63

SpaceX

преди 8 години

73 Нали знаеш че са наследници на *** на германката от поляка .

62

моя

преди 8 години

Всички Романови бяха избити от хазарягите. Още да питаш нещо?

61

SpaceX

преди 8 години

У нас щеше същото да стане 1989 през декември когато Петър Младенов така наречения Председател-Президент или Пешо танкиста каза на Добри Джуров : НАЙ ДОБРЕ Е ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ . Щеше да стане същото както в Сирия. Тези само на това са способни

60

моя

преди 8 години

Ивко, да ти обясним нещо. Когато Башар отказа на Катар да пусне газопровода през Сирия към ЕС, тогава братчет започнаха золумите, щото Бензиностанцията на Вова щеше да фалира. Анадънму, аркадаш?

59

SpaceX

преди 8 години

Въпрос към комунопитеците :Кой и Как уби Цар Освободител онзи чиято фигура краси площада пред НС

58

SpaceX

преди 8 години

67 Червеногнилия , ако *** не беше застанал зад Асад днес да сме забравили за този конфликт

57

SpaceX

преди 8 години

Така ли резан , явно си на страната на ислямистите , защото те са точно рожба на онези терористи

56

Space Ь

преди 8 години

До SpaceX 62Аха. Ти беше там. Ти не чу ли подстрекателските изявления на Обонго и нaглoидите? Помощи, оръжия, тойотки, обучения в Туркия? А? Сигурно и боя за още графити, нали?Скрий се, бе остър!

55

моя

преди 8 години

Иво, Минджев? Що юродиви ур оде се срамиш да се наречеш Одисеи 1, ами шикалкавиш с космоса? Това заради господаря Ривлин май ще да е? Ба си ду *** давеца си ти.

54

Анонимен

преди 8 години

Тероризмът е рожба на съветскоруските служби от времето на Студената война . Така те водеха своята война на Запад . И това има своето историческо обяснение . Тероризмът в Русия е развит още през 19 век нне случайно дори Цар Освободител става жертва на терористичен акт .За СВета неделя 1925 у нас да споменавам ли

53

SpaceZ

преди 8 години

До SpaceXА ти помниш ли клането в Карантина, на 18.01.1976, което е разлютило ООП и е послужило за повод за клането в Дамур?Избити 1000-1500 ***, палачи са ливанските християнски милиции?Май някой не си е дочел урока, а?Аре, бегай да четеш още. Или поне им кажи да ти снасят цялата ситуация... Ама за толкова центове - толкова...

52

SpaceX

преди 8 години

59 Бабината ти трънкина изглежда така . По българските села там където има живот се измазват неизмазани къщи строени през 50-те и останали така на тухла повече от 50 години.

51

SpaceX

преди 8 години

61 Кой започна тттъпако , едни деца бяха написали графити по стените срещу Асад. Полицията ги прибра , преби и когато бащите им си ги потърсиха Асад извади танковетесрещу тях . Така запона червена слуз такава .

50

SpaseY

преди 8 години

Помним, copocoрунгел.Помним и кой започна, помним и Путин как попита нaглоcaксонските "демократи" - "Разбирате ли какво направихте ???"

49

SpaceX

преди 8 години

Помнете Дамур Тогава СССР и страните от Варшавския Договор включително и НРБ на Тодор Живков бяха на страната на главорезите от ООП , сирийската армия на Хафез Асад и останалите наемници А ИЗРАЕЛ , САЩ и Запада бяха на страната на ХРИСТИЯНИТЕ

48

SpaceX

преди 8 години

Командир на групировката е Zuheir-Mouhsein, по-късно известен като "Касапинът от Damour", ликвидиран от "Мосад" на 15 юли 1979 г. в Кан, в Южна Франция. Един от ключовите свидетели на трагичните събития от Damour е свещеник отец Мансур Labaky, който дава отчет на Ливанския Червен кръст.

47

SpaceX

преди 8 години

Клането в Дамур(Damour) : 9 23 януари 1976 Дамур(Damour) християнски град на около 20 км южно от Бейрут, с население от 25 000 души. На 9 януари 1976г коалиция от 16 000 терористи, съставена от Сайка(Sai'qa) просирийска групировка, "Фатах"(ООП), мюсюлмански ливански милиции Ал Murabitun, наемници от Сирия, Йордания, Либия, Иран, Пакистан, Афганистан и дори японски терористи, обучаващи се в Ливан, обграждат християнския град.

46

SpaceX

преди 8 години

Един от първите показатели за външна намеса е, когато група местни престъпници, наречен "трета сила", целенасочено започват да отвличат християни. За всеки убит християнин им се плаща по шестдесет ливански лири. Парите идват от Либия и Ирак. Сума в размер на 50 млн. долара е депозирана от либийския владетел Муамар Кадафи в местни банки, със специалното изискване да се заплащат анти-християнските погроми. Това се прави с цел да се увеличи напрежението между християнските и мюсюлманските общности в Ливан.

45

SpaceX

преди 8 години

След поредица от въоръжени сблъсъци между ООП и ливанската армия, ливанското правителство неохотно подписва тайно споразумение в Кайро, с председателя на ООП Ясер Арафат. Палестинците получават карт бланш не само да останат в Ливан, но и да атакуват Израел откъм Ливан. Отворен е и път от Дамаск, захранващ палестинските терористи с оръжие и с наемници. Така, Ливан е въвлечен в израелско-арабския конфликт.

44

SpaceX

преди 8 години

След експулсирането им от Йордания, по Решение на Арабската Лига, ООП получава подслон в Ливан, И тук, по сценария от Йордания, палестинските терористи предизвикват хаос и анархия. ООП се настанява в мюсюлмански квартали на Бейрут, откъдето се опитват да завземат и християските квартали. Завземат жилищни райони като изгонват техните собственици и започват да се събират наеми и данъци, да конфискуват личните автомобили, да дават подслон на свой хора, идващи от други държави.