14

Ку-Ку

преди 8 години

Кака Павлова наистина се е пообъркала мома. Става въпрос на края на мисиите на старият вариант от серията кораби "Съюз". Така както е написано, е по-скоро с цел нарочно унижаване на Русия, каквито действия в нашите медии са поощрявани от собствениците им и от политиците.

13

Аха

преди 8 години

Горе останали двама космонавти и една космонавтка! Явно горе се правят иследвания и как влияе безтегловността по време на секс! ;)

12

с

преди 8 години

Русия отива в 20 ти век при Адолф Хитлер и Че гевара

11

fripp

преди 8 години

NASA изплакаха вчера, че ако ракетите на Space X продължават да се представят така нестабилно, то ще се наложи да купуват още места от руснаците за полети в Космоса, а последните дигали яко цените. От 26млн.$ в началото сега плащали вече 51млн.$. за едно място. Яко ги работят завалиите.

10

Анонимен

преди 8 години

До 8Американците решиха да поверят полетите си на частни компании, като например Спейс Х. Въпреки че правят някои наистина забележителни неща (успяха да приземят ракетата си за многократна употреба) инцидентът отпреди няколко дни когато Спейса се самовзриви при тестове и унищожи спътник за 200 милиона на компанията Фейсбук, говори, за сериозни проблеми които тепърва трябва да се разрешат. Ще минат поне още 8 години преди космонавт да литне с този кораб

9

неук

преди 8 години

А на 23 септември е планиран старт на ракета "Союз-ФГ" със кораб ТПК "Союз МС02" той този кораб от коя серия е ? Госпожо/це Павлова, явно сте превели грешно статията! Корабите "Союз" от серията МС са дълбока модернизация на предишното поколение кораби "Союз" и вече един от тях достави хора на МКС, Корабът с който са се приземили Алексей Овчинин ,Олег Крипочка и другото нещо със тях (някакъв американец) е пред-последният от старото поколение!

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4В момента америкашките няматкосмически кораб, с който да сикачват и свалят космонавти.това по Первьй канал ли го казаха?

7

Анонимен

преди 8 години

До shadyДобре де, а занапред как ще отиват и ще се прибират от космоса и руснаци, и американци и пр.пеш бе, докато американците настигнат високотехнологичните ***.

6

ХА ХА ХА

преди 8 години

А да сте чували за турчин космонавт

5

ля ля

преди 8 години

дали са верни тези работи? дали земята е кръгла?

4

Анонимен

преди 8 години

В момента америкашките няматкосмически кораб, с който да сикачват и свалят космонавти.

3

Анонимен

преди 8 години

Е това си е новина наистина.

2

shady

преди 8 години

Добре де, а занапред как ще отиват и ще се прибират от космоса и руснаци, и американци и пр.

1

Нед

преди 8 години

Как така нали санкции едно друго ,накрая бачкат заедно :)