90

Анонимен

преди 8 години

Една време благородниците така са били; вдига се цялото семейство и отива на бал. На когото му се танцува - танцува, останалите седят отстрани и разговарят. Нямало е такова нещо - балове за 20 годишни, оставени на самотек. А девойка да пуснат току-така без мама, баба, леля, татко, чичо или друг - изключено. Четете "Война и мир", "Гордост и предразсъдъци", четете който си щете роман за живота на аристокрацията.

89

карлсон

преди 8 години

До ВаляВаля ,моите уважения но именно абитуриентският бал е границата ,която разделя момчето от мъжа...преди тази тънка червена линия беше казармата...елементарно е и ти пожелавам ако имаш син да не се опитваш да му бъдеш дама на бала...идеята е кофти

88

Валя

преди 8 години

До карлсонГлупости. По-скоро момчето ще знае какво е уважение към дама. Аз като жена гледам с по-голямо доверие към мъж, който може да излезе на бала с майка си под ръка и достатъчно мъжко самочувствие да не се влияе от *** забележки.Това изобщо, а в случая, като гледам сина, едва ли ще се затрудни да си намери булка, като гледам майката, едва ли е останала без внимание на мъж/мъже и е втънала в дребнав надзор над детето си.

87

карлсон

преди 8 години

До Валяа защо пък мама и татеда не намерят и една хубава булка на детето па да му направят и една красива сватба особено след ,като мама му е прецакала бала ?!...

86

Валя

преди 8 години

Що за глупости са писали някои отдолу? Що за отношение към жените и майките? Значи, когато мама ражда, кърми, не спи нощем, трепери да не се разболее детето, готви, мие, пере, глади, чисти, изслушва, съветва сина си - всичко е наред. Но да отиде на празника му - пази Боже, как може! Може, де, ама да не се вижда. Бурка да й турим, каква е тази показност от нейна страна.Бащите също. Защо да не си хване тате щерката под ръка и да я отведе на бала? На сватба как я води да я предаде на младоженеца.

85

лудия макс

преди 8 години

едно гадже на неговата възраст би му отивало много повече...а майка му балната си песен вече си я е изпяла и то и личи ....

84

А трябва

преди 8 години

До VelvetЗащо не? Родителите имат най-голяма заслуга, децата им да изкласят до бал. Всъщност неподходящото е младежите и девойките да се кипрят като принцове и принцеси, а родителите им да надничат отстрани като прислуга на бала на господарите. На такова събитие родителите трябва да бъдат на почит, да вижда цялото общество, че те са хората отгледали и изучили младите.

83

Анонимен

преди 8 години

КАТО И ГЛЕДАМ ФОТОСЕСИЯТА ВЪВ ФЕЙСА НА ТАЗ АНЕЛИЯ МИ ПРИЛИЧА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ДОБРЕ ПЛАТЕНА ТРОШАЧКА!

82

Анонимен

преди 8 години

Дайте пак нещо за кифлата с 250 човека, тия тук не са ми интересни, иначе мамчето добре изглежда, ама дали е ходила до Дубай, дали не е ходила не се знае !

81

коци

преди 8 години

ПРЕКРАСНИ СА !

80

Едип

преди 8 години

Фройд в момента се върти като вретено в гроба си. Казусът по Фройд е като за учебник!

79

Анонимен

преди 8 години

Двамата изглеждат супер, усмихнати, да си гледат живота и да са щастливи. Какво тук сте ги захапали злобно, забавляват се хората, ще си ходи момчето на бала, както и с който си иска??

78

Анонимен

преди 8 години

Въх, ми такова мамче си е жива беля. Колко ли пожелания от рода на "да т.... ... ....та" отнася от приятели и познати?

77

Анонимен

преди 8 години

Тоя като му гледам тъпият поглед си мисля че може и да я "бамка".

76

Анонимен

преди 8 години

А на челото и пише "Аз съм от провинцията".

75

reader

преди 8 години

Горкото момче...

74

потресен

преди 8 години

Като тръгнат с детските колички едни млади майки облечени секси са ми толкова смешни па и ако вземат да флиртуват със самец ай , ужас ама има и едни други българки с мъжле чужденец ай ай ай що така .....

73

Анонимен

преди 8 години

Тази тема се изтърка от миналата седмица още, но тук нещата вървят бая назад. Така решили - така направили.Не виждам кому влиза в работа изобщо.

72

Анонимен

преди 8 години

Така е Тина, много си права, но пак опираме до бащата. Ако бащата е стабилен, майката няма да се фиксира върху синовете си, самият той ще предприеме нещо, заради тях или поне от ревност.

71

Velvet

преди 8 години

Ами с право е имала притеснения преди да приеме поканата на сина си, хубава е безспорно,но хайде да не превръщаме баловете в родителски срещи, това може да придобие масовост и синовете да ходят на бал с майките си, а дъщерите с бащите си, нали става дума за достигната някаква зрялост все пак?