30

Смърт за Турция

преди 8 години

Като Русия няма втора, тъй велика на света! Тя е нашата опора срещу башибозука! Путин в Константинопол, Ердоган при Аллаха! :)

29

Смърт за Турция

преди 8 години

Или Константинопол ще стане християнски или по-добре да бъде сравнен със земята от една Цар Бомба ! Хем така и турците ще отидат при Аллаха и всички ще бъдат щастливи СВОБОДЕН КЮРДИСТАН!!!

28

П.Петров

преди 8 години

Вероятно е рано за кюрдска държава, но е много вероятно за разширени кюрдски автономии в Турция, Сирия и Ирак, в Иран по-малко вероятно, а след около 30-50 години ако кюрдите успеят да убедят останалите етноси в автономиите може да имат и държава.

27

смърт за Турция

преди 8 години

Защо рИвете за турците? Нали сега ще отидат в рая при Аллаха? :)

26

Евроатлантик

преди 8 години

аз съм про западно настроен и много ме е шубе от руснаците, сън не ме хваща ! Знам че много мъстят и знам какво се случи на Германия и много ме е шубе ако Путин влезе в ЕВропа да не ни спре г*й парадите и да ни попречи да сме толерантни към турци араби и черни!

25

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusАми примерно,,Блумбърг" 08.12.2015г,САЩ наливат спешно 16млрд долара,за да не се повтори аржентинския сценарий

24

смърт за Турция

преди 8 години

Време е Путин да освободи Константинопол от башибозука!

23

до 29

преди 8 години

Но е и на път да ликвидира Турция

22

световен лидер:

преди 8 години

Трябва да се обединим и засилим мерките срещу терора! При следващия атентат пак ще се обедим и пак ще засилим мерките, и т.н. Спокойно овц.., уф, общество!

21

Odysseus

преди 8 години

26 искаш да кажеш че е била пред спиране на плащанията по дълга така ли , защото това е фалит , това къде го чете

20

Odysseus

преди 8 години

Този специализт по всичкология какво го разкарват по студията . Неговата работа е да извлича корен квадратен а не да се занимава с политология

19

Анонимен

преди 8 години

До чукчаТурция е с външен дълг 70% от БВП,миналата година отложи фалита чрез предоговаряне с МВФ,структурата на икономиката и е надут балон,30% от инвеститорите се изнесоха,радвате и се заради мегаломанските проекти,но те само я изтощиха,четете бре хора четете!

18

Професор

преди 8 години

Сънувах страшен сън. България на три морета и пет океана. Ми то и без това сме пръснати по всички континенти, така че ......

17

Анонимен

преди 8 години

ОТДАВНА Е ВРЕМЕ ЗА КЮРДСКА ДЪРЖАВА ! ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ турция Е КЮРДСКА ЗЕМЯ. А ДРУГА БЪЛГАРСКА

16

Анонимен

преди 8 години

Светът би бил едно по-добро място за живеене без Ердоган и 100% много от конфликтите в региона,ще спрат.

15

Анонимен

преди 8 години

Ами поканете ги по примера на Меркел кюрдистанците в България! То разлика между тях и шведите няма. Ще се получи чудесна кръстоска!

14

чукча

преди 8 години

Турция се превърна в икономически много силна държава.Някой да е чувал да взимат всеки месец заеми като нас? Да е чувал да имат външен дълг? Изключително хитро се справиха с девалвацията преди години на турската лира и я стабилизираха.Огромна грешка наистина с руския самолет но бяха на път да си оправят отношенията с Русия-но явно на някой това не се харесва.

13

Анонимен

преди 8 години

Ако Великите сили направят държава на кюрдите, опасявам се, че ще компенсират Турция с част от нашата територия. И без това хората от Кърджали надолу се турчеят и не чувстват България за своя родина.

12

Анонимен

преди 8 години

Кюрдите имат много повече права върху тези земи,за разлика от турците,които навсякъде са на гости !

11

Анонимен

преди 8 години

Големи *** сте! Ритате къчове, че Русия е окупирала Крим и в същото време искате да официализирате кюрдския тероризъм! По същата логика обаче ако съседните на България държави си "поискат" анклавите какво ще правите? Ще преместите столицата и парламента до Рачо Ковача ли? Синдрома на Даун не прощава. Хубав ден.