116

шаши

преди 8 години

всичките са бомбаджии. Когато се ражда мюслиман. Най дъртия бомбаджия стои отпред и държи часовник с жици и мюслито само си излиза да хване механизма.

115

До 158 бг мюсюлманка

преди 8 години

И какво е всъщност ислям? Реджеб Ердоган каза, че го е било срам да гледа през прозореца как влюбена двойка момче и момиче се държали за ръце в парка. Било неприлично. Това ли е исляма. Античовешка религия в която жената е поставена по-ниско от животните. Да, госпожо, ние ядем свинско, пием алкохол и обичаме жените си. Не се нахвърляме върху тях, а се опитваме да ги впечатлим с качества.А те ни се отблагодаряват като се обличат и гримират красиво. Къпят се и се парфюмират.

114

ODESSA

преди 8 години

Тя една табуретка се жалваше, че не я пускали с чаршафите във басейна. Ами докарай и камилата на автомивка под душовете

113

Спонги

преди 8 години

Интересно на какво вонят жените в забрадки и бурки? Едни такива *** насилили една девойка във Фраянция и казали, че не са виновни защото и запазили девствеността и са я таковали само отзад. Тези не са хора. Да ги качват на самолетите и обратно в дивите им страни.

112

Анонимен

преди 8 години

Тоя имам как видял в тоз късен час как са облечени,бил е на площада и броил,в близък контакт нюхач на миризми ухаещи ,маскиран кат бежанец кандидат търсач на поклащащисе шалвари мрежести,бурки от наметнати с плетени орнаменти пердета от тюл,омотани в наметала чершафи напреки метнати като след баня в порт издаващи пропорции и телосложение на подред в харема дет да тегли ярема посочена с пръст от него кат някакъв установил се в иерархията на двора и монархотабуна дет рещили да сътворят по тез земи

111

ivailo1403

преди 8 години

Такова отношение заслужават глупавите немци, щом са толкова наивни и мекушави... Нека ги подтискат и нравствено и физически!

110

българка мюсюлманка

преди 8 години

вземете се гръмнете с тази плоска пропаганда, я пуснете статия за хилядите изнасилени деца от свещеници, това че някой е платен да извършва престъпления в името на ислям и да говори глупости за ислям, не означава, е това е ислям, тъпо е да твърдиш обатното, все едно да кажеш, че християнство значи пед....стия, педофилия, свинеядсво, развращение и акохолизъм.

109

da

преди 8 години

Да се върне смъртната присъда за такива подстрекатели.

108

Анонимен

преди 8 години

Поредното доказателство,че мюсюлманите нямат работа в Европа! Щом като този имам,който от години живее в Кьолн и има някакво образование и би трябвало да се интегрирал, разсъждава така,какво остава за останалата ***,която нахлу в Европа!!

107

тя

преди 8 години

Храчат и уринират навсякъде по улиците ! Хора с крайно ниска култура и те решили акъл да ни дават !

106

тя

преди 8 години

Каква наглост , да ти дойдат в "къщата " и да ти правят забележки какво да правиш и какво не! Искат да ни ислямизират и да заприличаме на тях. Някои политици *** ни убеждават как щели да се интегрират. Явно хич не са в час!

105

Анонимен

преди 8 години

абу юсуф ти вредиш на този град ...

104

Анонимен

преди 8 години

Само каторга за тези! Няма друга оправия.

103

Анонимен

преди 8 години

Я па го тоя резаняк тръгнал да ми казва кой как трябва да се облича. Да си ходи в неговата държава и там да казва на техните ,,жени "как да се-обличат

102

Анонимен

преди 8 години

Проклети да сет всичките новодошли и по-старо-дошли в Европа Мюсюлмани!Не виждате ли, че Бог епротив вас.И малкото ви водни източници в Азия и Африка пресъхват. Нефтът, основният ви източни к на доходи поевтинява! Половината либийци са болни от спин, хванат от африканските ви робини!Сега плюете на хората, които са ви приютили и ви хранят! Нали от данъците на тези жени ви издържа немската държава. ПРОКЛЕТИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ! ВЪН ОТ ЕВРОПА!

101

Анонимен

преди 8 години

Да бе, строили са ги.Мотаят се из София, гледат мръсно и плюят по тротоарите...Нали ги гледам всеки ден.

100

Анонимен

преди 8 години

На имамамамаму не го е научила, че като е някъде на гости няма да си опъва краката.Всички "професори" от тъмнолилав произход, както и от всякакъв друг, но хард-защитници на оная странна религия, дето коли хора трябва да бъдат изведени час по-скоро от Европа, а при повторно влизане да престават да съществуват.

99

Анонимен

преди 8 години

vashta lelya....vun vsichki myuslita ot eu!!

98

Анонимен

преди 8 години

... и тези странни *** трябва да храним и да се пробваме да интегрираме? Кой болен мозък измисли това?За тях - да копаят на ръка тунели под проходите в Стара планина. Копаят докато не им светне, че *** не може да предявява искания пред грамотни хора, а може да се помоли и ако им обърнат внимание - да е благодарна. Така или сами ще си идат (без да им плащаме разноските), или ще се интегрират.

97

Анонимен

преди 8 години

Дано сега Европа разбера че за интеграция и дума не може и да става....а за този имам затвор