226

Анонимен

преди 8 години

ade da organizirame konkurs "Zlatnata lepenka" kato juranlist otnesal nai mnogo ritnici po tikvata , no na obstestvenni mesta da mu se dava edna zlatna lepenka napoena s piknia ot futbolistat koito e rital

225

Анонимен

преди 8 години

Цурвулин или *** е книжовната дума?

224

фй

преди 8 години

Скоро Ицата ще попадне на журналист с умения в бокса и тогава ще му свърши с желанието да се прави на мъж пред обществеността! Сигурен съм, че 2 тупалки в кухата му тиква много бързо ще охладят желанието му да изпробва в бъдеще нови нападения над други хора. Подобни на него *** остават без желание за конфликти след добра среща с г-н "ъперкът" и г-н "десен прав"

223

Анонимен

преди 8 години

На високо интелигентните от вас, да припомня само, че гробището е също обществено място. Скоро всеки ще може да снима с дрон погребението на родителите ви, вашето, това на децата ви /не ви пожелавам да го видите все пак/. Но е обществено място. Всеки има право да снима каквото може, както може. Нали така.

222

Анонимен

преди 8 години

ПРО***СТАК = Хр.Стоичков

221

Анонимен

преди 8 години

***!В чужда държава да биеш сънародник!Бай ***

220

До 245

преди 8 години

Да ти го набием у устата мириЖлива

219

Анонимен

преди 8 години

Паркинга на манастира е обществено място и всеки има право да снима. Насилието си е насилие и не трябва да се толерира.

218

Един

преди 8 години

Ицо все още е далече от постижението на един син шофьор, поне никого не е убил! Само, че онзи го водят не убиец а легенда! Колко е жалко да си платен тъмно син журналист!

217

Анонимен

преди 8 години

Наказвал съм Французи, Аржентинци, а журналистите са ми абонати.

216

свинаря

преди 8 години

Стоичков е набил човек,който си е позволил да го снима без разрешение,за това боя е оправдан.Стоичков не е цвете за мирисане,но повечето журналисти са неграмотни чалгари,които си плачат за бой.

215

Димитър

преди 8 години

Евалата на Ицо, точно и правилно нещо направи.. Понякога тяхното не се издържа... То да се месят в личното пространстово на хората ама понякога прекаляват... Давам ви пример: сега ги защитавате и плюете по Ицо, ама когато стане някоя трагедия както примерно с прегазените деца преди време, защо не ги защивахте когато най-нагло отива да пита опечалената майка видя ли е как блъскат дето й. В по-развитите страни за такива работи си плащаш за да отбележиш събитието. и аз да бях и аз бих постъпил така

214

Анонимен

преди 8 години

Назовете името на един български журналист,който да е грамотен ,да е независим от господарите си медиини олигарси ,който не изпълнява поръчки на продажни политици.Едно име.Няма.А за хилядите дописници и така наречените репортери,които освен,че са неграмотни,са прости и нагли селски беци да не говорим.Така че за родните журналисти Ицо е прав.Наглият папарак от жълтият *** трябваше да бъде натикан в багажника и да го пуснат в етрополският балкан гол.

213

az

преди 8 години

абе хорица малки защо измествате центъра на тежеста кой му пука кой кого поканил той е нападнал и бил човек пък бил той и журналист Стоичков би човек това е или още не сте проумели какво е направил .

212

Анонимен

преди 8 години

Съдейки по Стоичковото~''Бегай бе ***'' то ~''Бегай бе българино'' си е официално обидно обръщение

211

Неутрален

преди 8 години

До ДЦЗаради ей такива като тебе сме на това дередже - слагащи етикети, просто защото най-великият футболист за България на всички времена не е от твоя отбор. Това, че е прекрачил закона и трябва да си поеме наказанието, е едно на ръка. А ти си стой у вас и си мрази и за положителните неща които ни е дал. Завистта и иронията тук са за теб, младеж.

210

до Д Ц

преди 8 години

Приятелю.ние сме единствения народ.който има ден на Народните Будители. А само заспал народ има нужда от будители!!!

209

Ангел

преди 8 години

Вия за какви се мислите Журналистите бе! За Богопомазани!!!!""А при наличие на Полиция да биеш журналист е повече от нелепо""Значи може да бием други пред полиция журналисти не може!!!!!!Журналисти искам да ви кажа че някой от вас дразните много хора и ще продължавате да си печелите омраза сред хората и накрая няма да имате никаква подкрепа от хората!!!

208

справедлив

преди 8 години

До АнонименСъгласен съм с тебе, но той не е виновен за мизерията на Трифон - като е имал бол пари за какво ги е похарчил!

207

redimag

преди 8 години

На такива БГпапараци , където неканени правят снимки за сеир , не един ще им бие ритника , а Стоичков винаги е бил мъжкар ! Пак леко са се отървали ...