47

Анонимен

преди 8 години

Неврастеник.

46

ТИМ

преди 8 години

Срам, срам, срам.....Дано Господ никога повече не ни наказва с такъв президент!

45

Ха-ха

преди 8 години

До БРАВО НА РОСЕН!Ха-ха-ха!!!Счупи ***...

44

Анонимен

преди 8 години

Като студент Росен Плевнелиев става член на Българската комунистическа партия и е избран за член на ръководството на партийната организация във ВМЕИ ЛенинТОВА КАЗВА ВСИЧКО ЗА ТОЗИ "ДЕМОКРАТ" И "ЕВРОПЕЕЦ"

43

Анонимен

преди 8 години

A пък ние Българите го нареждаме до мр. Бийн.

42

БРАВО НА РОСЕН!

преди 8 години

ЖАЛКО ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ОТНОВО!!!ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ---НО , ПОНЕ ДА Е НА НИВОТО НА РОСЕН ПЛЕВНАЛИЕВ И ДА Е ЛЮТ , АНТИ КОМУНИСТ И РУСОФОБ!ВСИЧКИ НЕЩАСТИЯ НА БЪЛГАРИЯ ---ИДВАТ ОТ ТАЯ ГАДНА АЗИАТСКА ШАЙКА НЕГОДНИЦИ И АПАШИ , СВИКНАЛИ ДА ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА ---- "СОЦ-КРЕПОСТНИЦИТЕ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА"!50-г.-----БЪЛГАРИЯ ИМ РАБОТЕШЕ РОБСКИ ---ЗА "БЕЗ ПАРИ"!!!!В ЗАМЯНА НА ТОВА ----ТЕ НИ ПРОБУТВАХА ТЕХНИТЕ---ОСТАРЕЛИ ПЪРВОБИТНИ ТЕХНОЛОГИИ , "ПРОМИШЛЕНИ ОТПАДЪЦИ" И БО..КЛУ..ЦИ!!!

41

Анонимен

преди 8 години

До 46 Абе вие от протестна мрежа къде бяхте когато Борисов теглеше десетки милиарда заеми, когато закриваха АЕЦ Козлодуй, когато подариха злато за милиарди на чужденци? Най- добре излезте на Гей- прайда без бельо за ви се смеят и умрелите. *** извратеняците сте. Няма ли за вас уранови мини да се съвокоплявате. Да аз съм русофил , християнин и не харесвам извратеняци като вас. Жалко за мижитурката Фандъкова, която я принуждават да ви уйдисва.

40

do 57

преди 8 години

в крайна сметка "горд" или "горда", или още не е определено Дедо Йоцо

39

Късоглед

преди 8 години

Роско на снимката изглежда катоСвети Архангел Михаил с тоя Ореол от петолъчки на Главата дето сте му сложили!!!

38

Русия

преди 8 години

Плевела МАЧКА !

37

Горд с президента

преди 8 години

Аз съм горд , че съм Българин! Горда съм, че Бълария е в ЕС и НАТО. Горд съм с президента!!! Великолепна реч! Надскочи рамките на България!!! На добър английски!!! Гигс сме имали това??? Никога! Да е здра! Жалко, че България не разбира и оценява доблестните си синове а се кланя на мутри и диктатори!!!

36

до ноби

преди 8 години

Мекотелото не се мъчи бе колега. То се радва в захлас на мекотелия си животец.

35

Анонимен

преди 8 години

генерал-майорът от запаса Съби Събев - аха, ето именцето наедно от нищожествата, коитокато дойде някаква клечка отГорно Мексико си глътват езикаи. освен йес, йес нещо друго смислено не казват.

34

Анонимен

преди 8 години

Евроатлантическото бъдеще на този *** е под формата на къдраво малко кученце, джавкащо с настървение между краката на господаря си и умилкващо се за поредното погалване по *** за награда.

33

ноби

преди 8 години

Застреляйте го това мекотело да не се мъчи повече

32

Анонимен

преди 8 години

Каква е цената на това подмазване а г-н Генерал-майор? Колко ви плати най- смешния президент на България. А разликата между Плевела и Орбан е в светлинни години. Единия истински патриот на Унгария , другия продал всичко българско за да се хареса на еврогейатлантиците.

31

дедо йоцо

преди 8 години

прав или не, няма как представител на малка държава да взема толкова рязка позиция срещу суперсила. просто и самоубийствено е, липса на всякакъв такт и благоприличие. радвам се че мандата му приключва.

30

Вики

преди 8 години

Това недоразумение ме накара за пореден път да се срамувам от това, че съм българка!

29

Анонимен

преди 8 години

Хавел и Валенса отидоха на бунището,този обаче го чака светло евроатлантическо бъдеще.Колкото повече наближава краят на мандатът му толкова по агресивен става.Накрая да не обяви война на Русия.Когато кучето иска да докаже верността си към стопанина и че въобще става за нещо то лае като изоглавено по минувачите.

28

Анонимен

преди 8 години

Едвам ще изтърпим последните напъни на подлизурство на този мухъл. Още малко и една от многото бойкови грешки ще отиде в миналото.