52

Теди

преди 8 години

Джихадистите взривяват, а" детската градина" рисуват картинки ...

51

HHH

преди 8 години

Изключително адекватна реакция. Най-малко 10 джихадиста ще умрат от смях.

50

3 г от бунта в бг

преди 8 години

Бизнес,медии и корпорации .И религията ще ни сменят само и само да слушаме .

49

Анонимен

преди 8 години

И каква стана тя, до сега малките държави трепереха да не ги ударят с бомби големите, а сега големите се чудят как да се подмажат на бившите треперещи !

48

г

преди 8 години

Явно 500 след реформацията срещу Църквата Германия пак успя да се изака над християнството .Този път ще приеме исляма.ТСВ ще е срещу ислямска Германия и Турция . ХДП трябва да се кръсти ИДП .А в Барвария какво става,нима там католиците не се съпротивляват?

47

кирил

преди 8 години

Това изглежда инфантилно и малоумно , западняците не са в час с деиствителността.

46

Анонимен

преди 8 години

Хора имам приятели в Германия и там е страшно! Бежанците искат да се свалят кръстовете и ликовете на Светците от църквите, защото накърнявали чуствата им, не искали да чуват и звън на камбани и властите в Германия удоблетворявали желанията им...

45

факт

преди 8 години

Западът продължава с глупостите си. Борят тероризма с песни, танци, карикатури и прочие безсмислици. Хващам се на бас, че отново няма да направят нещо наистина смислено срещу бандитизма, тероризма и хаоса.

44

Анонимен

преди 8 години

Ама тези т.нар европейци толкова да са ми смешни и жалки. Бих ги сравнил с безгръбначни, но ще обидя горките твари. То бива бива ама такова нещо не съм виждал. ИЗУМЕН СЪМ!

43

Работят ни

преди 8 години

След като наводниха Европа с терористи, сега плачат и рисуват карикатури. Не знам защо го направиха, но със сигурност имат някаква користна цел. Меркел и Ко. не са толкова прости.Най-вероятно ни готвят затягане на сигурността, оправдана с тероризма.

42

sostin

преди 8 години

Кви карикатури бе братче , вместо Европа да е наводнена с войски и спец части които да извърнат всяко арабско кварталче с краката на горе и да ги товарят на момента по контейнерите и кой от къде е , карикатори ше ми правят .То па бива дивотия , ама тва не се трае вече.Как може банда ненормалници да батисат цяла Европа и то без реални военни действия и Великите иначе сили да не знаят кво да направят ???

41

Теди

преди 8 години

Не знам тия ,дето ги рисуват тия глупости- с акъл на 5 годишни деца ли са, какви са? Ония ги взривяват, те картинки си рисуват.. Може ли да са толкова прости и как мислят изобщо.На терористите със сигурност се забавляват С ПРОСТОТИИТЕ ИМ

40

Анонимен

преди 8 години

Ауу ти да видиш. След това масово споделяне на карикатури, и сега като започне едно масово бягство на джихадисти, които си посипват главата с пепел, сега като започне едно изселване на терористи към Близкия изток. Шок и ужас!!!! Либерастите споделят карикатури.

39

Pin

преди 8 години

Те Ви трепят като кучета, а Вие ги "борете" с карикатури.

38

Анонимен

преди 8 години

Белгия трябва да бъде съденаза създаване. подкрепа и разпространение на тероризъм.

37

Анонимен

преди 8 години

Евро-пед***лите споделяли карикатури!!! Да се смее ли човек или да плаче? Тези "бежанци" , с които си наводниха държавите открито ги заплашват, презират, бият в взривяват, а евро-пед***лите споделяли карикатури....Близо е края на Европа, твърде близо.

36

Анонимен

преди 8 години

Пикаещото момченце като видяло Борисов и се насрало :)

35

Анонимен

преди 8 години

С карикатури няма да стане. Да ви пикая аз на европейските ценности.

34

Fgjjhxx

преди 8 години

Тероризма ще изчезне само при една пълномащабна война в Близкия Изток. С.Арабия,Иран,Катар,ТурцияЗабрана исляма в Европа,депортиране на мюсюлманите. Но това може да стане само ако има Нов световен ред,нови ценности.

33

Анонимен

преди 8 години

Хубаво ще е Бойко Борисов и българските служби да не се вързват на глупостите които творят колегите им от запада и не организират масови убийства във България.Ние не сме западняци и можем да мислим самостоятелно,тук пикаещи човечета няма да минат,тук френски и белгийски циркове няма как да минат.Ако случайно подготват убийства във България бих ги посъветвал да се откажат с време