4

лекар-психолог

преди 9 години

След като са толкова кадърни другарите с болниците да се оправят без здравната каса . Всеки открива болница и след това дай от пътечките на здравната каса . Да ама не . В Австрия , която е колкото България има 80 болници , а в България 380 . Е как да стане .

3

Анонимен

преди 9 години

В какво по-точно се изразява реформата на Москов? След въпросното изискване за махалите се вижда рязък завой към ДПС - за данъкоплатеца и емигрантите, дето веднъж годишно събират пари за билет до БГ ще се търсят 5г. здравни вноски, а електората ще го лекуваме по пътеки за спешна помощ при настинка. Втората стъпка от реформите са дженерик лекарствата за НЗОК, които в белите държави сигурно са забранени заради страничните ефекти, а тук са официална политика на Москов. Трета стъпка-чакащи за операц

2

Анонимен

преди 9 години

"Москов отговори, че настоящото правителство за първи път прави реформи в редица сфери съдебната, социалната, здравната."Като гледах сутринта гостуването на г-н Министъра в сутрешния блок, се сетих за онзи стар виц за разликата между "фактически" и "де факто".В кратце, и ние вместо вече да имаме нещо в ръцете, продължаваме да си го караме по нашенски със скубането под мишките, сръбската музика и ... пушилката. А съдейки по натрупания 26 годишен опит от рИформи, недоклатеното е гарантирано.

1

Анонимен

преди 9 години

Много добър министър. Работи без популизъм и следва линията на реформите, за да започне отнякъде оправянето на здравната ни система. От мнооого време не сме имали толкова загрижен и нахъсан министър, който същевременно да е толкова навътре в нещата.Браво!