89

Анонимен

преди 8 години

Избори в Русия!!!! Каква неизвестност, какво напрежение в очакване на резултатите, кой ли ще спечели, брокерите са в потрес!

88

Анонимен

преди 8 години

РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ОТГОВОРНО ЗА ИЗБИТИТЕ ХОРА В ЛУГАНСК, ДОНБАС И СИРИЯ, ЗАЩОТО ТЕ ДЪРЖАТ ДИКТАТОРА ПУТИН НА ВЛАСТ!!!!!!!!!

87

Виготура

преди 8 години

Путин не е никакъв лидер, той е назначен за президент от червената олигархия, която владее Русия. С тези огромни ресурси, стандарта на живот на руснаците може да бъде като на швейцарците, а сега по БВП на глава от населението са на 48-мо място в света. Мафиотска държава

86

Анонимен

преди 8 години

ПУТИН ОТКАЗА БЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ ЗА 5ИЗБОРИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СОРА ИЛИ ПОДОБНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА КОНТРОЛ НАД ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ!!!ТЪЙ, ЧЕ ИЗБОРИ В РУСИЯ РЕАЛНО НЯМА И НЯМА И ДА ИМА ДОКАТО Е ПУТИН НА ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!!!!

85

Анонимен

преди 8 години

Руската телевизия: утре са изборите, спечели Путин!

84

vlady

преди 8 години

Путин трябва да бъде заменен от достоен професионалист майстор на чашката с отлична алкохолна подготовка ученик и последовател на великия Елцин от ранга на Кучма, Юшченко, Порошенко, Луценко и т.н. удостоени с престижното звание "Горький пропойца".

83

Анонимен

преди 8 години

Путин-президент, Ердоган-вице!

82

Учителя

преди 8 години

Да живее Путин и Господ сила да му дава. Той успешно ще досъбори империята на злото Русия.

81

Анонимен

преди 8 години

Да живее Путин и Господ сила да му дава. Той успешно ще досъбори империята на злото САЩ.

80

Берлин

преди 8 години

После да не се чудят що няма какво да ядат. И те като бай *** обичат да ги управляват милиционери и крадливи олигарси. :)

79

1912

преди 8 години

Путин ще го изберат за президент дори и в Краварника!!!Даже и там хората осъзнават че е класи над другите ръководители!!!!Вие си избирайте Ряпата и неговите Магарици!!!!!

78

бг

преди 8 години

Диктатори:Путин,Ердоган......Към това ли трябва да върви света?

77

Дедо Ванчо -2

преди 8 години

Започнало крадливото царство да прави войни по света и да краде всичко от другите. Най-сладко крадело църното злато, от което вървели каляските. Ако някой не искал да продава църното злато със зелените хартийки на дявола, те му разбивали царството. През това време в крадливото царство белите и шебеците постоянно се биели помежду си. Тогава на един млад и дебел цар от жлътата раса му писнало на малкиот гуй и пратил ракети към крадливото цатство. Тогава в целиот свет настанал мир и веселие.

76

Дедо Ванчо -1

преди 8 години

Имало едно крадливо царство през 7 морета, което било заселено педи много лета с бандитите от нашите царства. Бандитите избили местните жители и взели черни шебеци да им обработват земята. Шебеците се оказали мързеливи като белите бандити. Крадливото царство започнало да печата парите на дявола и да прави войни като откраднало даже технологията на гулемата бомба от царството на лудиот с малките мустаки.

75

Валери

преди 8 години

ха, ха, ха! Либерастите дори не са представено в Думата. А всяка тяхна дума бива представена от Западната преса, като пророчетво от Езекаил.

74

dp

преди 8 години

В Русия ще си поиграят на избори а тукашните им слуги вече се посраха от поредното си напъване, няма по-жалки твари от тях ей.

73

Болно от аутизъм жуж

преди 8 години

Родната путлерастия като види това нефелно жуже на снимката и мъзга от г ъза фърга от кеф и превъзбуда :)))

72

Анонимен

преди 8 години

Айде стига с епитети. "Осезаемо" не е засегнала живота на руснаците. Бях в Русия и видях. Нещата са доста по-различни от описваните от някои нашенски "експерти"!!!И партията на Путин закономерно ще спечели, има защо!

71

Анонимен

преди 8 години

За пореден път браво на "информационната агенция" тудей.бг. Отново ''независима журналистика". БРАВО "ЖУРНАЛИСТИ" БРАВО!!!

70

ФАКТ

преди 8 години

Като чуя "Руснак" аз чувам в сърцето си "Брат" ! Историята не може да се промени за тези които имат поне малко мозък ! Аз за брат си умирам !