13

онбашията

преди 8 години

щом гардиън казват, значи е вярно. а и всички знаем че диктаторите са лоши и само демокрацията е истината. ето, в либия от как свалиха диктатора всички живеят и се трудят щастливо.

12

налудничави идеи

преди 8 години

Укротете Обамата, с неговите налудничави идеи да владее и да управлява света, и тогава всички световни кризи ще бъдат преустановени.

11

Анонимен

преди 8 години

По публикацията работи: Аценгия "Козяк"

10

майорски

преди 8 години

Аз все още не знам какво имат всички против Асад ....Той си е официялно избран президент .......ЗАщо всички Западни държави и ЕС са против Асад .....голям зор да го свалят ! ...и дори диктатор да е ....в Този свят има толкова държави с диктатори ...всичките ли ще ги сваляме ? Напълно ми е непонятно какво искат от него ?

9

пак филми

преди 8 години

Много *** кефят на снимките с белите маратонки АДИДАС и очуканите музейни калашници.Лесно ли гонят камилите у пустинята с маратонки,не влиза ли пясък,не им ли пече много с тези черни чаршафи и бради като снимат клиповете артистите?Станаха банални вече с тези измислени джихадисти.В БГ само торби с мръсни чорапи гърмят милиционерите и разбиват бусове по паркинзите.Да се чудиш кой по опасен,джихадистите или милиционерите?!

8

Анонимен

преди 8 години

Цялото повествование е в стил казвам ти дъще,сещай се снахо....казвам ти Асаде,сещай се.....:))

7

баста!

преди 8 години

Проблемът е САЩ и неговите марионетки по света, а не Асад!!!Всеки държавен глава избран законно и демократично е в правото си да брани правителството и собствения си народ, както повелява във всяка една конституция по света. Той се е клел за това и държи на клетвата си. САЩ и марионетките им обаче не искат да има светска и демократична Сирия, а разграден двор от който да грабят каквото и колкото могат. Същото направиха с Ирак, Афганистан, Либия и др. Крайно време е да им се каже:БАСТА!

6

Анонимен

преди 8 години

Още от времето на Дивия запад САЩ провеждат политика която въобще не е такава за каквато се говори.

5

Анонимен

преди 8 години

Ще умрат от яд ***....стите защото Сирия е и ще бъде светска държава. Асад ще го преизберат за президент. Сирия ще се въстанови от американо-турско-терористично-ислямската агресия....

4

Анонимен

преди 8 години

САЩ могат да искарат всеки неудобен какъвто си искат с богатото си въображение !За справка диктаторите които свалиха Кадафи,Садам и Милошевич се оказаха без всякакво оръжие за масово унищожение.

3

Анонимен

преди 8 години

Асад защитава своята светска родина от ислямски терористи изповядващи евроарлантически ценности......

2

Анонимен

преди 8 години

Реално САЩ е проблема-не само за Сирия--ами и за целият свят!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Проблема е тъпотата на европейците.