36

до 59

преди 9 години

Всеки може да обяви независимост след референдум. Или не е демократично?.

35

до 60

преди 9 години

Става Турски. Ко паим?.

34

Анонимен

преди 9 години

59 кажи им гп направо ако Кърджали буде окупирано от турски зелени човечета и буде инсцениниран псевдо Референдум ко праим

33

РАД

преди 9 години

До Това са смешкиКато гледам пропагандата,относно "руснаците" в Източна Украйна и Крим,излиза, че би трябвало спокойно да приемем (не дай Боже), ако някои области в България решат някой ден да се присъединят "демократично" към друга държава или да обявят независимост. Пък и не бива да се изпраща войска срещу "собствения народ" нали така другари?Тук обаче е трудното за вас: Хем украинците пратили армията срещу собствения си народ, хем обаче в Изт.Украйна са "руснаци". Айде изяснете се :)

32

Анонимен

преди 9 години

Докато чакат обезщетение ще се разпадне Украйна!

31

Това са смешки

преди 9 години

Дори да си върнат Крим (което няма как да стане) какво смятат да правят с населението там - 100% руснаци? Ще ги убият, както изгориха живи онези 50 човека в Одеса?Почти същото е положението в Източна Украйна. Руснаците мразят украинците (вече) и няма как да заживеят отново заедно. Прекалено много руска кръв проля украинската армия и няма как да се надяват на подкрепа от етническите руснаци. Украйна няма бъдеще. Руснаците ще я смачкат, а западняците ще я окрадат.

30

Анонимен

преди 9 години

След нощното "задно евро-атлантическо интегриране", другарите от седерастията са особено активни

29

До 52

преди 9 години

БРАВОС! Евала! Това се казва "интелектуален" взрив, дълбочина на мисълта, вселенско знание и всеобхватна доброта. Първо, с тези си изблици сам показваш кой е болният. Второ, какво бъркаш това че се говори за Русия, с това че съм или не съм българин. Че то тогава всички, които блеееееят за някаква еуропка и краварията какво правят тук, по твоята логика да си заминават ли? Прав ти път!!!!Абе се забравям, че въобще нямате никаква логическа мисъл и все се хващам, че ви отговарям.

28

РАД

преди 9 години

До 53Виж какво другарю, тръгнал си да прославяш Русия и нареждаш нулите зад цифрите на око!Не знам какво знаят децата, но кучетата на село не се връзват на тия хвалби за големите пари в Русия!Пак повтарям за неразбралите друзья като теб : В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ В РУСИЯ СТАНДАРТЪТ Е ВИСОК, НО ТОВА НЕ Е ЦЯЛАТА РУСИЯ! Панимайш?И в БГ е подобно: В call-center на западна фирма в София 1800 лв. месечно не ги харесват, а висшист в Шумен се радва на 550 лв. И още-минималната заплата не е ала-бала!

27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 46Де да вземат варненска област но не искат

26

До RAD

преди 9 години

Слушкай радчо! Престанете с тези спекулации на тема минимална работна заплата. Че там мин. пенсия е 10000 рубли. Индекса "минимална заплата" се използва са всякакви си там социални изчисления. А това,че в Русия не можеш да намериш работа за по-малко от 30-40000 рубли го знаят и децата. Удивлявате ме се незнанието и тъпотията си.Иска се на дребните *** Русия да е бедна и нещастна,ама няма де ви се получи!Както добре се изрази един, мислехме, че Русия е на колене,а тя си завръзвала кецовете

25

Анонимен

преди 9 години

tashakat stana ve4e 6Pi.znaci ot Merkel ukraincite nema da poiskat i gros za voinata (razrusenia i ubiistva) a ot rusnacite ste iskat obestetenia za tova 4e Nikita im dal Krim a Vovata si go vzel.

24

Анонимен

преди 9 години

Сега ще направя един експеримент с който нагледно ще ви покажа и докажа колко много чужди агенти пишат коментари от името на българи, за да промиват мозъци и да подменят общественото мнение.Започваме:Нека който е истински българин, да си каже на ум "*** за Украйна, за Русия и за САЩ!"Гласувалите отрицателно - не са българи!

23

Анонимен

преди 9 години

Т...К, МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ КИЕВ !

22

РАД

преди 9 години

До 47То, ако е само една ферма, здраве да е ! :)Ама имам подозрения, че тия си произвеждат такива и у нас. Даже може да им излиза безплатно като гледам редовите членове на някои политически партии :)

21

Анонимен

преди 9 години

СМЕШНИЦИ.

20

Анонимен

преди 9 години

Е това е то, вселенската глупост. Все едно, някой да ти подари къща, ти да вземеш да я расипеш, унищожиш,тормозиш наемателите или направо ги заплашваш,а после,когато вземат и си върнат къщата ти да искаш "обещетение"!!!Това, че укропите не са добре с главата стана ясно още миналата година.То има ли свестен народ,който сам да си бутне власта,да почне да си изтрепва народа да си съсипе икономиката,да си окраде къде какво има и да го скрие в офшорки.....а,опс,*** аз като че ли за България говоря

19

RAD

преди 9 години

До 44Извинявам се,че се намесвам,ама някои неща прсто не се траят.Та за твое сведение минималната заплата в Русия (към 01.01.2015) е 5965 рубли. Това прави около 119 долара на месец! Даже и в затъналата ни родина минималната заплата е по-висока, колкото и да е мизерна!Така че не ми разправяйте моля, колко са добре руснаците и какъв е рай там!В Санкт Петербург, Масква и още 5-6 града има добре платени професии и хората живеят добре и дотам! Но реално и тук е така!. Ако си IT в София примерн

18

До 36

преди 9 години

Я моля те, преди да плещиш глупости, се подготви по-сериозно. Първо, уточни се, кои са тия "измислени" републики. Второ, нямаш НИКАКВА ПРЕДСТАВА колко е средната заплата и въобще колко получават руснаците. И трето, престани да се занимаваш с Русия, нямаш нито акъла, нито образованието, нито въобще някакви интелектуални заложби, че да правиш анализи. Тролчето си е ***, от него акъл не се иска и не се взема!Недорасляче!

17

Анонимен

преди 9 години

Тия си хапят опашката от злоба и безсилие :)