28

Анонимен

преди 8 години

Без ЕС българите живееха доста по-добре. Имам предвид обикновените българи.Сега е рай за разни мошеници и слуги на чужди интереси, каквито са Борисов и Плевнелиев.

27

Анонимен

преди 8 години

Важното е че днес министъра на руската икономика Улюклюев ли беше Улюпляков ли, каза че Brexit-а няма да повлияе на цената на нефта и рублата. Интересно защо и е на Русия министър на икономиката след като тя няма икономика, достатъчен е един министър на нефта и толкоз.

26

Патриот

преди 8 години

росица обаче се е заклела да ни *** до край !Празнодумец и предател,аре чао!

25

Анонимен

преди 8 години

Ммммм Виж ти кви работи взе да говорина края на мандата си ще вземе да стане и НационалистБааааа маааамуууу

24

Анонимен

преди 8 години

Тоя само войни иска да се маха по бързо докато не е станало трърде късно да не станем Украйна 2

23

АЙ

преди 8 години

Я СТИГА И ТИ КУКЛА С ОБЪРКАНИ КОНЦИ...КАК МИСЛИШ ,ЧЕ РЕПТИЛИТЕ ЩЕ ПОЗВОЛЯТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА НАПУСНЕ ЕС..ОСТАВА ..МЪГЛАТА И ПУШИЛКАТА Е ЗА ПРЕД ХОРАТА...

22

Анонимен

преди 8 години

Няма да има пари за бившите комсомолски секретари на комисионна. Модела с крадене работи само акоимаш достатъчно колонии. В момента България е неформална колония в ЕС. Пък после защо резултатите от матурите били слаби. Защото няма приоритети и всекиследва модела на най-лесното.

21

Щирлиц

преди 8 години

Бегай на запад,интегрирай се и не се връщай,президенте.

20

лл

преди 8 години

Този, на който викат президент, от кога започна да разбира международните отношения. Сигурно ходи на уроци в банкя.

19

Блокиран в Дневник

преди 8 години

На въпрос към кучето на Росен, дали би гласувало за собственика си, горкото същество изпаднало в тежък конфликт на интереси.

18

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Аз не знам наистина ли е било нужно да си отваря устата. Остави Гаук да говори, ти се усмихвай нежно, дай му кафенце, вода.

17

луд човек

преди 8 години

Росене, мисля един ще отговаряш пред народа за многото демагогия и предателства! Пък може и да избягаш, знам ли...

16

Анонимен

преди 8 години

Ами прав си е президента. Може да не ви пасва на путинските рефрени, но си е така.

15

Иван

преди 8 години

Ние пък ще приемем еврото даже и да се разпадне съюза! Докрай ще сме проевропейци като Президента ни и НАТО вци N 1

14

:)

преди 8 години

Това е все едно Пешо Бензинджията, който има малка бензиностанцийка до Чапръчане да призове Роснефт и ExxonMobil да си стиснат ръцете :) Ще ме умори от смях този Роско Бийн :) Неуморно се излага това мъничко човече :)

13

ами

преди 8 години

Обединена Европа какво направи президенте.....напълни се с ислямисти и терористи.....спри да говориш глупости-спри!!!

12

Държавният глава беш

преди 8 години

че процесът на европейската интеграция няма да застраши суверенитета на държавите членки. Силата на Европейския съюз е именно в националните държави. Никой не е отнел тази сила от тях и никой няма намерение да я отнема.А безразборните санкции, безобразните правила, безкрайните санкции по приумиците на назначени бюрократи в Брюксел бе "умнико"?

11

PD

преди 8 години

Айд и нашия рупор, да не остане по назад се включва в световното малкоумие. Българина е интелигентен, и вече му е ясно, че в европа текат процеси, които ще доведат до промени. И брехсита не е причина, а следствие на действията на елитите, които направиха така, че голяма група от хора да не се чустват добре. И умните е крайно време да поставят проблема такув какъвто е. Стига празно ланкане, медийни балони и манипулация.

10

анонимен

преди 8 години

нищо няма да и стане на европа ще загуби 10 милиарда за това е целия воии се успокоите няма да излезе от ес нали затова убиха депутатката

9

Анонимен

преди 8 години

Ако има едни честни избори аз не вярвам този *** да спечели повече от 1%.Дори собствената му съпруга не би гласувала за него.