87

Анонимен

преди 8 години

Местан е ясно какво ще каже. *** турска ***!

86

цък

преди 8 години

А, по колко пъти в годината турските ВВС нарушават гръцкото въздушно пространство???Ердоган се опита да въвлече НАТО в играта си, за да създаде въздушен "чадър" над участъка от турско - сирийската граница където се намират "правилните терористи".Уви!!!!НТО не захапа въдицат и Ердоган се насади на "пачи яйца".Руснаците създадоха безпилотна зона с С-300 и С-400 и "приземиха" турската авиация.Всеки турски самолет свети, като коледна елха на руските радари.

85

Анонимен

преди 8 години

Нека не забравяме и факта че зад Русия седи Китаи. Ако Турското правителство беше във състояние да се отбранява (както твърди) защо веднага след свалянето на руския самолет се обръща за подкрепа от Нато? Нато да не пасе трева че еи така да влезе във воина с двата наи-голями великана на света като Русия и Китаи. А Северна Корея? Индия?Малоумието на правителствено ниво не е само в България. Уви, Турското правителствено малоумие е на лице.

84

Анонимен

преди 8 години

*** защо са напуснали, нали довчера се либеха така страстно, Серголета целуваше Зидаров на митинги, дори БСП стана Босфорска Сердоганска Партия.

83

Анонимен

преди 8 години

Нека не почваме с това кой колко е националистично настроен. Сами виждаме и ще сърбаме кашата на една подобна *** постапка на Турското правителство.

82

Анонимен

преди 8 години

Местаня, що не се изкаже и за постоянното нарушаване на гръцкото въздушно пространство от турски военнни самолети? И да призове гръцките власти да стрелят и свалят?

81

Анонимен

преди 8 години

Нерденер тоя се изказа от коневръза !

80

OMG_Lucker

преди 8 години

Пак недейте гласувайте българи, за да може този 0твратит3л3н гну*няр и сбирщината от ДПС да продължават да имат голямо присъствие в парламента, за да може да продължава да словоблудства от парламентарната трибуна и по този начин да и3насилва съзнанията ни.Това движение трябва да бъде натикано в миманса, с минимален или най- добре никакъв % народни представители. Да си ходят в Анадола, Ердогана арслан ги чака, размита за тях.

79

Анонимен

преди 8 години

Местан си защитава родината защото е патриот.Съвсем нормална реакция за всеки турчин.Проблема е при нас ,че сме му дали български паспорт ,а не му го отнемаме и изпратим в родината.

78

Анонимен

преди 8 години

Когато Турция беше изключена от Нато през 70те години (Заради нахлуването в Кипър) Русия и подаде ръка. Не е трудно човек да се досети че цялата тази ситуация няма да е от полза на Турция.

77

украинец

преди 8 години

Прав е човечецът,нищо че е турчин.Турция търпеше ушанковците достатъчно дълго.Всяка държава има право да си пази границите.Още повече,че те бомбардират етнически турци в Сирия.Колкото и да е неприятно за наште родни чебурашки,ние сме съюзник на Турция,не на Русия.

76

Анонимен

преди 8 години

Местан да си взима турците и партията , и да си ходи в Турция. На нас турци не ни трябват .

75

1

преди 8 години

Лека полека Европа и Нато ще се отдръпнат от ердоган и само хамериканците ще останат да подклаждат конфликта . Само че руснаците пак ще ги пр*ат, ще преглътнат сваления самолет и няма да влизат в открит сблъсък. Ще има зелени човечета и подкрепа за Кюрдистан . Американците си мислят че само те са майстори на етническите сблъсъци но грешат.

74

Анонимен

преди 8 години

Тия нашите Турци , никой не иска да ги види и да ги чуе в Турция, мразят ги повече от кюрдите .... нашите турци като отидат в Турция не могат да се разберат на турски хахаха ....

73

1

преди 8 години

Местане, местане, пак не си разбрал. Никой не е удрял по нато. По-скоро нато удари Руски самолет, докато извършваше полет срещу ИДИЛ, за да търсят конфронтация и да изгонят Русия от Сирия, защото пречи на петролния и сенчестия бизнес на сащ и турция. И сега ердоган ще гледа как над половин турция с помощта на Русия се установява КЮРДИСТАН. Цял свят вече разбра кой създаде ИДИЛ и защо. И цял свят разбра, че турчин и приятелство не върви. Келепир- тва сме го научили от турците

72

пурко

преди 8 години

заминаваи у турциЯ ,*** неземен

71

Анонимен

преди 8 години

Щом Местан езад Турция , то и Турция е зад Местан.Какво прави ДПС в народното събрания,да върви в меджилиса.

70

Румбо

преди 8 години

Няма за чудене-тия от ДПС са еталон за наглост и лъжа,а това че са проводник на Турския интерес,е излишно да напомняме!Руски самолети не са нарушили досега нито един път чуждо въздушно пространство,за разлика от турските,които го правят редовно!Но от друга страна е добре,че ДПС си показва рогата-нека и слепите да разберат що за стока са!

69

Владя

преди 8 години

Местане, аби... ти продажен ***, слушай ме, защото няма да повтарям.Ако продължаваш да изразяваш такива мнения в качеството на български политик, то трябва да си наясно, че правиш лоша ослуга на народа си (в случаи, че твоя народ е българският, а не турския).При положение, че в този район летят - американски, руски, френски... самолети, които бомбардират терористи, то неразбирам как Османците са се почуствали заплашени. Да не би ИД да имат вече и самолети???

68

1

преди 8 години

Господин Местан, това не е удар по НАТО. НАТО твърди, че няма нищо общо със сваления самолет.