10

Анонимен

преди 8 години

Българите нека си останем в България.Който се самоопределя като не-българин, да си ходи.Не казвам къде да се навре, но по-умните ме разбират.

9

Анонимен

преди 8 години

Не случайно Де Гол не е искал Великобритания в ЕС . Това племе само проявява капризи и се мислят за велики . Цял живот са крали и влачили от колониите си и от където могат . Още на времето пиратите са плячкосвали за кралицата , и за това не са ги съдели .

8

Наблюдател

преди 8 години

До Анонимен (9):Да, ама не - оставчме ги за вас, колега, че ви по-прилега.:)))

7

Една

преди 8 години

Това е било преди! Сега и заем няма да видят българите и никой студент от ЕС! Затегля се кранчето и не знам какъв ще е статута на студентите, които остават след излизането от Ес.

6

Една

преди 8 години

До 10Избивай си комплексите на кокошките, докато им хвърляш просото! Много добре съм запозната, но няма да обяснявам на комплексарка като тебе

5

Анонимен

преди 8 години

Не знам на нашенеца какво толкова му харесва да работи и живее в Англия.

4

Една

преди 8 години

К'во сте се разплямпали като не разбирате, бе, коментаторчетА от село! В Англия един студен взима фиктивен заем и го връща Само ако изкарва определени пари след завършването си, които , ако ги изкарва, със сигурност няма да му е проблем да ги върне! Хайде, отивайте да издоите кравите!

3

Американ

преди 8 години

Нямат пари но дават крак и ръка за да плащат по 9000 пауда на година? Коплексарщина подкрепена с глупост..

2

Анонимен

преди 8 години

Едната калинка на Боко нали беше карала две седмици кръжок някъде из щатите и хоп министър че чак и с диплома.

1

Некадърници

преди 8 години

От 6 до 9 хиляди паунда. Кой Българин може да си го позволи. Само Софиянец. Някакаъв висш чиновник, депутатин, министър, партиец от висок ранг. И като дойдат в нас, стават грабители на Българската икономика и финасии. Имахме при царя една такава група, даже дваме от тях бяха министри. След себе си оставиха милиард задължения. Пикая на такова образование, което на две магарета, слама неможе да раздели.