17

Анонимен

преди 8 години

Баце, Бригадир те гъбарка нещо. Той те бил направил, той щял да те унищожи. Няма да се кандидатираш, щото ще изгубиш изборите и ще трябва да бягаш при Геевски в Дубай а ония там са много надарени, не са като в Симитли.

16

Анонимен

преди 8 години

От години не гласувам на избори, защото така или иначе фалшифициране има. Но... ако тиквата се кандидатира, ще гласувам и за махленския клошар, само и само тоя крадец да не стане президент. ***.

15

Анонимен

преди 8 години

той Борисов и сега няма големи шансове да е президент,защото хората едва ли искат да ги управлява човек с развлекателни функции,подобно на Жорж Ганчев..БСП генерала също няма шансове,защото е неясно и неизвестно лице,на това отгоре е и предател в чисто човешки смисъл на думата....Освен това се видя,че ГЕРБ нямат кадри за президент...имат само един Борисов ,на когото се крепят,а той не става за президент...лицето на България за пред света ,а и у нас трябва да е нещо различно като интелект и дух

14

Анонимен

преди 8 години

> ако е мъжЕхехехех. Ами всички знаем, че не е :) Боко страхливият "каратист".

13

Анонимен

преди 8 години

Бриго, ами ти като си голям мъж....що ти не се кандидатираш, а ??? ***!!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Ген.Радев ще бъде новият президент на България.Знае 4 езика,изключително добра военна подготовка в двете суперсили Америка и Русия,почтен,неомърсен от властта и без политически зависимости,излъчващ доверие и респект.Това е правилният избор на българите.Не ни трябва лапацало,което много говори и нищо не казва,което се гъне пред тоя и оня и което няма авторитет пред никого.

11

Анонимен

преди 8 години

От Бриго по-голяма сарамангелица няма. Седнал да говори кой мъж, кой сват.

10

До 4

преди 8 години

Илиана Беновска,ти ли си,бе муцко.Я *** до банята,че май се подмокри.

9

Анонимен

преди 8 години

Борисов не е мъж, така че надали ще се кандидатира. Той е ЖПО и играе на сигурно. Като премиер му е добре, просто се е загрижил, че загубата на президентските избори ще му докара край и на премиерството.

8

Anonimen

преди 8 години

А като стане президент сега,кой ще разпределя еврофондовете?Докато може да се краде ще стиска властта,после вие да му мислите.

7

до ген. Аспарухов

преди 8 години

"Както върви държавата ни, след пет години не виждам шанс нито за него, нито за ГЕРБ", а за кого виждате шанс? Честно казано, аз по-свестни от ГЕРБ не виждам, макар и те да не са идеални. РБ все са в противоречия, БСП също, според вас кой остава

6

Петърчо

преди 8 години

*** са наясно че кой и да е техния кандидат губят изборите за президент. Затова се опитват да насъскат Бойко да се хване на въдицата и да стане кандидат за президент на ГЕРБ. Като се знае че ГЕРБ печелят изборите независимо кой е кандидата за *** е по-добре да махнат Бойко от правителството и след това с помийни атаки тип "Манолова" да се опитат да свалят правителството. Но ако са тръгнали така да лъжат народа на края ще се окаже че сами са се лъгали.

5

Анонимен

преди 8 години

Димитър Бербатов за президент.

4

Анонимен

преди 8 години

Борисов един чужд език не знае освен руски вероятно , какъв Президент и Министър

3

Toni Genov

преди 8 години

Борисов открадна доста, осигури и обкражението си, сега замазва положението и му дреме за президент да става, той е наясно, че е неизбираем !

2

Не на Радев.

преди 8 години

този Радев да не ми го пробутват. Той говори като робот и е типичен военен. Не искаме ограничени шапкари да ни бъдат президент.

1

Анонимен

преди 8 години

И за какво му е да става президент? Президентът няма почти никаква власт и функциите му са по-скоро почетни. Ще е най-големият авто-гол ако го направи