13

До 5

преди 8 години

До ХмНали е безполезна бе, що минаваш от там? А на другите мрънкала ... бул. Илиенци с пътния възел не е довършен, като се довърши подлеза ще остане безполезен ....

12

Анонимен

преди 8 години

Абе хубава работа, ама Бойкова !

11

ГЕРБ Евронадежда

преди 8 години

Какво ревете сега? Гласувахте ли за Тиквата? Гласувахте! Той резна ли лентата? Резна я! Като гледахте "по талавизора", радвахте ли се? Радвахте се! Тогава бъдете тихи и си гласувайте пак за Тиквата! Той ще ви оправи....

10

Боко си е милиардер

преди 8 години

Хубава работа, ама гербероидна. Парите са похарчени, но качеството е нулево, а замисъл няма. Но на Тиквун защо да му пука. Момчето прави по 1-2 милиарда на година, гавазите от НСП го пазят, като отиде някъде го посрещат като диктатор (какъвто е). Просто перфектно.

9

Жоре Трабанто

преди 8 години

Мдааам, много е опасна тангентата.....требе да се бутне и да си пътуваме по ропите и ендъците с 20 км/час- така и катастрофи не стават. Смърт, смърт *** да бъде за всички които се опитват да построят нови пътища.

8

Анонимен

преди 8 години

А помните ли какво дрънкаше Баце ? Абе дайте да я направим пък после ще я оправяме ако трябва ???? Е добре де Баце, ето "направихте" я, и още не е заработила и вече трябва де се ремонтира ??? А пари бе Баце, от къде пари сега за "ремонти" ??? И изобщо, колко ще ни струва тази твоя "работа" - ремонта на "новото" ??? Пази Боже от управник като теб !!!

7

zeus

преди 8 години

До dsadasХич не ми дреме какъв проект е детелината, факт е, че прехвалената Тангента свършва в нищото, ама вече е официално открита като напълно функционираща.

6

dsadas

преди 8 години

До zeusЗевсе, детелината на СОП/ССТ е част от проекта СОП ЗД2, а не от този на ССТ и в момента се строи.Не виждам, за какво си седнал, да виеш.

5

Анонимен

преди 8 години

Не може да бъде !? Гордоста на Бойко да застрашава хората ? Не може да бъде !!! Друг е въпроса че и от Бенковски /Билимирци/ не можеш да влезеш в тази *** тангента, и от още кой знае колко други места !? Инжинер Ганев пак оака работата ? Или пък "някой" пак "спести" средства ??? А и този Здравков да не лъже и да се оправдава със собствениците на земи ! Нали точно заради тях приеха закон държавата да строи , а пък собствениците да я съдят ако могат, и ако са живи !?

4

Хм

преди 8 години

Видими резултати :) Хубава работа, ама българска... :)Тангентата отгоре започва да се нагъва - три пъти на седмица минавам в двете посоки. Металните канали за вода вече пропадат под нивото и карайки със 120 км/ч. е сериозен удар по окачването - ако мина с 60 сигурно ще се счупя колата. След единия мост се усеща серизно "скокче" - пропадаш. В посока Джъмбо точно преди края асфалта е нагънат и си като на влакче на ужасите...

3

zeus

преди 8 години

Проблема не е само там, Тангентата в западната си част свършва в нищото, на някакво импровизирано У-образно кръстовище с по една лента в посока. Детелината не е изградена, ама Баце 2 пъти вече ряза ленти там, дано на третия всичко е готово :)

2

anonymous

преди 8 години

@1 То на план си е добре. Проблема както винаги е българския патент за разликата между "по принцип" и "де факто" :)

1

Анонимен

преди 8 години

Кой е направил планът и кой удобрил накрая свършената работа. Хванете го и го уволнете!