47

Анонимен

преди 9 години

До ВОИН АТАКИСТТъпи воине ПРАВОСЛАВНИЯ БОГ е евреин

46

Анонимен

преди 9 години

До РумбоНе е предвидено изгонване от ЕС. Гърция може да напусне ако иска, но няма тогава когода лъжат за да получават субсидии. Те получават толкова пари за маслини и лимони, чеако ги изброиш, ще бъде засадено цялото Средиземно море.

45

Анонимен

преди 9 години

до 56 ти наред ли си русия има 400 милиарад резерв в моменат има криза заради трите етапа санкции, ситуацията в Крим и Новорусия, готвят четъврти санкиции, а дълговеет н Гъриця са 340 Милиарад плюйс 90 милиарда по програма Ела, т.е. надхвърлят резерва на Русия. Путин да не е луд да се занимава с тях?

44

Анонимен

преди 9 години

До TinaТова не е заслуга на Путин, нефт и гас донасят парите. Емиратите са богати, но не заради заслугите на клановете.

43

1

преди 9 години

Развитите европейски държави наложиха на новите членове,непосилни,скъпоструващи изисквания за модернизиране на предприятията.Те ясно съзнаваха,че тези мерки ,заедно с наложената приватизация ще забавят развитието им и през това време наложиха агресивна пазарна политика и завзеха,заедно с техните вериги,целите им национални пазари.Ако техните правителства са го направили от недалновидност,значи са некадърни,ако е под натиска на лобита - значи е съзнателно унищожение.А сега - ОЛЕЛЕ-МАЛЕЛЕ.

42

много луди

преди 9 години

Много големи глупости чета и за Германия и за Гърция.Леле хора много от вас са луди чесно.Добре че избягах навреме от България. Гърците са наши съседи и много Българи си изкарват хляба там а заемите ги изтеглиха техните комунисти като започнаха още 2000 г. а Германия е силна защото работи и то много а хората учат там и то много и Германия плаща блозо 50% от бюджета на ЕС а всички останали държави останалите 50% а от Дълга на Гърците от общо 350 000 000 000 Немците са дали 70 000 000 000 от данац

41

Анонимен

преди 9 години

Гърция задави двигателя на ЕС - и сега с гол г.ъ.з ше върти манивелата!

40

Кайзер Созе

преди 9 години

Така, че каквото и да стане в тази ситуация ние ще сме на +. Така е защото капиталите са ресурс който не е неограничен и ако някъде стане криза той бяга на по спокойни места. За сега в БГ е спокойно, ако политиците ни не се осерат с нещо като етнически конфликт. Има разни чужди *** които са се заели с това и работят активно в тази насока. Но като цяло трябва да стискаме палци на Ципрас и Варуфакис да продължават така, браво на тях.

39

българин

преди 9 години

Гърция не е задавила "двигателя" на ЕС, ами "двигателят" е кьопав, а случаят "Гърция" само го показва. Този цирк се разиграва вече години, ЗА ХАТЪРА НА ГРЪЦКАТА ОЛИГАРХИЯ, която не ще да дели със западняците, също както и НАШАТА. Ципрас и Варуфакис, и "крайно лявата" СИРИЗА, и "крайно десните" и "православни" техни ортаци в парламента и правителството, представляват банда мошеници, която лъже народа си и разиграва Европа, за да могат няколко хиляди гръцки богаташи да продължат да плюскат здраво.

38

Кайзер Созе

преди 9 години

Какво ще стане с Гърция? Боли ме фара, честно казано. Гърците с помоща на GB анексираха 1/3 от територията ни и погърчиха или прогониха 1,2 милиона българи за по малко от 100 г. Сега са на кръстопът, ако изгонят ципрас идват олигарсите които са слуги на МВФ и ЕС и в Гърция става като в България през последните 25 г. Ако Ципрас остане ще е пак същото но ще си останат горди. Това обаче ще е в плюс за нас и току виж се налеят едни пари и в БГ, като инвестиции, не като заеми.

37

Анонимен

преди 9 години

"Който не работи, не трябва да яде"Българска народна мъдрост

36

Анонимен

преди 9 години

До АзЦипрас има 300 млрд. евро дългове.Умишлено води Гърция към фалит, щото иска комунизъм. Гърците го подкрепят - добре. Само после да не мрънкат като обеднеят, щото комунизмът води само към това.Който, каквото си направи сам, друг не може да му го направи.

35

Митеран

преди 9 години

Оланд и Ципрас - левичар левичарите подкрепя, ама и Оланд го очаква издухване. Мосюто е гола вода и като политик, и като човек /а за мъж да не говорим/

34

Аз

преди 9 години

Великият Ципрас няма нито един цент дълг, неговот правителство е от пет- шест месеца! така , че да блямбосват глупости е излишно!

33

Терминал 5

преди 9 години

Гърците си имат пари, на тях не им затвориха банките и да им кажат няма пари,както го направиха при нас. А и те си имат фабрики,селскостопанско,туризъм и т.н.Според мен ще им е по добре ако излезнат от еврозоната и кажат : фалит, няма пари - благодарим ви за подкрепата и започват да си търгуват с останалия свят. Преди някой да започне да ми пише, че това са глупости - да си помисли кой ще издържи повече ако е вън от еврозоната. Гърция или Германия? И къде ви отиват парите като пазарувате в БГ

32

финансист

преди 9 години

Само не ми е ясно , защо се търси вина в ЕС . Великия Ципрас има над 330 милиарда дългове , които не иска да връща , а иска още пари. Такова чудо няма никъде по света . След като не ти харесва бягай от ЕС и си пускай печатницата за драхми . Това си е право на Гърция . Ама да искаш пари ежедневно е меко казано космическо нахалство и наглост .

31

Берлин

преди 9 години

Нали миналия петък гърците демонстративно напуснаха масата за преговори в Брюксел?! За какви нови преговори става дума?

30

Анонимен

преди 9 години

ЕС е пирамида,където богатите държави крадат бедните. И вече личи грозната тотална колонизация,и геноцид над Изтока и юга в Европа. В 19 век са окупирали, грабили и убивали в колониите. сега действат по рафинирано завладяват всички сфери на държавата ,слагат си колониални управители, грабят, убиват и у викат съюз.

29

АНТИ

преди 9 години

Грък кръв повръща,пари НЕ ВРЪЩА!!!

28

1 etap

преди 9 години

ooooo 4akaiteee tova e o6te na4aloto .mnogo rano revnahte