179

Анонимен

преди 8 години

Браво Путин широшоидите врещят и се гърчат.

178

Анонимен

преди 8 години

До ГЕНОукрайна не е в Европа ,заради изостаналоста, бедноста ,бандитизма , липсата на икономика и много още !!!! украйна не е и в третия свят , защото там има нормални държави !!!!!!

177

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ПУТИН!!!

176

Анонимен

преди 8 години

Ако някой тук толкова се е загрижил за крим, да си хваща бохчата и да отива да се бие. Те кримчани си решиха. Нито някога косово ще бъде на сърбия, нито крим на украйна. Финито.

175

Анонимен

преди 8 години

Да, видяхме как нато се "справи" с опълченците от донбас и как "върна" крим на укрите:)))) То руската армия няма смисъл да воюва, само опълченците от донбас могат да разбият нато.

174

Odysseus

преди 8 години

Еврогейове, Русия както освободи Крим и Донбас, така ще мине Дунава и ще ни освободи от наложената от Брюксел окупационна администрация.Това е реално развитие на нещата с оглед на разширяването на Руската Федерация на юг към нашите граници.И тогава ще ви видя как на фона на руските военни колони в София ще ми философствате за 'демокрацията" и други подобни тъпизми!------------Ходи и се гръмни . Този ти пост обезмисля цялата ти тирада тук. Ти си луд

173

савченко надя

преди 8 години

Порошенко е психопат, масов убиец и военнопрестъпник, който ще бъде изправен пред трибунала в Хага. Ако преди това самите укропите не го обесят.

172

Анонимен

преди 8 години

Путин е най-великия световен лидер!

171

Анонимен

преди 8 години

До Пуй за ПорошенкаИменно за това, хохляндия ще си остане една неонацистка губерния с "супер" икономика и затворено натурално стопанство, отритната от целия цивилизован свят !

170

Цойс

преди 8 години

Бабата е казала, че княз Владимир ще спаси Европа от неверниците. И това ще стане, колкото и продънените ви кратуни да не могат да схванат какво става по света. Аста ла виста кравари!

169

Анонимен

преди 8 години

До Су 34136 години единствено безродниците русофили сте продавали България на руските мерзавци.

168

Анонимен

преди 8 години

До Су 34Русия произвежда *** ***

167

юбералес

преди 8 години

До Анонимен 188 Руснаци живеят в Латвия и Естония (30% от населението), ама си налягат парцалите и не щат и да чуят за ''руский мир''

166

dn13

преди 8 години

До Су 34Трудно е да се измисли по продажно изказване от твоето.

165

Анонимен

преди 8 години

До АнетаВидяхме в Беслан и в театъра до какво доведе гения Путин.

164

Ботев го е казал

преди 8 години

Ботев:Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на общата повинност и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение.Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със с

163

Анонимен

преди 8 години

Всъщност укрите сами са си виновни. Не помня годината, *** след 90-та проведе референдум за статута на Крим. Потърсете, прочетете. Почти нищо от решеното на референдума не влезе в сила. Освен формалната автономия. Та Крим въз основа на този референдум, си организира и проведе друг. Който не подлежи на обсъждане от никого! Мисля че в Донбас също имаше подобен референдум. Просто твърдоглавите укри затриха резултатите, и хората ги намразиха още тогава. Луганск беше превърнат в свърталище на наркопласьори, гангстери и всякакви престъпници.

162

юбералес

преди 8 години

Интересно какво иска Путин от Гърция, което явно му е неудобно да поиска от ЕС. Незнае ли, че външната политика на Гърция е в ръцете на ЕС.

161

Анета

преди 8 години

Путин не преговаря с терористи и дрисль*вци, избийте си Крим от главите.

160

юбералес

преди 8 години

Крим и Донбас е утешението на Русия за загубата на Украйна. 60% от украинците смятат, че Крим и Донбас ще са пречка за влизането на Украйна в ЕС, ако районите са в състава на Украйна. Там живеят руснаци, а нормалните украинци не искат да имат нещо общо с тях.