29

Ген. Александров

преди 9 години

Мужиците, обилно накъркани с водка, отново са сгрешили посоката. Миналият месец един такъв ту-95 се разпадна във въздуха. Чудя се, колкото и да са пияни, не ги ли е страх да летят на тоя самальот?

28

Анонимен

преди 9 години

Тези 60 годишни изгнили коптори са известни с това, че шума създаван от тях се чува на стотици километри и на американците още през 50-те години на миналия век не им е трябвало радари за да ги засекат.

27

88888888888

преди 9 години

всъщност са тръгнали повече руски самолети - 10, но са стигнали два, като са вземали и сменяли части във въздуха от останалите 8

26

Анонимен

преди 9 години

Какво пресичане,какво прихващане,решили да се поздравят по време на 30 мин-та видео конферентна червена връзка като пионерчета,получило се игра-Ние ще Ви стигнем.Не Нас не могат да ни стигнат.Така ли-Да Видим,Хаиде сега-Ох край на връзката,до следващия път,на нов път от нова точка-ей оная остаряла къщичка.

25

Чекист

преди 9 години

Гати новината... 2 Ту 95 летяли за пореден близо до САЩ и те ги прихванали... Това не било за 1 път, но в момента е време да се направи от това новина, за да се намекне, че има голяма руска агресия...

24

КуРти

преди 9 години

До Анонимен 21Нормално е при стотици полети на ден със стотици самолети да стават аварии, но я кажи за космическите успехи на краварите, колко от колко полета им се получиха, защото оня ден руския кораб си излетя без проблеми и им качи храна, че вече бяха почнали да вият на умряло и да се отдават на канибалистични мисли в МКС, това е по-интересно, зарежи ги самолетите.

23

анонимен

преди 9 години

путин да изпрати една подводница да се разходи из манхатън както се разхождатам кораби из черно море

22

Анонимен

преди 9 години

Бреии! Преди 2-3 седмици, когато руски изтребител минал над УСА кораб в Черно море - американците ореваха орталъка. А сега самит те прихващачи пратили. Що такива 2-ни стандарти ве?

21

мзк158мвс

преди 9 години

американските самолети не са посмели да се приближат много до руските, защото е имало опасност от създадената турболенция руските да се разпаднат във въздуха и да се предизвика международен скандал

20

Аз

преди 9 години

Оная ***, Джен Псаки нали цирикаше, че руснаците провеждали военни учения близо до украинската граница - Това сега достатъчно далече ли е?Някой да й каже поне, че Земята е кръгла...

19

Анонимен

преди 9 години

Пак вопли и стенания!В международно въздушно пространство всеки си лети,егати проблема

18

Анонимен

преди 9 години

Тия бомбардировачи не е нужно да се прехващат с изтребители, става и с делтапланер :P

17

Анонимен

преди 9 години

Как ли са се почувствали пияндурите в тоя изгнил 60 годишен коптор, прихванати от най-модерния изтребител в света? :D

16

смешници

преди 9 години

С такива селскостопански самолети на преклонна възраст, руснаците могат да уплашат само гаргите. Осъзнават ли въобще в кой век живеят или водката е изтрила усещането им за време. Та те са катастрофално зле относно съвременни технологии дронове лазерни оръдия и какво ли още не. Летят на някакви бараки от преди 25 години и си мислят че са господари на небесата. Изтрезнейте другари ***!

15

Анонимен

преди 9 години

07.07.15, 06:53 - Поредна катастрофа с руски самолет. Су-24М се е разбил при излитане от летището в Комсомолск. И двамата пилоти са загинали. Като причина за инцидента се посочва техническа неизправност, довела до спиране на двигателите на самолета. Това е петата катастрофа с руски военен самолет за последния месец.

14

кк

преди 9 години

добре че Земята е кръгла, че като кажеш бягат на изток или бягат на запад, се разбира едно и също, все бягат от РФ/СССР

13

Анонимен

преди 9 години

"без обаче да влизат във въздушното пространство на САЩ,"Поредният напън да се предизвика новина.

12

Анонимен

преди 9 години

Няма граници за руските терористи!

11

Анонимен

преди 9 години

Че останаха ли още руски ***, които хвърчат? Всеки ден им падат кочините...

10

vesko02

преди 9 години

Барабар със самолети и ракети искат да избягат от *** търсейки по добър живот