7

Анонимен

преди 8 години

До 3-ти.Като се каже корейски автомобил, компютър, или нещо подобно - естествено се разбира Южна. Като се каже, че корейци похапват зелена тревица - пак е ясно. Не виждам проблеми с непълнотата на имената.

6

Пешо

преди 8 години

Не съм чул Северна Корея да е тръгнала да напада някой за да съставят подобна коалиция. Тия американци гледат само да изострят обстановката. Идеологията на севера - "чучхе" е именно за затворено общество и никога няма да скочат на някой, а ще действат само при самоотбрана.

5

Няма такава държава!

преди 8 години

Цели 62 години Сеул не е способен да развие достатъчни способности да се противопоставя на севернокорейската артилерия и да подобри командването на въоръжените си сили, както и разузнавателните си способности. По тази причина си остава окупирана територия под външно управление.

4

Анонимен

преди 8 години

Вчера САЩ са направили цялостно тестване на световната вече ПРО. Ешелонираната напълно компютеризирана система сама е открила целите и успешно ги е унищожила. Целите са били крилати ракети, ракети със среден обсег и междуконтинетални ракети. По данни на Пентагона всички цели са унищожени. Като единствен фаул се посочва че при унищожаване на ракетата със среден обсег, ракетата THAAD е поразила целта чрез директно попадение но не се е взривила при съприкосновението.

3

Българин

преди 8 години

"Не е ясно обаче кой ще командва въоръжените сили на Корея"Тук авторката се гаври със севернокорейците, като вместо "Южна Корея" пише само "Корея". С други думи - това е истинската Корея, а другото са балъците от Северна Корея. Ето това е класически пример как медиите манипулират хората.

2

Сноудън

преди 8 години

Щом САЩ се отбраняват и търсят съюзници срещи Северна Корея - отиде и с е на виде.

1

Анонимен

преди 8 години

абе как все сащ вижда заплахи наляво и надясно , недеите се бъзи с ким чен че може и амарика да изчезна от картата , той не е търпелив като путин