113

дц§

преди 8 години

Ердоганчо отново "си прави сметките без кръчмаря"!Вместо да концентрира вниманието си на лавинонарастващите вътрешни икономически и социални проблеми, пишман Султана отново изпадна в неоправдана еуфория!?Абе, кво пуши този пациент????

112

Анонимен

преди 8 години

Ердоган пак заби ножа в гърба на Путин. Ама не било нож и не било в гърба. Турция печели от обеднелите руски туристи. Русия какво печели ?

111

Shark

преди 8 години

Не понасям хора, които размахват пръст. Просто ненавиждам този жест и респективно човека, който го прави. Това е израз на желание за доминация на хора, които знаят и усещат, че са нищожни. Жестовете показват най-вярно душевното състояние на човека. Този който размахва пръст срещу другите несъзнателно признава че е комплексар, който иска да доминира. На такива не трябва да им се дава власт.

110

всички гледни точки

преди 8 години

До :)Дано да си прав, че напоследък Путин нещо доста "поотхлаби примката" заради някакво си извинение през зъби! Да не съжалява само след това за великодушието си!

109

Анонимен

преди 8 години

Ердоган все е пътник и от 13 години все някой го маха,но уви...

108

Т

преди 8 години

Дааа, разбира се, че за Ердоган сирийският лидер бил терорист. Може и така да е, но го казва само, за да се оправдае, че е на страната на Ислямска държава и ги спонсорира. ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ ТОВА. ДА НЕ СМЕ ***... И ДА ГО КРИе И ДА НЕ ГО КРИЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ СПОНСОРИРА ИДИЛ.

107

:)

преди 8 години

Бея се поуспокои, че Путин няма да го унищожи и взе да плямпа глупости. Имам новина за него, Путин не е свалял мерника от празната му тиква. Просто се прави на добричък.

106

gtf

преди 8 години

не Асад се опитва да направи страната си ислямски халифат- точно обратното, трябва всички да се вдигнат срещу водената от турция агресивна политика, подкрепа на нелегални радикални организации и намеса във вътрешните работи на суверенни държави !

105

Анонимен

преди 8 години

До Атакист 179.....на задните части. Атакист си, колкото и *** боклукчива.

104

Анонимен

преди 8 години

Няма такава държава турция. Това е изкуствена държава, терористична оранизация, а не държава. От турчин човек не става. Турците за нищо не стават.

103

НИКО

преди 8 години

До АТАКИСТ ПОТУРНАЦИ СЕ КАЗВА ИЛИ *** А СЪЩО И ГЬОТФЕРЕНИ

102

Анонимен

преди 8 години

ердоган е пътник.

101

Анонимен

преди 8 години

За да не бъде обвинен в геноцид, Ердоганчо да си предава доброволно държавата на кюрдите или който там я иска.

100

Су 34

преди 8 години

Турция никога нищо не е строила, а само е рушала. Ако не са били българите турците биха умрели за две седмици от глад всичките!

99

Су 34

преди 8 години

Когато великите български инженери са пистроили Аспаруховият мост турските са ходели прави под масата!

98

до османлията

преди 8 години

Ако простотията имаше криле, ти щеше да си свръхзвуков изтребител.

97

Су 34

преди 8 години

Ако подлизурството струваше пари, то всеки турчин щеше да е мултимилиардер след падането по очи на Ердоган пред Путин!

96

машшала

преди 8 години

Ердогана май отново качи Путин на минарето да цвили като мюфтия

95

до османлията

преди 8 години

Османската фекална маса беше пусната в тоалетната на историята, след което тръгна на пътешествие по канала и приключи в септичната яма, където й е мястото. :)

94

Анонимен

преди 8 години

"Единствено Османската империя третира туземното население човешки и ги остави да просъществуват, за разлика от ингилизите, испаньолите, френките и пр."Междувременно целият цивилизован свят призна арменския геноцид на османските под човеци, а онзи ден и "френките" се присъединиха официално. :)