41

Антоний Тодоров

преди 8 години

Аз съм Шарли по 5 на ден ,за да можем да се подготвим за молитвите към Аллах .Искаме толерантно да предадем Европа на исляма .Ние комунисите имахме такава мисия и затова измислихме Марсилезата .

40

до 73

преди 8 години

Имаме поне 6 /7 въстания .Няма какво да вземем днес от тях и това е отчайващо .Не за нас ,а за тях .Вече нямат какво да предложат освен една евтина лицемерна идеология защото инак пазарите ще се скапят.

39

Анонимен

преди 8 години

Когато човек преживее тежка загуба обикновено минава през няколко фази: на болка, на гняв, на вина, примирение ... преди да осъзнае загубата, да започне да взима адекватни решения и да заживее отново. Целия ти свят се преобръща в един миг - при всеки е различно. Човека е излял душата си в личния си профил. Сега е в такава фаза, но след време вероятно ще е на друго мнение. Стига го плюхте и му закачахте етикети, сведете глава пред болката му с надежда никога да не сте на неговото място.

38

Pimp C

преди 8 години

*** , франсетата са друго тесто , те са това, което ти никога не си бил , колкото и да се биеш в гърдите и да си мислиш, че имаш общо с прабългарите.Пред тях може само да се кръстиш и да попиваш ценности.Един народ дава акъл на друг как били наивно толернтни , а ти бе 500 години нямаш и едно възтание.Автор:Едно българско "ко*еле" като всички Вас.

37

11

преди 8 години

Едно куца в цялото гига-толерастко съчинение - как авторът изобщо е успял да направи дете?

36

Дарвин

преди 8 години

Мотивите са различни повечето глупави но оцеляват двете крайности силните смелите или лудите от една страна и навели ниско главица от другата

35

Анонимен

преди 8 години

Скъпи терористи, аз и докато ми режете главата ще се усмихвам като ***, понеже съм безполезен и импотентен.Понеже съм позволил на постмодерното общество да ми промие мозъка, понеже прадедите ми са се били за да мога да връча един ден държавата си на вас на тепсия...макар че ако ме видят предците ми може би наистина не биха останали очаровани, но те разбира се са зли и глупави, непрогресивни хора, както всички бели хора в миналото и настоящето. Добре, че поне бъдещето ще е лишено от нас.

34

Анонимен

преди 8 години

..абе Ленън не биеше ли жена си? Прекрасно, още една причина това да е в хармония с новото ни мултикултурно общество - биенето на жени е ваша културна особеност, която уважавам като всичките ви културни особености които обогатяват нашето общество. На белите мъже на запад за подсвиркване по улицата им викат изнасилвачи и за изразяване на несъгласие с феминистка в интернет ги наричат терористи и женомразци, но това е социално справедливо защото Белият Мъж е изначалното зло и докато не бъдем изтрити от лицето на земята, няма как да се възцари истински прогресивно и толерантно общество, каквото ви

33

вижте

преди 8 години

Например вижте логиката на атеиста -какъв Бог е този дето ......и така нататък .Значи не е виновен исляма,ами Бог . Комунизма във Франция е взел душата на нацията ,която допреди 300 г водеше света .

32

мда

преди 8 години

Цялата работа е че франсетата не искат да признаят ,че главната вина за ислямизацията на континента носи атеизма .И това страшно ги дразни .И исляма ще приемат ,но християни няма да са .

31

до 204

преди 8 години

Глупости ,животните са по -злобни и от човека.Само виж от мравките до хиените .

30

АЗ

преди 8 години

АКО СЕ ОТНАСЯШ ДОБРЕ С ВРАГОВЕТЕ СИ , КАК ЩЕ СЕ ОТНАСЯШ С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ.....КОНФУЦИЙ...ЕДНО ВРЕМЕ ТЕРВЕЛ ИМ Е ПОКАЗАЛ КАКВО ЗВАЧИ ТОЛЕРАНТНОСТ И АТЕНТАТИ НЕ Е ИМАЛО....ПРОСТО ГИ Е ИЗБИЛ....

29

мазепа

преди 8 години

До ДарвинВсички живи същества с изключение на човека, не таят омраза и отмъщение. Не убиват за удоволствие или от злоба.

28

лицемерието на атеис

преди 8 години

Навремето римляните избивали християните ,а те не се противопоставяли с нищо и спечелили накрая,Днес мулти културното ни общество произвежда страх пред злото и агресията и на практика с неомразата си към исляма, тези *** -бих ги нарекъл -предават континента си - от злоба прикрита зад фалш и овъртания. Те не са християни ,а предатели ,нямало да мрази ислямиста дето убил майка му - луди .

27

Дарвин

преди 8 години

Каква омраза ?Инстинктът за самосъхранение е присъщ на всички живи същества.Може ли да се подтиска с фалшива толерантност и сълзи.

26

Elf

преди 8 години

Taka e .Kam musulmanite ne s omraza.S pognusa.

25

пешо

преди 8 години

браво за това писмо. дано го прочетат и простите бг селяни.

24

зъл

преди 8 години

Аз също не мразя ислямистите терористи, но имам ли възможност ще постъпя с тях така, както те постъпват с невинни хора. Ще им отрежа главиците без капчица омраза и гняв. Ей така- ШАТ и готово!

23

Анонимен

преди 8 години

Много добре написано, и с чувство, и с логика и с вяра. Много силно и вярно. Не знам дали е искрен за омразата, но е прав, че, ако я има и ние ще се превърнем като тях.

22

Кукувица

преди 8 години

Тоя французин не е чел Ботев явно и не се е научил силно да люби и мрази. Затова и не знае, че срещне ли душманин, трябва с куршум да го посрещне и със сабя да го погали.Друго решение- няма!