202

Анонимен

преди 8 години

От познат знам, че видял как двама се бият, спрял колата да ги разтървава, звънна на МВР, писал се като свидетел. МВР излезил с гадон отоншение към него, сякаш той е виновен, а накрая го глобили, че е спрял на неправилно място.... Къленше се, че никога вече няма да помага.....Ето това е МВР. Знам мноог случаи за граждани БИТИ от МВр, само защото полицаят е взел репликата за заяждане и е докарал 5-6 души да ритат 15-16 тодишни младежи.

201

До 269

преди 8 години

За много неща мълчат като ***,не само за съдебната власт.Мълчат за сивата икономика-30% е такава,мълчат за контрабандата,мълчат за несъбраните акцизи,мълчат за заровените в КТБ 3,5 милиарда за да спасят задниците на Вежди,Костов,Васил кеца и стотици други главоноги и тарикати бизнесмени.Когато някоя прослойка си потърси правата-настръхват и с голям майсторлък настройват хората едни срещу други.Сега всички трябва да подкрепим полицията и армията-нали това са нашите братя и деца.

200

РЕВОЛЮЦИЯ

преди 8 години

ОООООООО ,ЙОЛО ДЕНЕВ .ЯСНО , БОЙКО Е ПРАТИЛ СВОЯ ШУТ ДА ЗАМЕНИ В.СИДЕРОВ.

199

Анонимен

преди 8 години

Полицията произевжда всичко друго но не и сигурност.В страната нахълтват Имигранти на талази,преди години показаха как бе внесен гранатомет в сградата на външно министерствотези дни стреляха с гранатомет по известен "бизнесмен",престъпността е по-висока от всякога,има цели квартали на София където не стъпав жив полицай,полицаи често пребиват мирни граждани,или се заяждат с тях за глупости - включително и със свидетели.

198

vse edno:

преди 8 години

До Кико: " Някои от тях не се прибират живи.". Кико, да ни открехнеш как става тая работа? Да се прибереш мъртъв, например...представяш ли си? Хелоуин. И хайде стига истерия - полицейската работа е като всяка друга - като гледам, добре се хранят - повечето с шкембета, разпасани, мръсни обувки, люпят семки, пушат цигари униформени....това не е въпрос на пари, а на култура. Държат се като долнопробни мутри, правят се на важни, възпитание - кръгла нула. Каквото - такова.Като не ти харесва.....айде

197

Анонимен

преди 8 години

до 273 - и какво работят полицаите? Подкупче тук - подкупче там. да преместим знака стоп за да не се вижда добре, да сложим знак 60 километра след като си можел да се движиш със 100, без да има предупредителен знак - 80, 70, за постепенно ограничение на скоросткта. Трябва или да набиеш спирачки и да ги износиш или да влезеш в нарушение на рязкото ограничение.Колко политици за заловени от МВР и ДАНс у нас - и колко в Румъния? Защо в отвличането на Ангел Бончев участваха полицаи?

196

Ханку Брат

преди 8 години

Трудно подвижният некролог-"революционер" с белият шлифер, показва с лозунг поредната идиотия.

195

тъпо племе

преди 8 години

до 255Келеш, полицаите произвеждат нещо, наречено сигурност.Утре като изнасилят сестра ти, няма полиция. На *** като изгори къщата - сам бягай с кофите. На баща ти мазата с фалшивата ракия като се наводни - сам изпомпвай водата. Като се изгубиш е**н в гората - сам излизай от там, не търси ПСС или гражданска защита. Като дойдат АРАБЕЛИТЕ - сам се оправяй. КАВАЛ

194

Анонимен

преди 8 години

1 милиард се дава на МВР всяко година и всяка година дълговете им се увеличават....нека ми кажат какво точон вършат за тези пари, когато Образованието изнемогва......университете и бан нямат и 100 Милиона, от ЗДравеопазването се откраднаха 2 милиарда, но за МВР - има......Нека тези пари пак да са в голяма част за МВр, но да се разпределят за нови машини да речем и за погасяване на дългове.....

193

ББ

преди 8 години

Цецо, спа ли? Аз не можох. Шубе ме е.Багажа приготви ли? Торбичката с парите и бележника с номерата на сметките да не забравиш. 23 е готов. Чака. Тоя Понта ни предаде. Толкова пари дадохме за изборите и всичко май отива бадева. Абе, за нас много остана. Цвети ще ни чака у Амипиката. Чакай сигнал. Батко.

192

Кико

преди 8 години

Потресаваща е цялата тази мръсотия, която се изля в медийното пространство срещу протестиращите полицаи. Да, те трябва да имат подобаващо възнаграждение и имат пълното право да го претендират, защото докато вие си хапвате спокойно вкъщи, те са на работа и никога не знаят дали ще се приберат живи. Някои от тях не се прибират живи. Питате ли децата им? Така че кой как си върши работата, други хора го преценяват. Има СТРАШНО съвестни полицаи. Не е честно. Просто не е.

191

Анонимен

преди 8 години

ПОЛИЧАИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРАТ ПО ЗАКОН.АЗ ИСКАМ АНТИПРОТЕСТЕН МИТИНГ!КЪДЕ СА МАФИОТИТЕ ЗАЛОВЕНИ ОТ МВР ЧЕ ДА ОПРАВДАВАТ ТЕЗИ ЗАПЛАТИЗАЩО ПРОПУСКАТ БЕЖАНЦИТЕКАК ПРОПУСКАТ ГРАНАТОМЕТИ С КОИТО ДА СЕ СТРЕЛЯ ПО ВИДИН ФИГУРИЗАЩО ИЗБОРНИЯТ ПРОЦЕС Е ПОДЛОЖЕН НА СЪМНЕНИЯЗАЩО МИТНИЦИТЕ НЕ РАБОТЯТ КАКТО ТРЯБВА - ТОВА НЕ Е ЛИ РАБОТА И НА ДАНС И НА МВРВ ОТВЛИЧАНЕТО НА АНГЕЛ БОНЧЕВ НЯМАШЕ ЛИ ЗАМЕСЕНИ ПОЛИЦАИ

190

Ханку Брат

преди 8 години

Разпасана неграмотна команда!

189

Анонимен

преди 8 години

Какъвто премиера и министрите, каквото е правителството, такъв народа, такива и полицаите.26 години полицията беше посредата.Дойдат леви, псуват ги десните и обратно.Полицаите все виновни. Министъра ги мачка, началника също, излезе да работи, хората му се подиграват.Как да живее този човек? Малка заплата, простотия до шия, унижения и никой нищо. Защо взимали 20 заплати. А като го закършите, помощ, полиция!!! Как да ви помогне като знае отношението.Подбора може да е добър ако има заплащане 2000лв

188

сс

преди 8 години

А за съдебната власт мълчат като нас.рани, бах ти и лекетата.

187

Анонимен

преди 8 години

До ГанчоЛЕЛЕ КАКЪВ ***!

186

Ганчо

преди 8 години

Редуцирайте полицията, като ушиете комплект дрехи като за гвардеец и който от действащите влезе в нея- остава, който не - довиждане.Тогава им дайте на останалите по 2000лв заплата .Погледнете че болшинството от тях са с наднормено тегло.

185

Анонимен

преди 8 години

До 1ТИ СИ МНОГО *** БЕ!

184

1

преди 8 години

Не изглеждат много като полицаи, повече мязат на футболни фенове.

183

Анонимен

преди 8 години

Гербераското царство изградено на основата на лъжи, измами, подкупи, изнудване, заплахи, шуробаджанаци, слуги, *** и около 500 000 загубеняка започна да се срива. Надоле, надоле, надоле...към тъмните бездни слезни е казал поета. Баце и Цецо са го послушали.