60

Анонимен

преди 9 години

До КйкСпоред теб Йордания в Европа ли е ?! Тези призиви се отнасят и за нашето безпросветно и с промити мозъци общество.

59

Кйк

преди 9 години

Какви са тези кралици крале в 21 век бе и то в европа

58

Анонимен

преди 9 години

Е, вервайте ми, вервайте си. Умерените мюслями не правели достатътчно. кви са тия глупости, кой от тях ще смее да прави нещо. пълен абсурдистан.

57

Тъпун Вакуумглавски

преди 9 години

Рания кралицата на Йордания...ако няма рима удари ***

56

георге

преди 9 години

а американците борят ли се срещу ККК?а БЪЛГАРИТЕ борят ли се срещу корупцията?аман от аристократи

55

ВТ

преди 9 години

Тя много харна бре, Танасе!

54

Анонимен

преди 9 години

До 128Не сте прав, застаряло е в България, но има предостатъчно българи по света, просто е въпрос на условия и малко национална гордост, а за това сме отговорни преди всичко хората, които сме тук.

53

Спартак

преди 9 години

До Българин"На запад" където работиш смрадове няма. Там всички са добри, честни, почтенни и морални. Германци не ходят в Тайланд да еб.т осемгодишни момчета, холандци не пълнят садо-мазо, фетиш и суинг клубовете през уикендите, ангичаните не правят алкохолинг и балконинг в Слънчев бряг и още хиляди примери. Не всички тия простотии ги извършват деградирали и смрадливи българи. Прав си.

52

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 126Дам, човече, трябва да спреш малко и да помислиш, ако ти се струва, че всички са сбъркани, явно има нещо сбъркано в теб. Иначе, ако наистина си от бачкаторите на минимална заплата в България е нормално, покрай теб да са само чалгари и простаци, но нормално и ти си такъв, просто не искаш да си го признаеш.

51

#126

преди 9 години

Оф, вече става досадно. Разкарай се.

50

100

преди 9 години

Нашиия Цар е добър приятел с Йордания, да ги натиска там, може и чрез Бойко, нали му е бодигард...

49

Борис Бойков

преди 9 години

Затова ли ФАЩ реват така злобно срещу Путин и Русия сега? Щото няма вече да управляват те. Яснооо.

48

до 112

преди 9 години

Пий си хапчетата и си лягай. Няма да поумнееш, но поне ще се наспиш.

47

прилепа

преди 9 години

Права е жената..., В противен сличай, те ще дойдат тук при нас, а ние ще трябва да отидем при тях...

46

до 103-я

преди 9 години

Добре бе, човек. Кой те е спрял? Изпълнявай си целите в живота и прав ти път. Ще се оправяме и без тебе. Колкото се справим - толкова. Какво ти пука? Нали и без това не искаш да участваш. Аман от ***, тръгнали да поучават от разстояние. Хем ги няма, хем поучават. Сбъркана работа.

45

До 103

преди 9 години

1. МРЗ в България е 380, а не 300.2. Най-вероятно внуците ви няма да говорят на български.3. Никой не ви спира да се борите за това и в България. Вие сте направили вашия избор и сте избягали като един страхливец, от там нататък нямате абсолютно никакви права да се оплаквате!Реално вие сте един много добър представител на точно това, което обвинявате българите, вика му се проекция.4. Аз ви сложиш минуса, но явно вече ракиите са ви повече.

44

Аврам

преди 9 години

Абе верно че евреите не са много лоши, ама само докато са бедни и мизерни. Надушат ли пари обаче нещо им прещраква и..... подивяват. Досущ са като акулите - и те са едни сравнително кротки риби, но надушат ли кръв, нещо им прещраква и си е е.ало майката. И в зомби филмите е така.

43

Анонимен

преди 9 години

По-леко с проклетисването, да не ти се върне, льольо.

42

Анонимен

преди 9 години

***, след 2 години живот във ФАЩ, няма сила, която да накара децата ти да говорят български, те са вече напълно асимилирани и най- лошото, мразят България.

41

Анонимен

преди 9 години

Трудно е да се бориш със себе си.