37

do 59

преди 9 години

Подкрепям! Организирани са тези маси и очевидно успяха вече само с една вълна да разклатят целият ЕС. В момента всеки работи за себе си. ЕС не е единен. Вътрешните държави не подкрепиха Италия и Гърция когато беше време, а сега лагери щели да изграждат. А на Италия и Гърция им писна и започнаха да ги пускат навътре към Европа. Само Унгария може да използва сила, че да ги отблъсква, което е правилно. Все пак това е чужда държава! Как така ще си минават през границите като куцо пиле през домат?!?!

36

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

"...искат още пари от България за лагерите край Сирия"Няма такава наглост !

35

Анонимен

преди 9 години

Няма такива ***! Първо разръчкаха под ръководството на СПЩ Ирак, Либия, Египет, Сирия, Украйна, а сега ще затягат главите си гумени. Идва цунами. С какво ще го спреш?

34

Анонимен

преди 9 години

Усещам, че накрая Турция, България и някоя друга балканска държава ще поемем всички милиони и ще се грижим за тях в специално направени лагери за тази цел. Хайде да ви е честито.

33

Справедлив

преди 9 години

Предлагам всички тези коментари да бъдат изпратени поименно до всички наши политици, а също преведени и поименно изпратени на всички политици в Брюксел и САЩ.

32

niki

преди 9 години

Боко е лакей на бабата

31

Анонимен

преди 9 години

700 евро на месец и то без работа до пенсия си е бежански бизнес

30

Спартак

преди 9 години

Съвместно с изборите спешно да се проведе референдум за излизане на България от Евр(оп)ейския съюз и НАТО. Незабавно. Не може 85% от населението да е против членството в тези организации, и същевременно то да продължава. И да ви разправят че в България имало демократична форма на управление. Демокрация таратанци....

29

николаев

преди 9 години

НЕ ПЛАЧЕТЕ БРАТУШКИ В ЕВРОПА СТЕ ИМАТЕ СВОБОДА ДЕМОКРАЦИЯ СЕГА ОЧАКВАЙТЕ И ГОСТИ ОТ ЦЯЛА АЗИЯ А СЛЕД ТОВА КЪДЕ ЩЕ СЕ СПАСЯВАТЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ Е В ЧЕРНО МОРЕ МОЖЕ ДА СЕ ДАВИТЕ НИКОЙ НЯМА ДА ВИ СПРЕ

28

Анонимен

преди 9 години

Днес БГ - колкото и да премълчавате, че днес е Курбан Байрям след няколко години байряма ще бъде официален празник с поне една седмица неработни дни.

27

Анонимен

преди 9 години

Да дадат пари богатите.От обикновените хора какво да се вземе?Идва истинското време всеки да си плати масрафа.

26

Решение

преди 9 години

Да се изпразнят банковите сметки на олигарсите и парите да се вложат за решаване на проблема.

25

анонимен

преди 9 години

Каквото и да се предприеме оттук нататък, ефектът ще бъде все същият, защото е "изпуснат духът от бутилката".Войните в Близкия Изток, Афганистан и умиротворителните акции по различните държави отприщиха това преселение.Да "благодарим" на създателите на този пъклен план, които се справиха успешно засега.За съжаление светът вече няма да бъде същият и никакви мерки няма да спрат страхотната каша, която забъркаха авторите й.А ние като една от най-бедните страни, ще понесем огромни загуби и хаос.

24

Да да

преди 9 години

Чиновниците работещи в Управляващите европейски институции да си намалят заплатите и разходите наполовина, а не да искат пари от България. Да бъде обявено какви заплати и разходи имат. Стига игра на тъмно. Като искат пари, да напишат какво консумират.

23

Анонимен

преди 9 години

Парите за лагери от американците; за издръжката на бежанците от американците; за възстановяване на Сирия, Ирак, Либия - мангизите от американците. Не може само да рушиш и да гледаш ни лук ял, ни лук мирисал отстрани. Говедата да си поемат последствията.

22

...

преди 9 години

спрете *** войни ***

21

Анонимен

преди 9 години

България изрази готовност да изгради гореща точка за мигранти, обяви МеркелМного интересно..........

20

Анонимен

преди 9 години

Гледайте как ЕС се разпрада.

19

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 9 години

ЗАЩО ЕВРОПА ЩЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА СИРИЯ, БЕЖАНЦИТЕ. СЛЕД КАТО АМЕРИКАНСКИТЕ ВЛАСТИ БОМБАРДИРАХА ДЪРЖАВАТА ИМ, КАКТО, И ИРАК, АФГАНИСТАН И ДР. И СЪЗДАДЕ НАПРЕЖЕНИЕ ЗА ОЩЕ ПО ГОЛЯМ КОНФЛИКТ...????? НЕКА ТЕ ДА ДАВАТ ПАРИ.. НО ЯВНО ЦЕЛТА ИМ Е ДРУГА..?????

18

Честито, гербери !

преди 9 години

Допусках, че са ни приели в ЕС, за да станем филтър за емигранти, но си мислех, че това са атакистки глупости. Оказа се 100% истина. Предателят ББ се е съгласил и е приел всички заповеди на западняците за построяването на огромен бежански център в България. Меркел го каза и е факт.Честито на всички гласували за ГЕРБ ! Вече са съучастници в най-голямото предателство срещу България !