55

.

преди 8 години

21 годишна с дете на 9 години. Че тая са я опрашили на 11 още. Направо си е педофилия. Лошото е, че не се е спряла след това.

54

До анонимен

преди 8 години

Напълно съм съгласен със теб турци българи са геноцитни отпадъци като теб и твойта рода *** :)

53

Гого

преди 8 години

Жалко за детето той няма грях и не е избрал да се роди в това положение и това семейство.А вие *** расисти помислете си ако вие или ваш близък бе на негово място а.

52

Анонимен

преди 8 години

Загубите са хиляди левове на месец само в този случай. Още си ги развъждайте и плащайте за безумието си...

51

Пешо

преди 8 години

Може да не е в унисон с европейските директиви, но такива трябва да ги кастрират по химичен път!

50

SS

преди 8 години

Ако белоликите братя неправеха това за което всички ги хулите,нямаше да оцелеят и да се увеличават...излиза че са по-силни генетично за този свят.Тъжно но факт.Друг е въпроса до каде ще го докарат като станат прекалено много.

49

Учуден

преди 8 години

Жалко е за детето. Според мен майката на детето е виновна, че в момента не е при детето си. Разбирам че другите деца имат нужда от грижи, ако трябва всички ще бъдат заедно при детето. Голямо изпитание, най вече за малкия Мустафа

48

Анонимен

преди 8 години

Малии каква убава сиг анкаа ша га зимам за жена пък и плодовита вече се доказалаа

47

Анонимен

преди 8 години

Тя на 12 ли го е родила?!?! Боже какви полухора живеят наоколо

46

Аз 40 коментар.

преди 8 години

Леле аз съм пропуснала те били 5 деца,общо!На 21 г,5 деца за 9 г.Както и да се поставя,както и да съчуствам,на тази "майка" това за мен не е нормално!!!На няколко пъти ми се е налагало да влизам в болница със сина ми и такси за придружител нито веднъж не съм платила!

45

гтф

преди 8 години

що не я питате дпс колко пари и дава за тези деца ?

44

вал

преди 8 години

Те животните се грижат по-добре за малките си.Тези няма с какво да ги сравниш. ***.

43

?!?!?!

преди 8 години

И никой не попита защо това 9-годишно дете е болно от рак?! И не е единственото в България! Защо малки деца в България са болни от рак?!

42

Анонимен

преди 8 години

ДОБРЕ ГИ ПОДХВЪРЛЯТ ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ИМА КОЙ ДА ГИ ДУНДУРКА АМА ПОТОЧЕТО НА СОЦИАЛА ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРЕСЪХВА И ТОГАВА И ДА ХВЪРЛЯТЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ ГИ ОТГЛЕЖДА.

41

Анонимен

преди 8 години

Чудя се, от тези обеци дали няма да изкара колкото за един билет до болницата? Но пък за децата май наистина е по-добре да ги дадат на някой, който ще ги обича и ще се грижи за тях...

40

Анонимен

преди 8 години

Няма пари, а и висят на ушите! Много лъже тази *** туркиня!

39

Пенка от Шишенци

преди 8 години

До 48От другата статия излиза , че вече са 5.

38

Анонимен

преди 8 години

Докато си плямпаме по форумите! :-) :-)Таз работи някъде за петото си дете,а майка и за деветото! :-) До тук докараха държавата евроатлантиците!А паре за пенции нема,нема и да има! :-) :-) Иначе жалко за детето,то не избира родителите си!!

37

анонимен

преди 8 години

А като се е самосезирала прокуратурата да и вземат детето,ще се самосезира ли да и спрат детските?Или не ще посмеят ,че да не я обидят ?

36

Анонимен

преди 8 години

Малкото хлапе е жертва на маргинализацията, липсата на любов и съчувствие в света, жертва на политиката, задрвеопазването и науката хваната в оковите на икономиката! Жалко, просто едно тъжно хлапе което се бори само за живота си в опит да остане сред живите в един несправедлив и достатъчно луд свят, готов да му подари няколко парцала но без надежда да бъде гушнат в скута на някой на когото му пука, някой който да му каже обичам те и някой който да стопли примръзналата малка душа!