57

Шефа

преди 8 години

Някой вярва ли им на американските и турските пущиняци!Та те са толкова лъжовни и прикрити , че знанието за тяхната двуличност и злоба е достатъчно за да не им се обръща внимание !И какво тогава?Как какво - бой по главите и на фесовете , и на янките !Приискало им се война?Ами да си я получат!

56

ха бакалъм

преди 8 години

До Глупости на куб..Вярно, пълни глупости на куб и на N-та степен. Ами като ще ходиш там, я не се връщай. Един фуклив в-ъшльо в повече на Турция няма да и дойде много, просто няма да се забележи сред милионите други такива оттатък Босфора и извън центровете на курортите.

55

Анонимен

преди 8 години

До НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕА ти си от отбора на платените манипуланнти, нищо че си полуграмотен. Дори не си в състояние да разбереш, че по-творчески трябва да ползваш злостния материал, по който ви обучават на семинарите. Хората имат очи, уши и за разлика от теб знаят чужди езици. Толкова приличаш на дъртия седесар Ягов, дето тази сутрин мъца, мъца по повод Турция и накрая изплюва тъпия шаблон, който и прецидента на БГ повтаря като разпадащо се зомби - Русия е заплаха! Да ви и смо-тльовците!

54

тука има, тука нема

преди 8 години

САЩ притискат Анкара да спре джихадистите. Диктаторът Ердоган: Ще ги спрем, ама няма да ги спрем. Освен ако Щатите ми възстановят загубите от откраднатия сирийски петрол.

53

Анонимен

преди 8 години

Турция бъде изключена от НАТО каквито слухове се появиха, тогава всичко ще си дойде на мястото

52

Буахаха

преди 8 години

хахаххаа сериозен отговор от Европа !? това оксиморон му се вика хахаха , и сериозният отговор ще е ,че ако не ги спират ,че им даваме да ни 4у кьт на сухо , за да им е гадно хахахахах

51

sperko

преди 8 години

Този най-вдясно прилича на Фики.

50

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 72араби, турци и демократичен режим са несъвместими неща. Турците от много време искат да наложат шериата, но ги е страх, че ще бъдат нарочени за враг и ги чака изолация (вкл. икономическа)

49

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 72Чудесен хумор!

48

gtf

преди 8 години

"...и по-специално тези, които се насочват към Европа", значи за тези, които се насочват на друго място - може.

47

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 8 години

ИРАН Е ВЕЧЕ В СИРИЯ, ЗАЕДНО С "ХИЗБУЛА"!/..ХИЗБУЛА-ТЕРОРИСТИТЕ ОТ БУРГАСКОТО ЛЕТИЩЕ/ТОВА СА --ЕДИНСТВЕНИТЕ СЪЮЗНИЦИ НА ПУТИН ...и КАДИРОВ ОТ ЧЕЧНЯ!!

46

Анонимен

преди 8 години

Християнсквото е наложено от Византия четете История на България - ОРИГИНАЛ е не копие на някой ЧОВЕКОМРАЗЕЦ

45

F-16

преди 8 години

Кюрдите и Дасикане Рома да се унищожат като Нация без култура и религия

44

П.Петров

преди 8 години

А какво са казали за мерки срещу контрабандата на петрол поне в участъка контролиран от Даеш ?

43

Аз Малдив

преди 8 години

От вчера се хиля, какво става в Турция - двама журналисти разкрили канала за трафик на оръжие към Сирия, прикрито като помощи и ги арестуваха с обвинение в предателство и разгласяване на държавна тайна... Само си помислете, обвинението е било повдигнато директно от Ердоган.

42

езичник

преди 8 години

до 56има една поговорка къде го чукаш - къде се пука. дори целите първоначално да са били такива а те неса то сега ситуацията е коренно различна благодарение на някои некадърници от цру и *** от мусад.

41

Анонимен

преди 8 години

Eдинствените които водиха реални бойни действия (сухопътни) на място бяха кюрдите. Турция е повече загрижена да няма кюрдска държава, отколкото джихадисти. Единствения начин за контрол на големи маси от населението е чрез създаване на примитивни ценности и да ги държиш необразовани. За тях това е религията, в някаква крайна форма на ниво средните векове.

40

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 8 години

ПРИЗИВИТЕ ЗА "ВОЕНЕН СЪЮЗ" със ЕС И САЩ ----ТОВА Е САМО ОПИТ ДА СЕ ПРИЗНАЕ ОТ ЗАПАДА , РУСКОТО ВОЕННО ПРИСЪСТВИЕ В СИРИЯ И СРЕДИЗЕМНО МОРЕ!КОЙТО ОТИВА ДА СЕ БИЕ В СИРИЯ-----ПРИЗНАВА РУСКАТА БАЗА ТАМ ЗА ЗАКОННА И СУВЕРЕННА!ТИ БЪЛГАРИНО----ЩЕ ПРОЛИВАШ ЛИ КРЪВТА НА ДЕЦАТА СИ.. ЗА "РУСКИТЕ ВОЕННИ" и ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ...??!!ТИ БЪЛГАРИНО----ГОТОВ ЛИ СИ ДА УМРЕШ ЗА РУСИЯ И ПУТИН??!

39

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 8 години

ТЕЗИ ---КОИТО СТРЕЛЯХА ПО НЕВИННИТЕ ЖЕНИ ДЕЦА И СТАРЦИ , ПРИ ПРОТЕСТИТЕ В СИРИЯ...ДНЕС ВЗРИВЯВАТ И УБИВАТ В ЦЕНТЪРА НА ЕВРОПА, ПОДКРЕПЕНИ ОТ РУСКАТА ВОЕННА МАШИНА!ИДИЛ ,КАДИРОВ , ПУТИН , ХИЗБУЛА И АСАД---СА ОТ ЕДИН ОТБОР!!!ТЯХНАТА ЦЕЛ Е ---РАЗБИВАНЕ ИКИНОМИКАТА И ГРАНИЦИТЕ НА ЕС....и ЦЯЛА ЕВРОПА!ПРИЗИВА ЗА "ВОЕНЕН СЪЮЗ "----Е НАЧИНА ДА СЕ УЗАКОНИ САМО РУСКАТА ВОЕННА БАЗА В СИРИЯ И ВЛИЯНИЕТО НА РУСИЯ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ!ВОЙНАТА Е ---СРЕЩУ ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА ....НЕ ПРОТИВ ИДИЛ!

38

Джона

преди 8 години

Василев, много си ***, и да ти обяснявам ти пак твойта ше си пееш