40

Анонимен

преди 9 години

Понеже пак се спекулира с някакви "потоци" да припомня - няма как привържениците на южен поток сега да са привърженици на турски поток, освен ако тяхната гледна точка не е руската гледна точка. А в такъв случай - имате късмет, че вече сме част от цивилизования европейски свят, , иначе щяхте да виснете обесени за национално предателство.

39

Анонимен

преди 9 години

кучето не пуска кокала без бой

38

Анонимен

преди 9 години

Жалко за Македония, попаднала е в смъртоносната хватка на руската ***. Това са типичните ченгеджийски номера, характерни за азиатската държава, които и в България са усвоени много добре - промиване на мозъци, пропаганда, корупция, олигархия, смазване на опозицията и политически убийства. Единствената надежда е пътят на европейска интеграция, за да бъде изритана веднъж завинаги руската клоака от вмешателство във вътрешните работи на държавата. За сръбските знамена - не ми се коментира.

37

Пешко

преди 9 години

До курецРадваш ли се, другарю, когато скача цената на петрола, кажи честно?

36

курец

преди 9 години

Кво се пенявите че Груевски не играе по свирката на чичо Том, не ви ли е срам че македонците са по-достойни граждани за родината си от прокисналия българин. Македонците били българи....а Желю Желев като призна Македония що не се пенявихте бе американски хомосексуалисти? Турски поток ще минава през Македония и ще спечели милярди от това а вие плащайте милярдите кредити на вашия император Борисов.

35

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Давам му една седмица и , ще го изкарат от някоя тръба.

34

Анонимен

преди 9 години

До FRтака ли ? за това ли всички протестиращи срещу господаря ти Груевски искат пак в България?! :) Еййй мама ви Гоергидимитровска долна продажна мародерска!!

33

FR

преди 9 години

До курецБезроднико, подкрепящите Груевски псуват, кълнат, заканват се и хвърлят камъни по българите. Сам си прави изводите. На всички умопобъркани македонци ще им дойде на главата албанското лекарство.

32

Анонимен

преди 9 години

До 9К51я си върви при Груевски та в продажника! Руснакооо! Мама ви продажна ейй... майките си и децата си ще продадете на сталина мародера ..толкова сте слаби душевно и психически , че незнам дали съществуват по слаби същества от вас! Предатели !

31

Анонимен

преди 9 години

айде бе, тея няма ли вече да се идват удома ? Стига с тая Македония ...да си се прибират в България!

30

Пешко

преди 9 години

Питам се поради що кутевистите-путинисти подкрепят Груевски? ТА нали именно той е основният българомразец и направи Скопие музей на българското средновековие и възраждане под името македонско? Същите тия кутевци иначе са големи патриоти и националисти и много я знаят историята, а за тях макетата са българи. Но опрат ли нещата до Партията и СССР нема патриотизъм вече, изпарява се за миг

29

9К51

преди 9 години

Организирания от македонските *** майдан явно няма да мине! Груевски показа, че огромната част от народа го подкрепя, поредната цветна революция ще се провали! Всички тези проблеми се случват на Груевски заради подкрепата му за "Турски поток", след като провалиха "Южен поток" /и България загуби милиарди от стоежа/ сега чичо Сам се опитва да провали и "турски поток" с добре познатите средства - платени в по-голямата част протестъри лежащи по градинките на съответната столица!

28

до 35

преди 9 години

Рано сте се дрпгирал. Или така е демократично, по евро-атланрически.

27

Пешко

преди 9 години

До До ПешкоАз пък не съм съгласен, че е имало повече хора с Местаня и Серго. А демокрацията си е демокрация - имаш право да направиш нещо, имаш право да не правиш нищо - зависи си от теб. Сега, ако въпроса е да чакаш някой да ти изчисти пред вас или да ти засади дръвче, па ако може и къщата да ти измаже, това е друго. Относно безредиците в щатите май сам си отговаряш - безредиците (трошене на коли и магазини, кражби, бой с куки) как според теб се потушават - с оставка или с полиция?

26

До 36

преди 9 години

Започваме с Украйна и после всички страни ,в които имаше Арабска пролет.Я виж какво стана със Сирия,Ирак ,Либия ,Афганистан,Сърбия и т.н..Все страни ,в които баш Демократите от САЩ им доставиха Демокрация със самолети и бомби.

25

морски

преди 9 години

Терористите САЩ се опитват да свалят правителството в Македония защото води преговори с Русия газопровода Турски поток да минава през македонска територия.То вече и децата знаят,има ли някъде протести за сваляне на законно избрано правителство - замесени са фашагите САЩ!

24

курец

преди 9 години

Евала на Груевски, смачкай македонската Протестна мрежа, режима на Обама си мисли че ако не му се изпълняват нарежданията ще бомбандира и Македония, тоя път номера няма да мине. 1000 човека били на палатки....много малко пари са заделили от американското посолство, и в Китай се бяха опитали такива платени палаткаджии обаче народа скочи и им разби палатковия лагер, така и в Македония трябва да направят.... 90 000 срещу 1000 ....ха

23

До Пешко

преди 9 години

Абе то и за предишнея митинг пак едника казваха едно другите друго.Но е факт ,че на митинга в подкрепа на Правителството имаше много повече хора.Безспорно е също ,че и за двата митинга бяха докарани хора от цялата страна.Абе Другари Демократи,защо тогава въобще се правят избори.Да се събират агитките и която вика по-силно ,тя да управлява.Чудя се защо при страшните безредици и жертви в САЩ Обонго не подаде оставка ,а прати Нац.Гвардия да ги разпертушини

22

Анонимен

преди 9 години

Ке те гръмнат Груьо! Ке умрат за наденицата дето им я не даваш.А после каква запръжка ке стане от тебе ... три деня ке ядат и ке пият за твоя сметка.Туй макетата са си е..ли пушилката.

21

Анонимен

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSКАразтвори бузки травис