375

Анонимен

преди 8 години

Много от вас питат: Защо като са родолюбци не се върнат в България?Ами защото дори да обичат България и дори да харесват придворния чалгаджия Слави. и дори повечето от тях да са *** парчета, оглупени от комунистите ни капиталисти, знаят къде е по-добре.И знаят че нищо не могат да променят в комунистическа България. Дори с фалшивите им уж избори.

374

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен щото вместода видите гредата в собственото си -нашето око ,все *** ви се привиждат V.Що ли японците използват ,,*** ,,и Шведите и Финландците и Норвежците и в Аляска и в Канада и в Япония и в Китай и ..и са част от армейксото облекло на тези държави и ...на калпав ..ушанките виновни...

373

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА тук останаха Българите--------Добре е че си вярваш...

372

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо Анонимен Ти не мисли Руската държава-------Кой ти каза че мисля за руската държава ?

371

Анонимен

преди 8 години

Слави Т. и патриотизъм ? Боже !!!!!!Чалгаджия и патриот ?Все едно Валери Симеонав , ,,патрИота ,,срещу Червената Тиква .

370

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПо добре бедняк в нашата си държава ,отколкото слуга и кенефчия в чужда ._________Стой си бедняк тогава комунистически ***. При комунизма беше гордост да си беден...

369

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен449 Ами работи бе търтей ,не слугувай.,

368

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе всичко е пари, сънароднико.Тази лакомия дето всички ви е подгонила не е на добре--------Каква лакомия бе чук ? Като си дойда в Бг от какво да живея ?

367

Анонимен

преди 8 години

По добре бедняк в нашата си държава ,отколкото слуга и кенефчия в чужда .

366

Анонимен

преди 8 години

абеее ДК за Бг.

365

Hotel Rodina

преди 8 години

Ah, kakva interesna vest v rubrikata bg "sport"!:-)

364

До До 441 Отворко

преди 8 години

Какъв да е, в 1 часа българско време? Някой безделник дето е още на издръжка при мама и тати или най-много някой пазач на някоя автокъща...

363

До 441 Отворко

преди 8 години

А ти какъв си, там откъдето плюеш?

362

До 439

преди 8 години

Вярно, не всичко е пари, но парите са по-голямата част от него.И когато имаш достатъчно от тях, вече спокойно мислиш и за това, дето не е пари.

361

~°~

преди 8 години

Do e-vestnik:* Ot 1000 leva na S. v bg trezora vlizat 20%dds - 200 leva.**Ot drugite 1000 leva na B. v bg trezora vlizat 20%dds - 200 leva.*** Kade otivat 400 leva ot bg trezora posle?! @ za jeepkata na Premiera? za jeepkata na Granicharia? druga jeepka?:-):-):-):-)

360

Анонимен

преди 8 години

Не всичко е пари, сънароднико.Тази лакомия дето всички ви е подгонила не е на добре.Залагам си главата, че ако Лондон бъде оставен на самоуправление на емигрантите, ще се превърне в бордей за месец.Като дървениците лондонски сте-без гостоприемните англичани умирате.

359

До 437 Анонимко

преди 8 години

Нито знаеш какво работя, нито пък какви пари вземам. По тукашните стандарти съм даже много добре, с българските няма сравнение. В България ходя само на почивка (рядко) и при роднини. А да те светна нещо интересно - в България има 2.2. млн работещи, а в чужбина 2.4 млн работещи българи. Направи си сметката сам. Гол патриотизъм едобре дошъл на маса и по форуми!

358

Щирлиц

преди 8 години

Днес е 24 май!Не цапайте празника с мърльовци и празнословия.

357

Лондончанин

преди 8 години

Англия не е за всеки! Много народ се извървя тук и както си дойдоха, така си и заминаха. Не издържаха на темпото и изискванията. А тези, които пръскат слюнки по нас, да си поиграят да сметнат какви пари влизат от нас в България, пък тогава чак да слюноотделят.Айде живи и здрави!

356

Булгар

преди 8 години

До 431 Да те светна 427....Поп Кръстьо, is that you?!Я кажи, гласуваш ли на БГ избори, а? Щото, ние българите в България, такива дето ни заГРОБват и после бягат или си седят в чужбина не искаме да имат отношение към нашия живот!А, щом вече си там си продавай душата на който искаш, само моля, не споменавай химна на България... това поне ни остана най святото и нопорочено нещо в нашата родина, та да се гаврят с него продажни чалгаджии...