11

ии

преди 9 години

А дано, ама на дали.Минавам сутринта през Цариградко ... работници нема, минавам вечерта работници пак нема.Защо не работят на 2 смени ? лято е ... светло е?2-3 месеца за да преасфалтирате 400 метра БЕЗЦЕННО!

10

Mda

преди 9 години

Цар Борис е в окаяно състояние! На Любляна 2 седмици пренареждаха павета и резултат няма! Пак си има вдлъбнатини и дупки! Вземете и сложете асфалт като не можете да се справите с паветата!

9

тодд

преди 9 години

Докато направат Витошка, Царигратско и Руски ще са отново за ремонт и задръстванията няма да имат край.

8

Анонимен

преди 9 години

Послушницата на Рапона заедно с "нашите" фирми яко ще се налапат. А балъците ще дишат прахоляка и ще си мислят, че нещо се прави :)

7

Анонимен

преди 9 години

Цариградско,не го правят за 3 път.Какво е това крадене Йордано момеее

6

до партиен член

преди 9 години

Дори и да се сложи светофар ограничението пак ще е 50, къде си видял на светофар да се хвърчи със 100?Ама мисля, че ще направят светофар, защото някъде бях чел, че се готвят проекти и ще бъде изграден.Малко остана и след ремонтите София ще е различен град. Ако се замислите колко невралгични точки бяха отпушени - Кулата, Семинарията, Г.М.Димитров.Сега като направят Малинов,Цариградско, Руски Паметник, Витоша, Ботевградско и Владимир Вазов и ще имаме нови бул. навсякъде.

5

член

преди 9 години

До партиен член:Ако там се сложат сфетофари, ще стане страшна тапа. По - скоро трябва да се изградят пешеходени надлези.

4

партиен член

преди 9 години

Ако на цариградско до сервиза на пежо не сложите сфетофар на пешеходната пътека , язък ви за ремонта.Три ленти в посока и ограничение 50?? Може и пешеходен надлез но кой да мисли за такива екстри.По лесно се слагат ограничения.

3

анонимен

преди 9 години

герб краде като за последно

2

Дядо Петър

преди 9 години

Оставете нещастната ни Столица на мира бе, нещастни разбойници!Не се ли нагушиха приятелчетата ви?Не се ли продъниха джобовете ви от комисионни?Докога ще държите всичко разкопано, та пиле да не може да прехвръкне?Аре мирясайте най-сетне, алчни, некадърни и корумпирани общинари!

1

Анонимен

преди 9 години

асфалтирай Цар Борис!!!!!