49

Обективен

преди 8 години

Голям страх ги тресе герберугите, значчи има хляб в генерал Радев.

48

Пенсионер

преди 8 години

До Анонимен 63Червените червенотиквеничковчета си мечтаят, но напразно.

47

Пенсионер

преди 8 години

До Анонимен 64. Ако беше свестен, би ли отговорил в рамките на 5 минути, че иска да е кандидат за президент от БСП. Никой сериозен човек не би отговорил веднага с да. Той е толкова и генерал, просто опитен летец. И да не забравя, лобист на руските самолети и недолюбващ НАТО.

46

Горан

преди 8 години

Този направо му е..ха ***.мата на авторитета публично. По комунистически, както се казва. Употребиха и ще захвърлят.Ще седне, завалията, там до Калфин и във всяка изборна "надпревара" ще го предлагат, а народа т.ъ.п и *** все няма да го избира.

45

Анонимен

преди 8 години

Спасението на БГ народ от създадената от управляващите ни след 1989г е те да останат на власт в юридически сега съществуващата РБ ,но в територия ,равна на Ватикана и население по желание- и да се оправят с поетите политически ,финансови и т.н. ангажименти към НАТО,ЕС,бежанците и т.н. За останалата територия и население да се създаде нова държава,която да започне на чисто- без досегашните ангажименти, по нови правилни конституция и програма за развитие!В Англия и Испания работят по темата!

44

Анонимен

преди 8 години

Свестен кандидат като генерал Радев, няма шанс. Шанс имат тези, на които Борисов бие чембери и могат единсвено да излагат България.

43

Анонимен

преди 8 години

До kiro Пий си редовно хапчетата, приятелю, ставаш жалък или по-скоро смешен. Даже и да го мислиш това, което драскаш, по-добре си запази кухото мнение за себе си.

42

Анонимен

преди 8 години

Не знам кога е по-добре да станат известни кандидатурите за президент. Дали по-рано, както е с генерал Радев или в последния момент, както ще бъде с кандидатурата на СИК (ГЕРБ).... Вие как мислите?

41

Анонимен

преди 8 години

Гледах интервюто на генерала. Справи се блестящо. Много смешен ми беше Хекимян, по принцип го харесвам.Раздаваше го много серт, чак погледът му беше такъв, опитваше и провокативни въпроси. В този момент си спомних интервюто на Антон с бащицата и ми стана смешно.Но разбирам бг журналистите. Те се правят на голямата работа пред интелигентните хора, защото знаят, че последните няма да отвърнат на провокацията, докато с п*р, ост не може да спориш.

40

До 54 една

преди 8 години

Права си, всяко магаре предложено от ГЕРБ ще бъде избрано.

39

JEK

преди 8 години

Няма как да гласувам за някой, който започва предизборната си кампания в москва. Няма значение кой го номинира. Веднага става ясно, че тоя е поредната рублоядна чебурашка.

38

Анонимен

преди 8 години

обикновен червен генерал духа4, ясно е 4е няма да спечели какво толкова го коментирате тоя ***.

37

Мистър Х

преди 8 години

Само се замислете: лидерът на втората по големина партия в страната издига за президент човек, КОГОТО ИЗОБЩО НЕ ПОЗНАВА, ДАЖЕ НЕ СА СЕ ВИЖДАЛИ. Това нормално ли е според Вас? По конституция президентът олицетворява единството на нацията. Не е ли логично поне големите партии да предлагат за този най-висок пост най-добрия от най-добрите - човек, който е не само познат, но и ОПИТЕН ПОЛИТИК, авторитетен ДЪРЖАВНИК, образован, с добро семейство, с широка обща култура. Кое от изброеното има Радев?

36

Анонимен

преди 8 години

В таз държава всеки втори е генерал. На какво генерал бе, другари?? На 2 самолета, 2 танка и 2 фрегати? Или на има - няма 50хил. армия?? А пък, че светът страда от липса на истински лидери и личности, това е отделен въпрос. Те в САЩ, бай Донълд и леля Хилари ще стават президенти, какво остава тука в Замунда, нищо чудно и този да стане президент...!!

35

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

В следващия президентски мандат ще ни липсва смелото, безкомпромисно поведение на Президента Плевнелиев... - дръзнал да поведе битка с империята на злото и да я изобличи заради хибридната война и експанзионистичната политика спрямо България...

34

Анонимен

преди 8 години

Няма как да ти хареса ген.Радев,тъй като той е избора на интелигентните хора,а ти само в едно изречение си направил няколко грешки,от което се вижда колко си неграмотен.

33

Анонимен

преди 8 години

За да не спечели СИК трябва да излезем и масово да гласуваме за ген.Радев,иначе СИК ще спечели чрез ЦИК+фалшиви бюлетини+страхливи подчинени на властта+продажни медии и олигархични структури.Единствено мощната подкрепа на народа може да срине статуквото.Друго спасение няма.

32

анонимен

преди 8 години

Беше ми интересно първото интервю на генерала.Все пак човек който не се е появявал в телевизия,не свикнал с публичността и провокациите на журналистите/към БСП те са особено язвителни/,ка ще реагира в първото си появяване.Харесав ми,явно е умен и образован човек и най вече с характер,не мекотело като Плевнелиев.Добре се представи генерале,не обръщайте внимание на злобарите,те не са на нивото ви.

31

Анонимен

преди 8 години

Нама страшно. ГЕРБ май вече са избрали магарето Марко, когото да сложат за президент. Май този път избора им е по-добър.

30

До 39

преди 8 години

Можеш ли да сметнеш колко пъти на ден Бойко Борисов казва "АЗ"?-НЕПРЕКЪСНАТО И САМО ТОВА КАЗВА.Аз дадох,аз направих,аз разреших,аз помогнах....При него няма "ние",само "аз".Е,колко му е коефициента на интелигентност,а?