155

Иван

преди 8 години

До Кон Спи РаторАбе вие сте много плоски, честно. От стъпване на Луната като цяло ползва няма, не е имал особено оправдан научен смисъл и тогава и сега. Могат да се правят изследвания и без да ходят хора до там. Причината изобщо да се държи да стъпят на Луната е да докажат техническото си превъзходство спрямо Русия, тоест важно е кой първи ще стъпи, оттам-нататък не представлява обществен интерес, следователно няма и политически такъв!

154

Анонимен

преди 8 години

Програмата Аполо е утвърдена от президента Кенеди и е завършена в най-важната и част юли 69-та декември 72-ра при президента Никсън. В тази програма са участвали поне 30000 души, най-мразеният от американските демократи президент в американската история е Никсън. Та въпросът ми към конспиративните тикви е как така от тези 30 хил. нямаше нито един Сноудън който да изпее нещо от вашите твърдения и да катурне Никсън, та се наложи да му спретнат Уотъргейт? КГБ спало ли е през тези 4-ри години?

153

а

преди 8 години

Американско знаме сянка не хвърля :)

152

Анонимен

преди 8 години

Снимка 3 - Не виждам сянката на знамето на земята??!

151

Анонимен

преди 8 години

Дали кадрите ще затворят устите на любителите на конспирации, или напротив - ще ги накара да млъкнат.... ?!?!

150

Анонимен

преди 8 години

Храна за конспираторите: Ходили ли сме до Луната?Ако задаващият въпроса конспиратора е от руски произход, отговора е "Не, не сте ходили".

149

1

преди 8 години

Стъпвали са на Луната... американците. Ние българите все още не сме, руснаците - тоже ;)

148

до проруската паплач

преди 8 години

Ама имате претенции да сте били първи в космоса. Докажете го.

147

Анонимен

преди 8 години

Дайте доказателства че са ходили. ***, доказателствата !

146

Анонимен

преди 8 години

Ланс Армстронг е толкова колоездач, колкото Нийл Армстронг е космонавт! И двамата станаха величия чрез измама. Единият чрез допинг, другия чрез студията в Холивуд.

145

Анонимен

преди 8 години

Следващите които ще стъпят на Луната да носят със себе си един металотърсач за да намерят Вимпела на СССР който беше хвърлен на повърхността от Луна-999. Това ще бъде прекрасен подарък за някой следващ рожден ден на тов. Путин.

144

Сергей Лавров

преди 8 години

Руснаците са ходили на Луната стотици пъти. Дайте доказателства че не са ходили. Дайте де.

143

Анонимен

преди 8 години

Очакваме снимки доказателства че Гагарин е бил космоса. Искаме доказателства ***, не празна пропаганда!

142

Анонимен

преди 8 години

Американците които пуснаха снимката , се оказаха много по - глупави от форумните "специалисти" Веднага бяха разконспирирани. Само ако *** каже че са ходили на Луната, това ще е достатъчно " доказателство" че са били. Де ва събраха такива селяни бря ?

141

за всички ушанки

преди 8 години

Сянката на знамето е изтрита с Photoshop, за да предизвика интереса на *** като вас. Все пак книгите за конспирации и снимките трябва да се продават.

140

Анонимен

преди 8 години

Знамето било поставено допълнително? А тогава викаш слънчева светлина е нямало? Муахахахааххахааххааххахахахаахахахахахахах

139

Анонимен

преди 8 години

до 192И като е поставена допълнително снимката, за нея няма допълнително слъчнева светлина викаш???? Муахахахааххахааххаха... Вие *** вече толкова сте зле, че се чудите какви глупости да пишете. Ставате жалки!

138

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 191Понеже виждам че няма да можеш да спиш ще ти обясня. Знамето е поставено допълнително на снимката за да има по голям ефект т.е. снимката е манипулирана. Е това доказва ли че не са ходили на Луната? Не, не доказва. А сега марш в леглото да сънуваш руския луноход как събира камъни по луната.

137

Анонимен

преди 8 години

Вижте снимката със знамето- астронавтът има дълга сянка, а знамето- НИКАКВА!!!Е ТОВА АКО НЕ Е ИЗМАМА.....

136

Анонимен

преди 8 години

Та въпроса с фалшивия полет на Гагарин ще излезе наяве след 20-тина години когато отворят американските архиви. Тогава ми е интерено какво ще измислят конспираторите. Самият Гагарин се е съсипал психически от мисълта за тази фалшификация за спасяването зaдникa на Хрушчов и се е пропил до такава степен че се е готвел да признае всичко. Затова е бил и ликвидиран уж при изпитателен полет. Първият руски космонафт е Герман Титов.