македонската граница за да предотвратят евентуални инциденти . 3 часа по късно президента излиза по всички медии с прочувствена реч че трябва да запазим паметта на предците си .

421

Анонимен

преди 7 години

Слави Трифонов когато оня ден гостуваше в Цариброд и направи предаване..пита една македонка...Как е на български" да не се прецакаш" и тази не може да отговори понеже не знае какво е прецакаш и преводачката дето е на 60 години казва" Да не се ***.беш" Цялата зала в бурен смях!

420

Хване Юрганевски

преди 7 години

До Анонимен470македонските власти имат правото да изискат премахването. случая се разглежда като поругаване на паметник и самоуправство. може да се добави и едро хулиганство. туфлека е за ефективна присъда без значение по кое законодателство се разглежда. македонците реват за кримски сценарий, щото са в киреча и е спешно необходимо да си произведат мъченици.

419

Анонимен

преди 7 години

на тия наши герои какво щеше да им се случи ако бяха отишли в турция да слагат паметник.или знаят и за това не отиват там.най малкото е редно да се иска разрешение от съответната страна.как бихме се чувствали ако турски или сръбски военни дойдат тук да правят паметници без наше съгласие.това е съзнателно организирана провокация от наши псевдо патриоти която унижава нас.да си припомним ли че нашата вмро се ръководи от доносник на дс син на баща също доносник от дс

418

Хване Юрганевски

преди 7 години

другаре. къде са атвтата с трибагрениците? що нема матористи и патриотични съюзе възмутени? как никой не отиде за гъби докато тоя троши? госин трифонов като викаше сидеров на дуел дали ше викне македонския си аналог да се сперат? нали знаете брайвик кво би направил? . Обеденсам че отговорете нема да ве аресат. сештателесе?

417

Анонимен

преди 7 години

Колония на бивша Югославия днес решила да прави зулуми

416

бай Иван

преди 7 години

Тоя журналист е агент на бившите сръбски комунистически служби и "работи" против интересите на македонския народ .Екзалтиран комунист.Какво ли не прави човек за мъни,може и с дявола да сключи сделка, подобно на нашите коуняги.

415

Анонимен

преди 7 години

Славянизирани от Византия а после османизирани от Османците си мислят че са Народ и Държава и се наричат македонци

414

АТАКИСТ

преди 7 години

до 463, Имитаторе.. ***, не ти издържаха нервичките ли? Ах колко трябва да си про.ст и празен, че да имаш нужда да копираш имена на потребители.

413

АТАКИСТ

преди 7 години

Македония ще се интегрира към България само в рамките и членството и в ЕС.Ние трябва да се стремим Македония да влезе във ЕС по бързо защото така ще бъдат избегнати бъдещи конфликти и интриги плетени от Москва.Разследване на далаверата Белене,връщане на Цветан Василев и съд и присъди за хората допуснали грабежа на КТБ.Щом върнахме осъдени на смърт медици от Либия,наркотрафикант от Бразилия,значи ще може да върнем и банков крадец от Сърбия НАЛИ ?