6

Анонимен

преди 9 години

Реформата ще реши проблема за 4-5г., а после ?

5

Neicho

преди 9 години

ГЕРБ защитава своите избиратели - ромиите. Какъв народ сме ние ? Бездушен, всеки се затворил и не го е грижа за бедата на другия. И ако НИЕ не станем сега и не покажем че заставаме зад своите РОДИТЕЛИ, зад БЪЛГАРЩИНАТА, зад ЦЪРКВАТА, то ние не сме народ! Нека на 06.06.2015г. от 12:00 се съберем в село Марчево на мирен поход за да покажем че НЕ НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВАМЕ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА И ИСКАМЕ СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА - НЕЗАБАВНО И БЕЗАПЕЛАЦИОННО ИЗСЕЛВАНЕ НА НЕЗАКОННО ЗАСЕЛИЛИТЕ СЕ РОМИ !Прочети още на: dnes.bg/stranata/2015/05/30/7-romcheta-otmyknaha-hrana-i-3-leva-ot-cyr

4

до 1 до 7

преди 9 години

Ами да беше видял как баща ми се пенсионира съвсем млад и здрав от полицията а неговите връстници с други професии работиха поне още 10-15 години. И не пиша про-правителствени коментари, трябват решителни реформи, а в това правителство са доста страхливи за да ги направят. Просто виж поляците къде са и виж нас, а бяха поне толкова бедни!

3

Моята молитва

преди 9 години

Да се слави червеното ляво!Да ни огрява Свещената Петолъчка и да ни дарява щедро с пенсионери с бюлетини!Да бъде маршова песента ни! Да бъдат червени носовете ни! Да бъдат многобройни ордените на коремите ни!Наздраве!

2

до 1

преди 9 години

А ти как ще ги решиш тия проблеми, че ми е много интересно? Да, възрастта трябва да се вдигне и то доста по-бързо от колкото това правителство планира, също така трябва да се спрат измамите с инвалидните пенсии. И това само за начало!

1

Анонимен

преди 9 години

Не се наемам да коментирам,кое е правилно и кое не е! Боко въобще не ми е любимец,поради много причи,но искам да попитам Миков,има ли морално право да дава категорично мнение по въпрос,по който той и неговата партия,не само че не са направили нищо,ами участваха най-активно в разграбването и унищожаване на България и българския народ!