19

no1

преди 8 години

Boyko Dogan i Mestan sa nomer 1 :)

18

skatelite

преди 8 години

До ТИКВУНЯК - сега ще имате право да отговорите на тези въпроси като гласувате за други партии. Ако хората пак глаусват за ГЕРБ, то ще имаш и красноречив отговор. Естествено, като истински демагози, тогава ще запеете песента за манипулираните избори.

17

Анонимен

преди 8 години

"Две години без ГЕРБ на власт бяха пропилени, съжали Борисов"Какви 2 години бе, ти в час ли си? Орешарски беше на власт от май до август 2013-та, през останалото време държавата се управляваше от ГЕРБ 2 на Райков и ГЕРБ 3 на Близнашки, избрани от твоята лична Плевнелиев. Дори една година не можеш да събереш сумарна, ама ти явно си извадил и първата година от втория си мандат. Направо кажи, че Орешарски е управлявал до 1 януари 2016-та и че той е виновен за всичко.

16

Анонимен

преди 8 години

В каква държава живеем. Да не би тя да е собственост на ГЕРБ и ДПС?

15

в следващата серия

преди 8 години

В следващата серия пожарникарят (агент Буда) отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.

14

анонимен

преди 8 години

Борисов искаме да коментираш интервюто с Цв.Василев,айде недей да нареждаш на медиите да мълчат.Защо ли излезе скандала със Сидеров -точно в удобния момент -да скрие коментарите на Цв.Василев.Играчи сте и бандити,но знаете как да се измъквате от неприятните ситуации.Вашите телевизии полудяха вече два дена,сякаш Русия е нападнала България!!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Тaкъв комумизъм кaто с тиквочa нямaше и преди 30год!

12

Анонимен

преди 8 години

Volen premier!

11

ТИКВУНЯК

преди 8 години

А ЗАДАВАЛ ЛИ СИ ВЪПРОСА ДАЛИ "МАТЕРИАЛА" МОЖЕ ДА ТОЛЕРИРА ТВОЕТО АНТИ БЪЛГАРСКО ПОВЕДЕНИЕ ? ЗАДАВАЛ ЛИ СИ ВЪПРОСА ДАЛИ БЪЛГАРИТЕ СА СЪГЛАСНИ НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ ДА СЕ РАЗПОЛАГАТ БАЗИ С НАТОВСКИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ , ПОТЕНЦИАЛНИ МИШЕНИ НА РУСИЯ ? МИСЛЯ ЧЕ ТИ БОРИСОФФФ СИ НАЙ ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ

10

ни съ знай

преди 8 години

Демократорът тиква все повече обича златото.Дано му приседне!

9

Анонимен

преди 8 години

Не ми казвайте, че едно фотографче ще дойде в София с един чифт чорапи и протрито якенце,и ще стане такава политическа фигура,без нечия мощна помощ.Само не на мен тия.ДПС и олигархията си създадоха това *** за да има кой да им затяга редиците.

8

АТАКИСТ

преди 8 години

Koe e общото между Царя, СерГея, Доганя и Бойко?Че Болен ги е "обслужвал" всичките.

7

Анонимен

преди 8 години

Бойко, ти си нaреди до цaря по продaжност, кой си ти бе, по лъжлив и долен!С тaкъв човек зa премиер ни имaт зa нaй жaлкaтa държaвицa нa Земятa!

6

Анонимен

преди 8 години

"Бат Бойко" и с-ие партийно-политическа сбирщина некадърници и международно признати престъпници,окупирали властта след 1989г, окончателно се ошашавиха и са като кебапчета на гореща скара- ту срещу ,ту за Русия.Кебапчетата не може сами да се въртят...Кой държи машата,която ги върти?За любопитните-през гугъла:Право знать. Алексей Пушков 10.10.2015

5

Анонимен

преди 8 години

Турско-герберастките тролчета отново налазиха статията за Волен. Така де, избори идват - партията на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД трябва да се компрометира.Нали са слуги на ФАЩ и Турция.И Господарят Доган трябва да е тдоволен, и слугите му ББ и Цвъ Цвъ - също.А може и кирливи левчета да ви дадат.

4

Анонимен

преди 8 години

Като не може да отиде и го набие, нали е каратист. Но не смее защото утре ще му кихне десетина милиона и Пудела ще му помогне със Златния пръст. Продажници са всички.

3

Свой

преди 8 години

Добре, защо тогава полицията се държала така, нали я е повикал депутат, така ли трябва да действат или да му съдействат. ?????2

2

Сидераст

преди 8 години

Изтрезней бе!

1

Mladadalgabrada

преди 8 години

Kakvo velikodushno christiansko sastradanie i milosardie kam nestastnite bejanci!Ogradili sa gi v konzlageri?!